- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Elvileg a potikról le lehet venni azt a 'króm' színű gombot amivel tekergeted. Egyszerűen le kell húzni, csak ragasztva van (legalábbis az enyém lejött ahogy rángattam, igaz nem ez volt a cél
) Ezután kicsit lefűrészelsz a potiból és a tekerő gombból és máris rövidebb. Ezesetben a billenő kapcsólókból is le kell vágni valamennyit.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Igaz, elnéztem, amikor egy papstot kötöttem rá, annak nem volt fordszám mérő része, így nem világított. Rákötöttem egy másikat, amin volt, ezzel már villogot (az elöbb elfelejtettem, h több papst is járt nálam, azért írtam, h nem az a hiba, bocs).
Tehát akkor a ventiknél van a gáz. Zalman prochűtő ventije minimumon 1400et pörög, nincs is gond a ledde. -
harry
veterán
-
-
harry
veterán
UP. Mint már régebben is írtam, valami gáz van a penellal, ami azóta sem változott, vagyis bizonyos ventiknél nem világít rendesen a led, egy Papst ventinél pedig egyáltalán nem világított. Másnál is csinált már ilyet?
A kérésem az lenne, h egy kedves tulaj át tudná hozni esetleg az ő panelját, h azon is kipróbálhatnám a ventieimet? Cserébe adnék egy tábla csokit/üdítőt -
harry
veterán
Ez mellesleg egy 12cm venti... Ezt a ventit bekötöttem a többi csatornára is, de mindenütt ezt csinálja (led alig világít min fordulaton
). Van egy másik ventim, 8cmes, itt világít a led, csak kicsit vibrál. Poénból bekötöttem egy ~6cm es ventit (régi pII hűtő), itt nem volt semmi baj. Világított SZÉPEN, még alacson ford. on is. Azon gondolkodom, h 12cmes sokat eszik... De elvileg 6wig terhelhető. Nem tom venti fogyasztása mennyire befolyásolja a a ledeket
-
harry
veterán
na up
Nem tom nálatok is így van-e, de ha a ventit nagyon letekerem, akkor annyira elhalványul a led, h gyakorlatilag alig világít ( csak az egyik csatornán, a másikon, másik ventivel ok) (ledtől függetlenül venti megy). Ha feljebb tekerem, akkor meg vibrál (nem villog, vibrál, mint a 60Hzre beállított monitor
) Ha feljebb tekerem, akkor világít szépen, de akkor a venti hangja zavar
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest