Keresés

Aktív témák

• TexT-BoY

addikt

válasz Yutani #4 üzenetére

inkább privi.

Persze.. :D de most akkor autó vagy mivan?:D Csak azé nem vágom mert minden szétvan csuszva.. a telefonnal eszem a levest, a kanállal telefonálok , a számitógépem autó, az autom már számitógép, a házam világit, a lámpám sötét:D

[Szerkesztve]

Xantomas egy kis idézet a yutaninak szánt priviböl: ''Ezek a beharangozó, saját betüt egyáltalán nem tartalmazó, vagyha mégis akkor csakis ISTENITŐ szöveggel megáldott dolgok nagyon nem tetszenek. '' Ugy látom hasonlóképp éreztük ezt a kis szöveget.

[Szerkesztve]

• TexT-BoY

addikt

válasz Games #2 üzenetére

és? Most hova kell szarni?

Egy ujabb gyártó aki az Aerocool szintü bohoc házakat fogja behozni.. fantasztikus...
    2. kategoriának jó lesz, de semmi ujjitást nem látok amiért annyira oda kéne lenni.
    Antec, Thermaltake, Chieftech, Casetek... Ezek szintjére nehéz lesz feljutni. ahogy a képeket megnéztem és elolvastam a leirást, nem is ez a cél.
    Mellesleg drága is ahoz képest hogy belül milyen kókány.. a képek alapján semmi ujjitást nem csináltak, még csak az ODD sem sines.. LOL 22k-ért ez sztem minimum. MEg elöl 2darab 8cm-es venti megint csak.. khm. vagy traktor épül?:)

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés