2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Felnőttem

    Van aki az érettségitől számítja a felnőttkort, van a szülőktől való különköltözéstől, van, aki az első munkahelytől, 18. születésnaptól, meg még biztos egy csomó másik ponttól is lehet számolni az életben.

    3 éve érettségiztem, 7 éve nem lakom életvitelszerűen anyuéknál, 3 hónapja dolgozom és nemsokára 22 leszek, mégsem éreztem magam eddig igazán felnőttnek. Eddig.

    Ma megkaptam az első igazi, "felnőttes" fizetésemet, amely már teljes mértékben elég a saját létfenntartásomra. Most lettem szüleimtől független, már nem őket nyomja az eltartásom súlya.

    Most nőttem fel.

    Lenry 14 éve 11

  • 3D: MÁV M61 - NoHAB

    THIS... IS... NOHAAAAAB!!!!

    még nincs kész, de türelmetlen vagyok :B

    Lenry 14 éve 36

  • E-book

    Régen nagyon szerettem könyvet olvasni, a korosztályom átlagához képest olvasottnak számítok (a mai fiatalokhoz képest meg egyetemi professzornak, de ez most nem számít :D ), de egy idő után elfogytak a könyvek, elfogyott rá az időm, illetve elment másra. Nem volt kedvem olvasni.

    Dili jött át néhány hete a pendrivejával, hogy tölt szer kapott egy nagy csomó e-bookot, főleg informatikai témájú szakkönyvek, de van köztük egy fél könyvespolcnyi scifi is, tudja, hogy szeretem, érdekel-e?

    Annyira nem rajongok a monitoron olvasásért, de elfér, jöhet. Kell hozzá egy olvasóprogram is, majd tegyem föl. Oké. Majd.

    Pár nappal később tettem fel a programot, mely telepítés után azonnal jelzett, hogy a Bluetooth másik végén egy kompatibilis eszközt lát, ha úgy gondolom, oda is tehetünk egy readert, és akkor szinkronizálhatok orrba-szájba, meg lehet a buszon is olvasni. Úgy gondoltam.

    Folytatás...

    Lenry 14 éve 3

  • Vasútbarátok figyelem!

    A segítségetek szeretném kérni.

    Következő munkám a MÁV M61 sorozatú dízelmozdonya (aka: NOHAB).

    Sajnos csak egy oldalnézeti rajzom van róla, és bár milliónyi fénykép van a neten, nem helyettesítenek egy jó tervrajzot. Aki rendelkezik közületek háromnézeti és/vagy metszeti rajzzal a Nohabról, annak nagyon megköszönném, ha rendelkezésemre bocsátaná.

    Előre is köszi :R

    Lenry 14 éve 6

  • 3D: Mentőautó

    Ahhoz képest, hogy milyen gyorsan lett kész, nekem nagyon tetszik. Előtte csináltam egy tűzoltókocsit is, de az gyenge lett...

    Lenry 14 éve 1

  • Büszke vagyok

    mert az Oktogon jelenetem nyomtatásban is megjelent. a jövő évi kilencedikes diákok találkozhatnak vele majd a törikönyvben :)

    Lenry 14 éve 19

  • 3D: Tömegközlekedés

    Ezt kértem, ezt kaptam :)

    Még lesz felsővezeték-rendszer, meg 1-2 apróság, majd frissítem a bejegyzést.

    UPDATE

    Lenry 14 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.