- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
ECHO2235: Jól hangzik, amiket írtál és várjuk szeretettel az új ízt
. Kár hogy pest messze van, bár jövőhéten megyek fel pestre és hátha eljutok ebbe az outletbe
.
Más:
Amíg a Watt-ra várunk, addig is ma sikerült beszereznem Miskolcon egy Nimrod Pure e-drinket. Illatra, mint egy olcsó tuttis e-drink, de ízre már nagyon kellemes volt. 32 mg-os és érzem hogy pörget, amit rég éreztem hazai e-drinktől
. Viszont nem egy olcsójános az ára, mert kemény 300 gombot kértek érte. Egyszer megérte, mert számomra újdonság volt
.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
ABC-ben lehet, ha jár valami BUSZESZ-es, aki terít, legalább is Hellnél vannak közvetlen terítők akik kapják a raktárból kamion szám, és kisebb autókkal terítenek. A 2-3 hét a nagy üzletláncok raktár és készletbevételezésével van kalkulálva, és egy a BUSZESZ-nél dolgozó írta facebookon, aki kicsit jobban benne van.
-
rollrk4h
csendes tag
Debrecenbe valaki látott már ilyen Wattot?
-
ECHO2235
aktív tag
sorry for double post de megkell mondjam.. a Watt nagyon eltalálta ezt az új ízt. meglepően finom lett. pedig én nem szeretem a dinnyés italokat, ez bejön
-
ECHO2235
aktív tag
Az Outletbe mindig is és minden Watt 99ft
Most fogunk menni, vélemény hamarosan -
rsanyi20
tag
Én ha nem lenne tőlem kb 1,5km-re a Tesco képes lennék minden reggel kisétálni, csak a sulim kicsit viszább van onnan és felesleges séta lenne +7kor kezdek és nincs kedvem már 6kor elindulni, így marad a minden reggel a Spár ami pont a suli elött van kb 100-150m-re.
Örülnék ha nekem is csak ennyire lenne egy jó és olcsó hely, ahova minden reggel beugorhatnék a napiért -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42526 üzenetére
Kérdeztem valamit, te meg ne üsd bele az orrod a nagyok dolgába.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
callmeakos #42521 üzenetére
Szerintem a dinnyének annyira naturális az alapíze(csak édes íz van),hogy muszáj volt valamivel "felütni"
Amúgy jah,amíg nem kóstoltuk nem írjuk le a drinket! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
callmeakos #42521 üzenetére
Kóstoltad? Szerintem addig fogalma sincs senkinek...
-
tipuka
addikt
válasz
Ventur@ #42502 üzenetére
én 20p alatt még a belvárosba se jutok el szegedre.
(max , akkor , ha lenne autóm)
itt helyben 10p biciklivel van egyetlen egy COOP és csá'
remélem gyorsan jön ide le is az új Watt, mert kellene valami jó íz már a számomra is a Wattból, 2 alkalomra osztok be 1 Monstert, soha nem látott vészhelyzet ez. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Friss infó, Watt(ok) már a Factory Outletben kaphatók mától (Óbuda Bogdáni út 1-3.).
-
Ventur@
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #42505 üzenetére
Én meg a köszmétét nem hallottam még
. Borsodban sok helyen büszkének hívják az egrest. Legalábbis a szlovák határ környéki falvakban ez az elterjedt (Rakaca és környéke).
orichalcos: Valahogy én is így néztem, mikor kiderült hogy egres lesz a másik íz
. Dinnyének alapból nincs egy nagy íze, emellé jön egy savanyú íz. Ha fel akarták találni az új citrus ízt a Wattnál, akkor sikerült szerintem
.
kovy29: Én is
. Mondjuk hogy áruházakba mikor kerül, azt passzolom. Korábban valami Outlet-et írt itt valaki, hogy ott jelenik meg először (meg elvileg a héten kedden/szerdán), de az azt se tudom mi az, vagy hol van. Gondolom pesten, mert hol máshol lehetne
.
-
Ventur@
senior tag
Watermelon & Gooseberry lett az új Watt. Vagyis ha jól értelmezem, akkor dinnye és büszke (egres. Ki hogy ismeri
). Na ez eléggé újdonság lesz
.
A másik pedig nagyon úgy nézz ki, hogy a körtés cukormentes lett.
-
Ventur@
senior tag
Tibii91: Nem tudtam, hogy a Dragstert is a BUSZESZ gyártja. Vagy 4 éve nem ittam Dragstert. Messze van a Penny
.
DJ. Ru$y: Ezt nem tudtam, hogy van több ízben. Ez az első, amit ebből találtam Miskolcon
.
ToBeY: Nekem igenis remek üzlet volt. Auchanhoz kb 20 percet kell utaznom, meg 20 vissza. A dohánybolt meg ott van, ahol leszállok a villamosról és ez csak 8 perc utazás
. Szóval igenis remek üzlet volt
.
Taurinosból, amiket Miskolcon találtam, azok a kicsi R*-ok, lengyel import e-drinkek, vagy ha ritkán találok No Fear-t és ezzel kb. ki is fújt a felhozatal. Néha napján hozzájutok egy-egy lengyel, vagy német Monsterhez, ha ismerősök hoznak kintről
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest