2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ennyi, vége

    Átveszi az állam az uralmat a teljes tankönyvpiacon

    Abszolút megvan, hogy mit érezhettek a trafikosok... "éveket feccöltél ebbe az üzletbe, hogy megélj belőle, esetleg másoknak is munkát adj? hát... kellemetlen"

    Tiszta szívemből kívánom, hogy akinek ezekhez köze van, hosszú kínok közt haljon meg.

    Szerettem a munkámat...

    Lenry 10 éve 78

  • 20 éves a Doom

    Lenry 10 éve 6

  • Hétvége egy új partnerrel

    ... na nem kell megijedni, drága asszonypajtásom lassan hetedik éve változatlan, és terveim szerint ebben az évszázadban ez így is marad.

    Cserébe most kaptam először egész hétvégére autót, és meg kell hogy mondjam, egyre kevésbé vonz a tömegközlekedés, és egyre égetőbb a vágy egy saját autó után.

    Céges (ez elég letagadhatatlan :) ) Párszor már rohangáltam vele Szegeden belül, most is csak elkértem, megkaptam. Egy szó nélkül, "majd hozod". Abszolút megérte megcsinálni a jogsit.

    Összehasonlíthatatlan, hogy milyen minőségi ugrás a buszra egy csomagot elcipelés utáni buszon nyomorgáshoz képest, hogy csak bedobáltam a hazavinnivalót a raktérbe, CD a lejátszóba, aztán go. Pedig ez csak egy kisáruszállító, nem egy S Merci.
    Jól húz, de el is várható tőle, nincs 1 éves, ne legyen rossz, még akkor se, ha francia. Persze saját kocsinak nem kellene, mert nem arra találták ki, de élveztem vezetni, közel 300km-t mentem a hétvégén, jó gyakorlás volt.

    Még néhány hónap és a sajátommal gyakorlatozhatok. Az német lesz. A4 vagy Passat TDI.

    Lenry 10 éve 95

  • Szupergyors nyomtatószervizelés

    Párom Canon iP2700-as nyomtatója jó ideje szolgálja őt, bár kissé sűrűn kell benne patront cserélni, de ha kell, hát kell.
    Tegnap este is patroncserére ugrottam be hozzá hazafelé menet (IYKWIM), tesztnyomtatás, papír beránt, félreránt, összegyűr... Hmm. Ez biztosan nem üzemszerű. Tisztítás, karbantartás, a driverben az összes kapcsolódót végignyomkodtam, eredmény nélkül.
    - Jól van szívem, én ezzel most nem tudok mit kezdeni, este is van, még haza is kell vezetni, bedobjuk a kocsiba, majd holnap szétkapom, és meglátjuk.

    Eljött a holnap, összerakom, tesztnyomtatás, papír beránt, félreránt, összegyűr... Hmm. Ez még mindig nem üzemszerű.
    Apu belenéz:
    - Mi ez a színes ott belül? A patron?
    - Nem, az emitt van.
    - De itt van valami piros-fehér.
    - Engedj csak oda...
    Belenyúlok, kiemelem.

    Lenry 10 éve 11

  • Tortát kaptam a Google-től

    az első negyed század letudva :)

    Lenry 10 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.