Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:38:36

LOGOUT.hu

ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5065) 426os


426os
őstag

Ma eléggé felidegesített a telefon. Már jó pár hete (talán 1 hónapja is), hogy nem hallgattam zenét a telefonon, de ma nagyon szerettem volna útközben, viszont nem sikerült. Egyetlen számot sem tudtam végighallgatni anélkül, hogy legalább 5* ne szakadt volna meg a lejátszás kis időre. PowerAmp-el és gyári lejátszóval is ugyanez volt. Azért idegesített fel nagyon, mert régebben még az elején csinálta, aztán többet nem jelentkezett a probléma, most meg sehogy sem tudtam szabadulni tőle, hiába állítottam be a PA-ben wakelock-ot és/vagy állítottam maximálisra a puffert. Kínomban már elkezdtem átmásolgatni az albumokat a belső sd-re, hátha a kártya kezd behalni, de úgy is csinálta :(
Teljesen stock 1.15, semmilyen powersaver vagy hasonló program nincs fent, szinte nem semmi nem változott ahhoz képest, amikor még működött. Talán a duplakopp-ot aktiváltam csak azóta, de nem hiszem, hogy az lenne a ludas. Mindenesetre lassan váltanom kellene 1.16-ra, bár lehet ma egy restart segített volna így utólag visszagondolva.
Illetve az elmúlt pár napban csinált olyat is, hogy nem ébredt fel a képernyő a gombnyomásra, csak a kék kör kezdett világítani, illetve, ha megint megnyomtam a power gombot, akkor kialudt. Kis késéssel, kb 1 perccel később ébredt fel a kijelző is. Ezt egymás után többször is eljátszotta, ilyenkor kellett egy restart és utána többet nem csinálta (kb egy napig). Lehet ehhez köze volt a FB+Messenger förtelmeknek is, mert egyéb okok miatt azok is felidegesítettek és letöröltem a p*csába őket, azóta nem produkálta. Böngészőben kicsit rosszabb a FB-ot csesztetni, de kénytelen vagyok így használni. Ilyenkor remélem csuklanak az app fejlesztői (és az édesanyjuk is).

.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.