2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szavazzatok, hogy melyik rajz legyen a Google logó helyén

    Ugye a Google logót időnként lokális vonatkozású ábrák váltják fel, ezeket doodle-nek hívja a kereső és mindenki látta már őket.

    Nemrég a Google versenyt hirdetett az iskolások közt, Nekem Magyarország... címmel, ahol Google logóba kellett "önteni", hogy mit is jelent a gyerekeknek a hazánk. A 4 korcsoport legjobb 15 alkotása közül lehet most kiválasztani, hogy melyik váltsa föl egy napra a Google feliratot a google.hu kezdőoldalon, a győztes iskolája pedig 1 millió Ft támogatásban részesül. A 4 korcsoport győztes elutazhat Zürichbe és 1-1 laptoppal is gazdagabb lesz.

    Erre tessék szavazni

    Ha jól láttam, nem kell hozzá Google-account sem, tehát azok is szavazhatnak, akik akármiért nem rendelkeznek gmail címmel

    Lenry 13 éve 12

  • Orvoshoz kéne már menni

    ezért is szórakoztatom magam a lakcímkártyával, mert jó lenne, ha itt Szegeden lenne háziorvosom, és nem kéne akármilyen nyűg miatt hazautaznom.

    néhány hete valami vérnyomás bajom lehet, mert folyamatosan zsibbad a bal kezem. tudjátok, az az érzés, amikor elalszotok rajta és elnyomjátok. nekem ez esténként már-már menetrendszerű, de nappal is előfordul random akármikor.
    pár hete kétszer is olyan erős fejfájás tört rám egyetlen pillanat alatt, hogy egyszerűen elborultam az ágyamon, és arra gondoltam, hogy "nem tudom milyen lehet agyvérzést kapni, de mindjárt kiderül"
    aztán 1-2 perc és elmúlt.
    pár hete némi biciklizés után is megfájdult, bár nem olyan durván. egyébként is mindig fáj. de már megszoktam.

    vérnyomásra tippeltem, de eddig amikor csak mértem, mindig jó volt.

    nem szeretek orvoshoz menni...

    Lenry 13 éve 37

  • Hogy rohadna el!

    ...az, aki nem képes tartani a menetrendjét, mert ha 05-re vagy kiírva, akkor ne húzzál el 03-kor
    ...az, aki a kikúrt jelzőlámpát úgy programozta, hogy 10 percenként engedje a gyalogost, nehogy véletlen el tudjam érni a buszt
    ...az főleg, aki az ország harmadik legnagyobb városának okmányirodájának ilyen elszabott nyitvatartást talált ki. tényleg baszod, ügyet akarsz intézni? vegyél ki szabadnapot. bankba kéne menni? szabadnap. lakcímkártya? szabadnap. mert tényleg egy rohadt ügyfélszolgálaton akarok nyaralni
    ...arra is vár egy talicskányi aprómajom, aki a fenti okmányirodához mindössze két járatot rendelt, azokat is 20 percenként. és persze kinn van a francban.
    ...bekaphatja az is, aki kitalálta, hogy Szegednek baromi nagy szüksége van még egy plázára, amit pont az okmányiroda utcájába kell építeni, hogy azt is le lehessen zárni, hátha valaki oda sietne.
    ...és komolyan! miért nem lehet sorszámot kapni zárás előtt egy órával? vagy akkor legalább legyél nyitva szombaton. vagy bármelyik nap 7ig. mert van, aki dolgozik, nem fszom közalkalmazott irodista, hogy fél3-kor bezárod az állampolgár előtt az irodát és szarsz a nagyvilágra.
    ...az is okos volt, aki kitalálta, hogy fölhívni ne lehessen őket, hanem beszélgess az automatával, aki közli, hogy ha ma még akarsz sorszámot, akkor menj be személyesen. szerinted pont miért telefonálgatok!?

    Folytatás...

    Lenry 13 éve 18

  • Android : Linux - 1:0

    Épp nagy erőkkel telepítem föl az új ROM-ot a Blade-re (kelzsoca-féle 2.3.4), közben persze föl van dugva USB-re a cucc, hogy ne merüljön, amikor is csontrafagyott. Jóvanrohaggyáel, pont ezek elkerülése végett tettelek téged föl, de hát mindegy, így jár, aki nem elégszik meg a gyári ROM-mal.

    USB le, akku ki, akku vissza, USB vissza, boot, zöld robot, és ebben a pillanatban beakad a zene a gépen, és a gép bőszen villogtatja a Caps és Scroll Lock-ok LED-jeit. :Y
    Ha jól emlékszem, ez a kernel pánik jele.

    Furcsa módon félelmetes látvány volt...

    Lenry 13 éve 10

  • xkcd: Kindle

    Lenry 13 éve 5

  • Megérkezett a PH! logóm!

    Még egyszer köszönet érte SymbianOS kollégának, aki elkészítette. Baromi jól néz ki :K

    Már csak valami végleges helyet kell neki csinálni. (Meg összeragasztani az alját a tetejével, mert még nincs, de nem volt a boltban pillanatragasztó)

    Lenry 13 éve 8

  • Olvassatok ti is HírCsárdát

    mert baromira vicces. És tényleg.


    klikk a képre az oldalhoz

    Lenry 13 éve 9

  • Fáccse

    regeltem. még eldöntöm, hogy ez most nekem jó-e...

    Lenry 13 éve 70

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.