2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • mosogató

    szerintetek gáz, ha a mosogatóm lefolyójában kicsírázott valamilyen növény? szép hosszú szára volt, és két egészséges, zöld levele.
    2 hete nem mosogattam

    Lenry 15 éve 27

  • Captcha

    Mininovára történő regisztráció alatt kaptam ezt a kacsát

    Lenry 15 éve 8

  • Istennek van humorérzéke

    soha nem akartam annyira lekésni egy buszt, mint tegnap este.

    Páromnál voltam, az utolsó busz tőlük 20:30-kor indul tőlük Szegedre. este 7 körül még kitaláltuk, hogy menjünk át a nagyszüleihez, mert rég voltunk, meg egyébként is biztos várnak. menjünk. szomszéd település, autóval összvissz negyed óra. kiderült, tényleg vártak, mert 3 tepsi bukta le volt sütve (lekváros, diós, üres), úgyhogy nem fölöslegesen mentünk. 8 körül hazaindultunk, negyed 9-re otthon, majd szinte azonnal indulás a buszmegállóba, mert hogy nemsokára jön a busz.
    a megálló a főúton van, és az utolsó kis mellékutcában tartottunk, miközben azt beszéltük, hogy mekkora lenne, ha elmenne az orrunk előtt a busz. "kénytelen" lennék itt aludni, mert nem tudnék sehogy se hazajutni. busz nincs több, Párom édesapja piacon van (paradicsomot termeszt a család, nagybanin volt eladni), a bátyja pedig van annyira szolidáris velünk, hogy úgyse vinne haza, más meg nem tud vezetni :)
    és ebben a pillanatban: fehér, Tisza Volán feliratos, 14,5 méteres, 3 tengelyes Ikarus E94 balról jobbra el :Y
    ezt a pillanatot akkor én Isten létének egyértelmű bizonyítékaként könyveltem el.

    Folytatás...

    Lenry 15 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.