- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ggeleven #629 üzenetére
Tavaly nyáron az i15Pro ugyanilyen helyzetben 2x ki is kapcsolt túlmelegés miatt...
Annak a hűtése amúgy sem sikerült túl jól, de azért az hogy zenehallgatás közben túlhevül...
Kocsiban is csak azért merem wireless tölteni a Xiaomit, mert a klíma hátulról fújja.
A pc-m is izzad is játék közben, sokkal melegebb mint pár hete, nincs klíma és van vagy 31 fok délután 5 körül a házban.
Ezt a hőséget semmi sem bírja. -
kromatika
veterán
válasz
ggeleven #457 üzenetére
Szia,sziasztok. Az én telóm jelenleg a 2.0.14.0 verzióra frissült. Akkor ez már a HyperOS 2.1 frissítés?Tehát ez a legfrisebb? Illetve kérdezném még hogy a gyártói grancia az mit takar?Az csak a magyar országi Xiaomi boltban vásárolt telókra érvényes itthon,vagy pl az EUS Xiaomi boltokban vásároltak garija, is érvényesíthető itthon?
-
Antal1986
lelkes újonc
válasz
ggeleven #302 üzenetére
Igen felajánlotta mert Magyarországi régión nem addott be semmit , lehet idővel beadta volna ha elkezdődik a globális frissítés, de olvastam hogy régió váltásnál beadja, kicsit tartottam tőle hogy nem lesz jó a telefon vagy valami. Bár olvastam hogy lehet Ram-t növelni hogy 16 GB hozzá adni , de nekem csak 12 még a max. Majd idővel magyar régión is sztem beadja hogy lehet frissíteni. De köszi szépen 😉🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzol Screenshot
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!