Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Talán az xbox, xbox360, xboxone nyitó árakból ki lehetne indulni, pl apple se nagyon emeli az iphone-ok induló árát, nem hinném, hogy jelentős ugrás lesz a one induló áraihoz képest
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
JamesHun
addikt
ha 4K 60 FPS el viszi a játékokat bőven kiadnak érte annyit
de azt kétlem, hogy vinné
a 4K 30 FPS max vagy full HD és 60 FPSén bírnám, ha lenne opció és aki a grafikára megy annak 30 FPS lenne akinek meg az FPS a fontosabb picit kevesebb effekt lenne, de menne 60 FPS el
SeriesX: JamesSHun
-
Def26
félisten
Szerintem simán 200k fölött lesz. Ráadásul többet fog enni jóval mint a ps4 pro ami 300w. Ezt egy ms figura nyilatkozta pár hete a ps4 pro leleplezésekor. Kíváncsi vagyok ahhoz a teljesítményhez hány paks kell, mert őszintén szólva én sokallom a 300w -ot is.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
rdt89
addikt
Nagyon jól néznek ki az előrendelői pólók, így még akár dísznek is első osztályúak lehetnek. Nem hiszem ,hogy olyan sok mosást kibírnának, nekem a batman-es felsőm a 4.-ik mosás után kibolyhosodott.
Egyébként a 2 kontrollerrel + 1 játékkal az 500gb-s slim elég jó vétel akár egy refurbished konzolhoz hasonlítva is.
-
XFishboneHUN
senior tag
Ha tippelnem kellene, az induló ára az Xbox Scorpio-nak 599 - 699 $=€ között várható, de ha efelett, akkor kevesen fognak beruházni rá sz.v.sz, csak a hardcore konzol gamerek.
Ami a "beharangozott tudást" (amit a marketing eddig átadott a júúzereknek) elnézve, a számomra 599 $-os minimum határ az biztos...
DE az lenne a legnagyobb fricska, ha ugyan annyiért adnának majd, mint a PS4 Pro-t (ami szinte teljesen kizárt). Azt hiszem, ekkor a Sony-nak ezzel odapörkölnének rendesen.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Bogyi007
veterán
Asszem spóroltam is magamnak gyorsan 4000 forintot...
A Forza Horizon 2 és Forza 6 Car Pass ma még akciós elvileg?[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
El Gringo
senior tag
akkor már csak olyan Home-társat kell találni, aki meg is veszi... Mert én meg nem veszem, az is biztos
Fog itt menni a társkereső megintł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Atomgeszi
veterán
Gondoltam, hogy valamit kitalálnak, nehogy külön lehessen csak cod4-ezni..
Már csak az a kérdés, ha home társ megvette lemezesen, akkor vajon nálam lesz a cod4, vagy majd arra is kitalálnak valamit, hogy úgyse menjen.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
rdt89
addikt
Biztos, mert nekik nem jutott tesztelésre és ez volt a bosszú, mert fenték rá a fogukat és pofára estek. De ha megnézed a kommenteket, akkor kirajzolódik, hogy az oldal egyedül van ezzel a lehúzásával és kapja a tesztelő a hozzá nem értő jelzőt, mellyel egyet kell értsek átfutva az írását... Aki nem vesz benne észre újítást, az nem is játszott még csak a Demo-val sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
Múltkor mikor délelőtt tetted ki akkor pont nem voltam otthon. Most meg 5kor kezdtem el filmet nézni. Úgy látszik ezekkel nincs szerencsém. De respect, hogy feldobsz nekünk néha pár kulcsot csak úgy.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs