Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Nálam érdemben a gui frissült kicsit, a használat maga nem változott. Mondjuk nekem a régi virtuoso csomag van, és a mostani változások egy része ebben nem érhető el, csak az azóta bevezetett, drágább, premium nevű csomagban. Úgy látom, azokat implementálták, amik a fent linkelt bétában megjelentek.
-
csergyuri
tag
Első körben csak a radio paradise mműködött tovább, a spoty-t csak saját alkalmazásból tudtam hallgatni, volumio alól nem ment. Ma reggel sikerült minden állt helyre a rend, azt hiszem most már minden jól működik. Közben nemzetközi csoportban olvastam, hogy valakinek a saját NAS-on tárolt zenéit nem látja frissítés után...
-
Patice
Topikgazda
Nehéz megmondani, hogy az erősítőbe épített DAC minősége mit tud egy dedikálthoz képest. Ha nem akarsz külön DAC-ra költeni, akkor jobb választás, ha egy RPi-ból csinálsz egy streamert megfelelő szoftverrel, és akár külön digitális kimenetű kártyával.
Az előttem szólóhoz képest nem tudnék jobbat mondani, teljesen jól írta le a lehetőségeket.
Amivel még esetleg érdemes játszani dedikált kártyánál, hogy amelyik támogatja a külön tápolást, azt érdemes így használni (külön tápegység a Raspberry-nek és egy másik a kártyának). Egy kártyának pl. lehet a tápja egy mobilos akkupakk, csak abból sem a legalja.
Gyári megoldás lehet még mondjuk 100k környékén egy Auralic Aries mini használtan.
Alternatíva lehet még az RPi mellé nem egy HAT, hanem egy USB-SPDIF transzport is. Ezekből szerintem van bőven választék az általad megadott árkategóriában. -
Polllen
nagyúr
Az én variációim DAC vásárlás nélkül
15k-ig:
1. Rp4 USB-ről, pl. olcsóbban egy klotz, drágábban egy supra USB kábel + legalább egy meanwell táp az rpi-hezKicsit 15k felett:
Rpi4 + Hifiberry digi plus/pro + profigold coax kábel + legalább egy meanwell táp (nyilván lehet jobb coax kábel és táp is)50k-ig:
Rpi4 + Allo DIGIONE + profigold coax kábel + legalább egy meanwell táp (nyilván lehet jobb coax kábel és táp is)
ALLO USBRIDGE + supra usb kábel (ebben az esetben az rpi4-t el kell adni, mert ez a player egyben van egy másik board-dal)100k körül nem tudok mit ajánlani, max az 50k-s opciókhoz egy jobb tápot. (ifi vagy lineáris)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime stílusú akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- Formula-1
- PlayStation 5
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest