2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Chiemsee kirándulás

    Ha nem működne a beágyazás, akkor a link: [link]

    total90 7 éve 1

  • GoPro Hero5 Black: a piac legjobb akció kamerája?

    Nem volt még akció kamerám, ez az első, de a haveri társaságban akad, akiknek van. Az egyik srácnak a Hero 3 van, másiknak Hero 4 Black és van egy új verziós Session is.
    Így aztán volt némi lehetőségem összevetni ezeket és ez nem a nagy összehasonlító teszt lesz, de elmondom a véleményem a Hero5 Blackről.

    Elvileg a piac legjobb akció kamerájának mondják, nincs tőle jobb. Ez a kijelentés nálam magasra rakta a mércét és ugye onnan lehet a legnagyobbat esni.

    A többféle verziókat összehasonlítva, szerintem a GoPro széria ékes példája annak, hogy a vásárlók ki vannak használva, mert márkavezetők.
    Ha tüzetesebben megnézzük a régebbi verziókat, vagy épp az új Sessionnal vessük össze, akkor mindenhol egy hangyányi különbség van csak. Én nem nevezném igazi ugrásnak a Hero 3-ról 5-re váltást sem, inkább amolyan frissítés, mert olyan kevés dologgal tud többet.

    Persze, aki most vesz, az ne a régit vegye, de akinek van, annak nem feltétlen éri meg váltani.

    Én akciósan vettem a Hero5-öt, az alap csomag volt benne és mellé egy második akkumulátor és egy 64 GB-os memória kártya. Ez volt összesen 429€.
    Apropó memóriakártya, csak is azt venni, amit ajánlanak hozzá, mert lesz szívás. A támogatottság baromi rossz és ha nem elég gyors a kártya, akkor a 4k-tól el is búcsúzhatunk.

    Folytatás...

    total90 7 éve 22

  • Samsung Galaxy S8+, több mint 5 év iPhone után Android

    Az iPhonennal való kapcsolatom kb. azzal az időponttal köthető egybe, amikor kijöttem Németországba, mert akkor azt kaptam céges telefonnak és az volt az első iPhone amit a kezembe vettem.

    Nekem akkor egy Lumia 900-am (imádtam) volt és addig használtam is, amíg a kijelzője tönkre nem ment. Akkor vettem egy iPhone 4-et magamnak, cégesnek akkor 5-ös volt.

    Egészen az iPhone 5S megjelenéséig nem is cseréltem. Az a telefon volt az, amit aztán imádtam. Kicsi volt és erős. A 6 és később a 6S megjelenésekor sem nagyon agyaltam azon, hogy nekem másik kell.
    Mellette ott volt mindig cégesnek az aktuális legújabb iPhone, így tudtam összehasonlítani.

    Az 5S-t aztán megették a frissítések és kicsit az idő, váltani kellett.
    A barátnőmnek mindig valami Androidos telefonja volt és noha egyáltalán nem vagyok egyik gyártó fanja sem, valahogy nem jött be az Andorid első pillantásra.
    2-3 napig használtam az LG G2-jét, aztán volt HTC M7 és kb. éves szinten az aktuális csúcsok egyikét.
    Az iOS-t mindig flottabnak éreztem, viszont néha néha egy Androidos telefont kézbe véve látszott, hogy az Andorid az okosabb rendszer.

    Folytatás...

    total90 7 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.