2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Átvertek

    Pár napja a T***oban vettem egy üveg Traubit. Ha jól rémlik 239.-ért. Mostanában a Sió gyümölcslevekre vagyok rákattanva, de azok is kb ennyibe kerülnek, de csak 1 literesek, meg olyan traubis hangulatom lett, ahogy megláttam.

    Ma elfogyott, és mivel úgyis indultam a ház mellett lévő Sp*rba, gondoltam, ha nem drágább itt se, veszek még egy üveggel. 269.-. Na jó, belefér. Vettem még ezt-azt, kassza, fizetek, egy cca 1500 Ft-ot,
    hazajövök, nézem a blokkot:
    TRAUBISODA 2L PET
    1 ÜV X 332 Ft - 332 C

    ... 'nyátok p*csáját! :(((
    Nem ez a 60 forint vág földhöz, hanem hogy naponta vajon hány embert vernek így át. Plusz 10 Ft ide, egy húszas oda és elég forgalmas a bolt, hogy egy nap alatt összejöjjön egy alkalmazottuk havi fizuja

    Múltkor egy 2 literes almaléért haver több mint 500Ft-ot fizetett ugyanitt.

    És ami a legrosszabb: én marha nem mentem vissza rájuk borítani a pultot :W

    Lenry 15 éve 41

  • A szúnyog

    Közelít. Már megint itt zümmög. Alig 3 perce hagyta abba. Már majdnem sikerült újra elaludnom. Már majdnem... De megint zümmög. Itt danolászik a fülembe. Túl közel ahhoz, hogy halljam, de túl messze, hogy elérjem, hogy behatároljam. Mindegy. Nem érdekel. Zümmögj csak, te piszok. Nem érdekelsz.

    Közelít. Most távolabb megy. Elhallgatott. Csend. Isteni csend, ó hogy milyen jó! De nem! Ott! Balról... Halkan. Vagy ez nem is az? Ez csak valami kis kínai autó a körúton. Képzelődök. Megőrjít. Már az agyamban zümmög.

    Közelít. Itt van egész közel. Az oldalamra fekszek, és magamra húzom a takarót. Gyere csak, te kis rohadék. Ide, közel a fülemhez. Nem látlak, nem érezlek, de hallak. Borzalmasan meleg van a takaró alatt. Nyár van, éjszaka, mit is vár az ember? Most csak egy ponton tudnál megcsípni. A fülemen. Tele kis vékony hajszálerekkel. Meleg vérrel. Látod ugye? Tökéletes csapda. Gyere.

    Közelít. Már majd megsüketülök a hegedűjétől. Bumm! Sípol a fülem. Nem hallak. Most megdöglöttél! Heh. Újra csend. Nem! Nem létezik, hogy túlélted! Majd' agyoncsaptam magamat, és te még élsz? Légy átkozott! Nincs gyűlöletesebb lény a szúnyognál. Végiggondolom. A volt főnököm? Az a hülyegyerek, aki szívatott általános iskolában? Nem. Azok semmik ehhez képest. Ők hagynak aludni. De ez... Ez nem. Semmit nem gyűlölök jobban a szúnyognál. Talán csak a legyeket. De ők legalább nem csípnek. Ez zümmög is, csíp is. Gyűlöletes.

    Folytatás...

    Lenry 15 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.