2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Legjobb i telefon "tok"

    [link] Epic :DDD

    total90 12 éve 0

  • Napi zenék by total90

    Nagyon unatkozok, így gondoltam bedobok minden nap egy zenét a kedvenceimből... ha nem felejtem el :DDD

    1. nap zenéje: Skrillex - Swing (Savage) [UNRELEASED]

    total90 12 éve 8

  • Új kedvenc zene

    (L:Audiomachine%20-%20Guardians%20At%20The%20Gate%20(Access%20Denied%20Dubstep%20Edit)%20)[link](/L)
    Itt hallottam és szerelem első hallásra :))
    Egyébként tök tetszik, hogy egyre több dubstep megy a reklámokban :B

    total90 12 éve 6

  • Filmek...

    Tegnap megnéztem az Amerika kapitány c. filmet és tetszett, habár az ilyen Marvel filmek eléggé bejönnek nekem amúgy is. Aztán ma jött soron A bosszúállók c. film, amiről azt gondoltam, hogy mekkora tré lesz, hogy ennyi mindent összegyúrnak és uh, hát *aszott jó lett emberek!

    total90 12 éve 5

  • Warez, nem warez, ez itt a kérdés...

    YouTube-on teljes filmek...
    Mondjuk én örülök ennek a verziónak, így nem töltök le semmit illegálisan... de kíváncsi vagyok meddig lesz ez még elérhető dolog.

    total90 12 éve 17

  • Bajnokok Ligája: Finale Dohoam

    Müller első góljáig azt hittem történelmet fog írni a Bayern, hogy otthon nyer... nem számítottam Drogba góljára. Meg kell hagyni viszont, hogy az egyik legjobb fejes volt, ami eddig láttam, már mint Drogbáé.
    Az egyenlítő gólig szerintem abszolút a Bayerné volt a meccs, de utána megtorpantak és szerintem ez lett a veszte a csapatnak. Én személy szerint nem hibáztatom pl. Robbent a kihagyott 11-es miatt, mert akkor lehetne Gomezt is a sok kihagyott helyzet miatt, vagy épp Neuert a gól miatt stb, stb... ilyen a foci.

    Ui.: egyik csapatnak sem vagyok a szurkolója, így közömbös ki nyert. Egy jó meccset akartam megnézni élőben, azt hiszem sikerült.

    total90 12 éve 7

  • Apák napja

    Ma Németországban apák napja van... nem kell dolgozni :DD Mindenfelé buláj lesz a városokban... és úgy a legszebb, hogy holnap szabad napot vettem ki, 4 napos hétvége :K

    total90 12 éve 18

  • Asztali PC vs iMac

    2008-ban állítottam össze egy asztali PC konfigurációt és idén sikerült eladnom, majd lecserélnem egy újabb konfigurációra. Aztán még újításként vártam az nVidia új kártyáját, a GTX 690-et. Már le is rendeltem és kb. egy hét még mire kézhez kapom... aztán ma egy srác érdeklődött, hogy hol vettem, ő is venne bla-bla-bla. GTX 590-en lenne lecserélve, de csak, mert egy másik haver már jelezte, hogy megvenné. Ő új konfigot épít magának és abba kellene, sőt az lenne a leendő konfigja első darabja. Szó szót követett és hajlottam afelé, hogy eladjam a másik srácnak az érkező 690-et és közben a másik másik srácot megkérdeztem a teljes konfigom nem érdekelné-e, mert beütöttem a fejem és arra gondoltam mi lenne ha jönne helyette egy iMac 27".
    A miértre a válasz annyi, hogy az amire használom a gépet az véleményem szerint az alma gépen jobban menne.
    Szóval a munkám során az Adobe szoftvercsomaggal dolgozom és időnként haza is viszek belőle, így szükségem van egy komolyabb gépre (azért is lett a mostani asztalire PC-re váltás a régi konfigról). A többi dolog, hogy net, kis ofisz, az nem lényeges, arra mindegy milyen a gép. Zene és filmlejátszás meg nem PC-n megy, szóval még az sem lényeg...
    Tetszik még, hogy az iMac elég kompakt cucc. Valahogy úgy érzem jól esne eldobni a benga PC házat és kisebb helyen megoldani az egészet.

    Folytatás...

    total90 12 éve 35

  • Új kedvenc muzsika...

    total90 12 éve 0

  • Zenét legálisan...

    Mivel volt "szerencsém" belefutni egy elvileg legálisan történő zene letöltésébe, amiről később kiderült, hogy nem is volt annyira legális, felmerül bennem egy kérdés.

    Legális-e:

    -ha felvett rádió adást töltök (teszem azt a rádió oldaláról);
    -ha egy party mixek töltök le pl. a mixing.com-ról;
    -ha egy party mixet töltök le az adott diszkó weboldaláról

    ???

    Valaki jártas a témában, esetleg érdemleges hozzászólást is szívesen olvasnék...

    total90 12 éve 36

  • Forza Juve!

    ... éééés igen, ismét a Juventus az olasz bajnok :))

    total90 12 éve 4

  • Firefox mizéria...

    Jajj de jó, frissül t a Firefox, megvan a 12-es, örüljünk :W 2004 óta használok Firefoxot és most eljött az idő shiftdelkickbannra. Ez a 12-es annyira tele van hibával, hogy kiakaszt. Ma pl. rendre ha 2-3 fület megnyitok, akkor kidob valami külön ablakfélét, mint ha új Firefoxot nyitnék, majd mindkét ablak "nem válaszol". Válaszojjá róka!
    Eddig a Chrome volt a másodlagos böngészőm, immáron övé az első hely.
    Egyébként másnál nem szarik a böngésző? Nekem pl. még olyan hiba is volt, hogy hopp hirtelen bezárta magát, vagy mindent duplán érzékelt :U
    Na mindjárt tőből kapja a shoutgunt.

    total90 12 éve 13

  • Harc a másodpercekért

    Egy fotós példa arra, hogy miként használj hegesztő pajzs üveget ND szűrőként.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 53

  • Havas egy ünnep ez...

    Hajnal 4-kor ma az utóbbi napok időjárása volt jellemző, tehát esős, hideg... Aztán reggel 8, kinézek az ablakon és tiszta hó minden :Y Ilyet sem éltem még meg, április közepe felé haladva esik a hó.

    Érdekesen mutat a havas aranyeső...

    Boldog nyulat egyébként :D

    total90 12 éve 13

  • 15 percel ezelőtt fogyott el...

    Finom volt :)) A recept ez, csak kicsit átszabva...

    total90 12 éve 5

  • Webtárhely+domain

    Mivel nem találtam megfelelő topikot, így személyes bejegyzéshez folyamodok...

    Tudnátok ajánlani ingyenes webtárhelyet és domaint. A domainnál lényeg, hogy ne hu legyen, hanem valami nemzetközibb. Esetleg olyan is jó, ami nem nagy költségvetésből kihozható.
    Wordpress.com-os verzión gondolkodtam, de ott az a bajom, hogy nagy mértékben korlátozzák a testre szabhatóságot. Egyébként wordpresst akarok futtatni.

    total90 12 éve 13

  • Canon 5D MkIII vs Nikon D800

    A videó: [link]
    A következtetést mindenki levonhatja... :))

    total90 12 éve 8

  • Nem bírtam ki szó nélkül...

    Nem vagyok egy ideges, másnak beszólogatós típus, de ma olyan eset történt, hogy nem bírtam ki.
    Voltam egy bevásárló központban és egy nő bent volt 2 kutyával, egy szép nagy német juhásszal meg egy kis foxival. Jött arra egy vak(!) fickó egy vakvezető kutyával arra és a kis foxi neki akar menni a vakvezető kutyának, az meg szintén egy német juhász volt és kis dög után kapott... Ami a lényeg volt, hogy a nő ugyan visszarántotta a kutyát, de majdnem nekiesett a vak fickónak, meg lebunkózta és hasonlók, mert az ő kis bugyibuci kutyája...
    Noooormális ember egy ilyen? Nem elég baja van egy vaknak és ááá, épp ott voltam az eset mellett és nem bírtam ki szó nélkül. Mekkora gyökér nő volt...

    total90 12 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.