2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Büszke vagyok az öcsémre

    Mert jól táncolt a szalagavatós meglepetéstáncon (meg persze a keringőben is), meg egyébként is szerintem baromi jó lett az egész. Irigylem is tőlük :)
    Igaz a bál februárban volt, de eddig elfelejtettem kiposztolni, de most nézzétek meg jól.

    katt a képre a videóhoz

    Ja egyébként 03:20-nál a léggitárszólós gyerek. Na az ő. ;)

    Lenry 14 éve 9

  • Viszlát Szeged!

    A hétvégén kiköltözök a lakásból, ahol eddig laktam, és mivel se munkám, se pénzem, se hely, ahova mehetnék, így nincs más, minthogy hazaköltözzek.

    Elkezdtem összecsomagolni, eddig egy fél íróasztalon elfér az egész, persze nincs még minden összerakva, a gép is a helyén üzemel, de úgy sem lesz sokkal több. Nincs sok mindenem.

    Szeretem Szegedet. Amikor idejöttem, azonnal beleszerettem, minden apró részletébe, a hangulatába, az utcákba, a villamosokba, a trolikba, a Tiszába, a belváros csodás palotáiba. Hogy pezseg az élet, hogy kultúrába botlik az ember, amerre néz (feltéve, hogy nem pislog a Cserepes sor felé) És most itt kell hagynom. Nem akarom örökre. Nem. Nincs még egy ehhez fogható hely, egy város, amit ennyire otthonomnak éreztem volna. Talán csak egy, de az falu. Város nem versenyezhet Szegeddel.

    Épp ezért törekedek arra, hogy itt legyen munkám, persze ezt sokkal nehezebb százkilométerekről, de majd csak lesz valahogy. Nem adom fel, mert akárhányszor elhagyom a várost, már vágyik a szívem vissza.

    Viszlát Szeged! Hiányozni fogsz. Nagyon.

    Lenry 14 éve 23

  • 8000 lóerős hajszárító

    "A legmodernebb járművek, oltóberendezések és technikák mellett ZIL-re szerelt sugárhajtóműves autójuk is van a szegedi tűzoltóknak, nem is fapados: turbóreaktív, a sugárhajtóművet fordítható, oldalirányba mozgatható, emelhető, süllyeszthető extrával szállították még a ´70- es évek elején."

    nem akarom egyszerűen lekopizni, úgyhogy inkább linkelem, erre tessék, annak, aki ZIL-re szerelt MiG hajtóművet akar látni, és kíváncsi, hogy mégis mire kell egy ilyen a szegedi tűzoltóknak? Én már tudom ;)

    Lenry 14 éve 17

  • The Book of Eli

    Most végeztem vele. Nagyon jó film, bátran ajánlom bárkinek. Kicsit akciós, nagyon posztapokaliptikus, talán kicsit túlságosan sci-fi és még talán mondanivalója is akad, ez amerikai filmtől dicséretes.

    Lenry 14 éve 10

  • Dr. House hangja

    Bár Kulka János nagyszerű színész, de Szakácsi Sándor után borzalmasan baromira nagyon rossz őt hallgatni House hangjaként. :O

    Lenry 14 éve 57

  • Failed

    Mondhatni elb*sztam, de ilyet nem írunk címbe. Az első sorba viszont már belefér, így nyugodt szívvel írom le másodszorra is, hogy elb*sztam.

    Senki máson nem múlt csak én rajtam, de nem voltam elég jó, és ahogy végigmentünk a próbamunka hiányosságain, magam is láttam, hogy valóban nem volt tökéletes, amit elvégeztem. Közel sem.
    Igaz, a végén nagyon összecsaptam, mert szorított az idő, de élesben sem lett volna rá több.

    Nagylelkű gesztusként felajánlották, hogy ha kérem, 1-2 heti rendszerességgel küldenek még próbamunkákat, amik ha megfelelően jól sikerülnek, megveszik, plusz így láthatják hogy fejlődök-e és ha elérek egy bizonyos szintet, akkor újra beszélünk az álláslehetőségről.

    Nincs más hátra, mint előre, mondotta apám, aki néha nagy bölcsességekre képes. Gyakorolni ezerrel, és addig sem tönkre menni. Utóbbit lövésem nincs, hogy fogom kivitelezni.

    Lenry 14 éve 15

  • Még egy lépéssel közelebb...

    10-re mentem, mert 8-kor kezdenek, ez így félidőben volt a kezdés meg az ebéd közt.
    Az iroda egy első emeleti panellakásban van kialakítva, így első blikkre tetszett a hely.
    Két főnök van, egyikükkel beszéltem, olyan 25 és 30 közt lehet valahol, de az egész cégnél nincs senki 30 fölött szerintem.

    Kérdezte, hogy milyen területekhez értek a legjobban, mondtam, hogy a modellezés a kedvencem, de az UV is jól megy. Úgy 20 percet beszélgettünk, nem voltam se ideges, se feszült, teljesen nyugodt volt a légkör.

    Viszont a célvonalig nem értem még el, de már legalább a célegyenesben vagyok. Azt mondta, hogy felvettek most próbaidőre egy új srácot, így teltház lett, de ez változhat. (Az ott dolgozó barátom szerint fog is, mert az új gyerek meglehetősen kezdő)

    Mindenesetre délután küldenek egy próbamunkát, és az alapján meglátjuk. Plusz pozitívum, hogy mivel a próbamunkámat fel fogják használni, így ki is fizetik.

    Nem vagyok maradéktalanul boldog, de elégedetlen sem. Legalább haladok.
    ___________________
    Előzmény1
    Előzmény2

    Lenry 14 éve 7

  • Behívtak!

    Reggel küldtem egy udvarias érdeklődő levelet, hogy foglalkoztak-e a jelentkezésemmel, és alig 10 perc múlva jött is a válasz.
    "Arra szeretnélek kérni, hogy találkozzunk személyesen az irodánkban." - áll a levélben. (egyebek mellett)
    Holnap megyek. Izgulok. :B

    Alkalomhoz illő pörgős, odabaszós zene, amit épp hallgatok

    Lenry 14 éve 10

  • Magyar lett a YouTube

    Ahogy azt már biztosan már sokan észrevettétek, világ legnépszerűbb videómegosztója mától magyar nyelven is elérhető.

    A hivatalos YouTube blog tájékoztatása szerint a magyar mellett hozzáadásra került a görög, finn, dán és norvég nyelv is, plusz frissítették a lejátszóablakot is, új emailes értesítő rendszer került bevezetésre, megújult feltöltő is, és némileg faragtak azon is, hogy jobban nézzen ki az egész iPadon.

    Részletek itt

    Lenry 14 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.