2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lehetséges karácsonyi ajándékok magamnak :)

    Van egy itteni (Szerbia) webshop, ahova van diákkedvezményem és szinte az összes megrendelt cuccért bónusz pontok járnak. Nálam igen hamar elég sok összegyűlt, mert a kedvezmény miatt a haveri társaságom nagy része rajtam keresztül vásárol.
    Vannak bizonyos fix pontok, amik ha megvannak, akkor le lehet vásárolni... ha azt mondom még gyűjtöm, akkor a köv. fix pontig nem vásárolhatom le. Nekem van 150 pontom, ami egy fix pont... de a következő 450 pont, tehát addig nem várok. A jelenlegi pontjaim értékéért nézelődtem, de ez most kb. olyan vásárlás lesz, hogy nem lenne muszáj (várni a 450 pontra viszont nem akarok, mert márciusban tervezem fejezni a sulit és na...).

    Gondolkodtam, hogyan tudnám kicsit feldobni a konfigurációm (a 150 pont egyébként olyan 150€ érték körül mozog). Úgy volt a nagy terv, hogy jön egy SLI-os alaplap és majd a GTX 460 mellé bemegy a 8800GT és jajj de jó lesz nekem. Aztán rájöttem, hogy ez nekem nem kell, mert ha játékról is van szó, akkor nálam az FIFA-ban kb. ki is merül. Így arra vetemedtem, hogy eladom az egyébként ajándékba kapott GTX 460-am, mert bőven elég a 8800GT és előbbiből több lé jönne össze.

    Ezután jött, hogy a 150 pontért meg tudnám azt csinálni, hogy lecserélem az alaplapom egy Gigabyte GA-EP43T-UD3L és még beleférne a pontokért DDR3 4GB(2x2) 1600MHz KINGSTON CL9, HyperX. Talán ez lenne az egyik legjobb megoldás.

    Folytatás...

    total90 13 éve 4

  • Miért divat fikázni a Facebook-ot?

    Pl. most a Spire nyereményjátéka is a FB-on van és néhány komment után már a PH!-s hírnél már előjött, hogy "milyen sz@r" a FB.
    Nem, nem vagyok FB fan, de pl. a Mobilarénás játéknál is néhányan totál kiakasztóan viselkedtek, hogy "mert a FB...". Bakker, ez van, az egyik legnagyobb marketing eszköz és rohadt sokan használják, ki erre, ki arra, de fent vannak és ezért is lassan alap, hogy ha hirdet az ember valamit, akkor azt ott is megtegye.

    total90 13 éve 26

  • Lájkollak új kábelt TV szolgáltató!

    Hónapokkal ezelőtt a helyi kábel TV szolgáltatót megvette egy új, mondhatni tartományi szinten a legnagyobb szolgáltató. Ma volt a nap, amikor is a tejes, megújult rendszert elkezdhettük használni. Mivel igen nagy foci rajongó vagyok, így széles vigyor ült ki az arcomra ezek láttán:

    Sport Klub
    Sport Klub+
    Sport 1
    Sport 2
    Sport M
    Sport TV
    Euro Sport 1
    Euro Sport 2
    Rai1
    Pro7
    RTV 1
    RTV 2
    PTC 1
    PTC 2

    Az utolsó 4 helyi adó, de ami a lényeg, hogy angol, német, olasz, spanyol, francia, belga, osztrák és skót bajnokságot bírok nézni :)) A pláne még az ár... Eddig a 31 adóért fizettünk annyit mint most 87-ért. Lájk :C

    total90 14 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.