Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Aprósólyom: Magyarország jó irányba fejlődik?! Apró életkép, vitafórum.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Nekem sajnos elmosódik, most vettem amúgy csak észre, olvasás közben minek huzogassam?

Amúgy a crt-nek, a tft-nek is megvan a maga előnye, meg hátránya. Nekem samsung 173p-m van (PVA), öcsémnek EIZO F730 (crt). Gyakran váltogattuk a monitorokat, kb. 3-4 nap kell az átálláshoz
, utána mindig a megszokott fog 'élethűbbnek' tűnni: más dolgok zavarnak az egyikben, és megint mások a másikban. DE a tft-t addig nézem ameddig akarom, nem fájdul meg a szemem...- míg crt-m volt ez gyakran előfordult (persze az fps ellen, ahol órákon át egy fix pontot bámulsz nem véd semmi- ülve maradsz, megmerevedik a nyakad stb. én gyakran beleszédültem... ezért már nem is játszom, csak AA-t ahol meg hát 5-6 percenként állhatok fel...)
A 100Hz és a nagyobb között meg egyértelműen van különbség, a 100Hz az ippenhogy a biológiai küszöb az érzékelés terén-az agyat még bőven megdolgoztatja. Ezt nem is monitorvita okán tudom, hanem biológusnak készültem valaha, és fizikatanárnőmmel beszéltem a dologról, ő mondott érdekes kísérleteket, ahol hagyományos neoncső, 100Hzre emelt neoncső, és 'sima izzó' által megvilágított teremben dolgoztatták uazokat az embereket (matematika teszt, memorizálások...) közben mérték is az egyes agyterületek energiafelhaználását, ill. aktivitását. A neonos termekben az agy óriási energiát fordított a külvilági fények szinkronizálására, ezért csökkent a teljesítmény, ill. gyorsabban kifáradtak... Szóval az a 100Hz messze nem egy csoda, és valamifajta végső megoldástól meg nagyon messze van.
(Flat crt-hez eddig még nem volt szerencsém- most a gömbölyű crt sokkal jobban zavar, mint a kis utánhúzás a tft-n)
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- DOOM - The Dark Ages
- Világszínvonalú magyar siker robotépítésben
- Gamepad
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi