Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok.
A http://sajatnev.zyxel.me:9091/transmission/web/ oldalon keresztül bejelentkezés nélkül külső hálózatból el tudom érni a transmissiont. Hol lehet bekapcsolni, hogy kérjen azonosítást? Nem szeretném ha idegenek hozzá férnének. KöszönömMinden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
Új HDD-ket tettem NAS-ba, emiatt csináltam egy factory resetet is. Gondban vagyok a mappák megosztasaval. Van valahol egy szájbarágós leírás, hogy hogyan tudom
beállítani a megosztott mappákat, hogy lássa a TV a NAS-t?
KöszönömMinden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
A gyári transmission helyére szeretnél telepíteni egy másikat.
Itt a fórumban találtam egy leírást, amivel az FFP és a Metarepository már feltelepült. Az alkalmazások menüben több új alkalmazás is megjelent.
Tudnátok egy érthető leírást linkelni, amivel fel tudom telepíteni a transmissiont?köszönöm!
Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
Egy Panasonic P42ST60 TV-vel használom a NAS-t otthon,UTP kábellel vannak összekötve routeren keresztül.
Általában FHD meséket, filmeket nézünk rajta, ami szokott is menni gond nélkül. Vannak olyan FHD MKV filmek, amelyeknél elindul a lejátszás, majd egyszer csak elkezd akadozni a kép. Ilyenkor a NAS felületére ha belépek, akkor azt látom, hogy 100%-on hajtja a procit valami. ilyenkor a belépés is lassú szokott lenni. Ha leállítom a lejátszást akkor a procihasználat visszaesik. Ha elindítok egy másik FHD filmet, akkor alacsony proci használat mellett minden ok. Random módon csinálja.
Mi lehet vele a gond? Találkoztatok már ilyen problémával? Néhány torrent szokott csak futni a transmissionban, a gyereknek néhány mese. Nincs túlterhelve.Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
Segítsetek már legyetek szívesek!
Resetelném a NAS-t, hogy minden alapra álljon vissza, formázza le a HDD-ket is. A menüből kiválasztott FACTORY után is mintha nem lenne resetelve a NAS, a transmissionban ott seedeli a torrenteket.
Ha nyomom a reset gombot a hátulján, megvárva a 3. csipogást, akkor sem törlődik minden. Hogy tudom gyári állapotba visszaállítani?Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
Megvolt a reset. Kiszedtem a HDD-ket is, most úgy néz ki, hogy jó lesz. Beállítottam mindent, amit szoktam, de TV nem látja a NAS-t. Egy pillanatra feltűnik a menüben és utána azt írja, hogy nincs DLNA szerver. A laptopom sem látja a NAS-t, de hálózati meghajtóként fel tudom csatlakoztatni. A telefonomon lévő VLC is csak SMB megosztást lát, amin keresztül elérem a megosztott tartalmat. Eddig megjelent a listában az SMB megosztás és a NAS is egy kis fekete ikonnal. A Twonky médiamegosztás be van kapcsolva, ott látom is, hogy melyik mappák vannak megosztva.
Mi lehet szerintetek a gond? Kihagytam, volna valami az újra telepítés után?Minden ellenállás hasztalan.
-
szaniszlokar
aktív tag
Van egy Ilyen Zyxel NAS-om, 2 db 500 GB-os 7200 fordulatos HDD-vel. Nagyon idegesít, hogy zúg a NAS-ban a HDD. Lehet, érdemes kicserélni valamilyen SSD-re?
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz szaniszlokar #4691 üzenetére
Vagy esetleg van rá mód, hogy beállítsam valahol,hogy ne 7200-on pörgesse a HDD-t? Talán nem lenne olyan hangos.
-
szaniszlokar
aktív tag
Nekem tegnap mondott hasonló dolgokat az asszony, hogy nem látja a tv a nas tartalmát. Nem tud mesét nézni a gyerek. Még nem néztem meg, hogy mi a fene baja van, mert nem voltam itthon.
-
szaniszlokar
aktív tag
Van egy logitech webkamerám és egy NAS326 itthon. Szükségem lenne, hogy a webkamera videót rögzítsen a nasra. A kertben történő dolgokat szeretném rögzíteni.
Szerintetek lehet valami megoldást erre találni? USB van a NAS hátulján, ha oda bedugom a kamerát, akkor felismeri?Minden ellenállás hasztalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest