Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilga
tag
-
-
Danecay
addikt
válasz colonell #3694 üzenetére
Én ezt a RaiPay-re írtam alapvetően, de mivel még a Simple kártyámon is van feltöltött pénz és át nem állnék teljesen a RaiPay-ra ha jól működne, gondoltam akkor első körben elköltöm a Simple kártyámon lévő pénzt, de miután harmadjára egymás után is azt írta a terminál, hogy érintsem oda újra a készüléket, inkább elővettem a bankkártyámat és azzal fizettem, pedig a Simple volt beállítva elsődleges NFC-s fizetőeszköznek.
-
SsPL711
őstag
válasz colonell #4829 üzenetére
Így még nem jártam.
Nekem más jelenség van a telóval.
Ha, egész nap wifin vagyok, majd valami miatt mégis wifi hatókörön kívülre kerülök, mert mondjuk elmegyek otthonról, akkor nem vált egyből át mobilinternetre.
Van, hogy csak úgy javul meg, ha repülő módba kapcsolom majd vissza.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
válasz colonell #5777 üzenetére
Olyat, hogy "lassabb" nem vettem észre, de én egy-két hetente (és főleg minden ROM frissítés után) csinálok egy ilyet. A készenléti akku nem teljesen optimális még (pl. SoC minimum freq.-re soha nem megy le) de ezt meg némi lehetséges LTE miatti akku problémát már lejelentettem, jó bő információáradattal
@dokee78: a Messenger-es dolog nem tudom hogy nálatok pontosan mit jelent, de nálam -ugyan nem kör alakú de- lekerekített négyzet.. nem használom csak megnéztem de azért vastagon nem olyan éles, 90°-os, sarkos négyzet mint amit látni a neten mindenhol:
Nálam az van beállítva ehhez, hogy (angolul használom, bocsi):
- Settings - Notifications - középen Floating notifications - Messenger - bekapcsolva
- Settings - Notifications - App notifications - Messenger - Floating notifications - be van kapcsolva (szerintem ez ugyanaz mint a fentebbi..)
- Settings - Notifications - App notifications - Messenger - Chats and calls - Floating notifications - be van kapcsolva
- Settings - Notifications - App notifications - Messenger - legalul Chat heads active - Floating notifications - be van kapcsolva
- Security - legalul Privacy - Special permissions - Display over other apps - Messenger - bekapcsolva
- Security - legalul Privacy - Other permissions - Display pop-up windows while running in the background - bekapcsolva
- Security - legalul Privacy - Other permissions - Display pop-up window - bekapcsolva
- Meg nyilván a Messenger-ben van bekapcsolva a Bubbles (régen Chat heads)
Na.. és ezzel nekem lekerekített sarkú négyzet lesz a bubble.Esetleg egy srác itt végigzongorázik egy megoldást (TL;DR: Messenger le, régebbi Messenger APK-ból fel (210.0.24.97 ami most a 82. oldalon van mert 2019. Áprilisi.. de volt aki 316.x.y.z-t mondta (ami most Május vége - Június eleje..), volt aki egészen a 137.x.y.z-ig visszament), belép majd upgrade Play-ben) és neki megy utána is, mármint a kinézet rendesen kör alakú marad, friss verziós Messenger-re frissítés után is.
Szívás ez az Android 11 Bubbles API, nem nagyon vannak felkészülve rá se app se ROM oldalon, a régi "chat-head" meg csak simán a "fölérajzolással" oldja meg a dolgot és az meg ugye olyan amilyet akarsz.. azt meg egyes banki alkalmazások nem szeretik
[ Szerkesztve ]
-
-
crok
nagyúr
válasz colonell #5788 üzenetére
100x inkább thermal throttling mint pusztán az hogy elfogy a felhasználható szabad memória.. ha az lenne akkor az max. azért, mert szerencsétlennek swap-olnia kell zRAM-ba mint a bolond oda-vissza, de ahhoz inkább sok kontextusváltás kell ide-oda (váltás appok közt) mint egy nagyobb játék elindítása és aktuálisan játszani rajta. A Game Turbo-val foglalkoztál amúgy? Van benne Performance mode, abban meg van olyan, hogy Performance optimization (avoid overheating and hardware-related issues - pfejj, micsoda buzzword halmaz..) meg van egy olyan is hogy Memory exceptions, ott hozzá van-e adva a játék? A Performance mode-ban még lehet állítani (állítólag..) az érintések érzékenységén is, meg "reduce wifi delay" bárhogy is csinálja.. Ott a játék hozzá van adva, onnan indítottad? Ha hozzá van adva, akkor a Game Turbo beállításainak legvégén még van egy plusz Additional settings amiben a hozzáadott játékok vannak, ott lehet apponként pl. touch sensitivity-t állítani (meg pl. a sarkoknál az érzékelést alacsonyra venni, hogy a tenyered ha hozzáér ne vegye érintésnek..). Meg az megvan amúgy, hogy a fejlesztői menüben van egy Show refresh rate ami a bal felső sarokba kitesz egy FPS mérőt? Én csak ajánlanám amúgy még a csomagoptimalizálást amit linkeltem, vagy hogy egy éjjelre tegyétek repülő módba és töltőre (legjobb esetben így is megcsinálja a csomagoptimalizálást mert nem lesz ami idle-ből kizökkentse és ha olyan 1 órát áll éjszaka akkor azért általában megcsinálja magától a dexopt bg job-ot) mert akkor legalább a csomagok nem interpretáltan hanem már eleve optimalizáltan futnának. Én pl. ebből a szaggatásból semmit se látok. Az FPS mérő is 60-at mutat (hátha nem is hazudik..) de a rendszer se szaggat.
-
gr1975
csendes tag
válasz colonell #6632 üzenetére
Sajnos a xiaomi.eu változatból még mindig nincs 12.5 (ha végre lenne azért kipróbálnám)
pl. az unokaöcsémnek Mi 9-es telefonja van régebben csak dicsérte de a 12.5 frissítés után többször is mondta, hogy egy-egy játéknál akadozik (amit előtte nem csinált)
egyébként én hasonlót tapasztaltam a 12.0.4 -en ezért csináltam downgrade -et
most 12.0.3 (android 10) fut és semmi akadozás.A NEMleges válasz is válasz, legalább "ennyivel" tiszteljük meg egymást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest