Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drbonci

aktív tag

válasz Sommi #6173 üzenetére

Nekem 12.15-én hozta a futár , és komoly 40ezres összeg után ide is adta , zsoca V2 rom van fent , hibátlan , filmet nem néztem még rajta , játék sincs egy darab sem , eddig még porosodást sem tapasztaltam . Telefonálok , 6gmail fiókon folyik a levelezés , böngészőt használom , ha úton vok wifi megosztás a netbookra , zene hallgatás , netrádió néha , ja és navigálás is szokott szerepelni a repertoárban , én erre használom . 40 pénzért ajándék volt ez a telefon .

• Norbeee01

tag

válasz Sommi #6173 üzenetére

Kinek a pap kinek a papné...

1: Az hogy lassú nézőpont kérdése és rom kérdése,én pl. Big Brother Rommal használom jelenleg a Deszkámat,de semmi olyan lassulást nem tapasztaltam amire haragudnék(angry birds még 1x sem laggolt be nálam),mert ezt a telefont nem a hárdkórjúzereknek találták ki,mindíg az lobogjon az ember szeme előtt hogy újonnan kártyásan 45.000ft-ért meglehetett venni .Ezzel a jelenlegi 53.000ft-os árral már én is vitába szállnék,de a hasonló árban lévő és általad is említett HTC Wildfire S szerintem sokkal lassabb készülék(zte-hez is meg htc-hez is van szerencsém,mert nekem skate-em van asszonynak meg wildfire s).Szóval ilyen árért ne egy SGSII színvonalát várjuk el....
    2: Térerőről nem nyilatkoznék,mert nekem ilyen problémám nem volt,sőt mindíg több térerőt jelzett mint pl. a másik készülékem (LG KU990).
    3: Méretről sem tudnék vitatkozni,azt hogy nagy már akkor láthattad mikor megvetted,sőt a legtöbben mint pl. én is pont a kijelző mérete miatt vették meg (sajnos a kijelző méretével nő a telefon mérete is,de szerintem így is a lehető legkisebbre gyártották,mert vastagságra is közel van az 1centis álomvastagsághoz).
    4: 2011.12.08.-án vettem a készülékem és egy porszem sincs még a touchpanel és a kijelző közt...

Új hozzászólás Aktív témák