Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• DrGonzo22

őstag

válasz Cathfaern #78242 üzenetére

Ez nagyon egyénfüggő. Nekem extrém mértékben olyan hüvelykujjam van, amit régen simán hitchhiker thumb mutánsnak hívtak, ezért nagyon kényelmesen le tudok fogni bármilyen MMO-egeret; claw grippel akár hosszasan is (órák), és ha kell, akkor 5-10 percekre megy egy ilyen fingertip fogáshoz nagyon hasonló valami is (az első ujjperc alatti résszel tartom az egeret, és egy állandó nagyon gyors mozgással nyomkodom a gombokat - miközben folyamatosan fel-le mozog a hüvelykujjam, de csak a legfelső ujjperc - amin a köröm van). 190 fokban forog el a felső ujjpercem csak magában, és olyan 270-280 fokig, ha az alsót is mozgatom; a claw gripnél kissé kiemelem a hüvelyujjamat, a második ízülettel támasztom az egeret, így szabadon áll a hüvelykujjam, ami derékszögben áll a gombok felé. Mivel a hüvelykujjam nagyon lazán mozog, ezért tökéletesen stabilan tudom tartani az egeret, miközben 6 gombot simán, csak a legfelső ízület mozgatásával elérek, 9-et pedig úgy, hogy enyhén feszítgetem a második ízületi pontot is, így is stabilan mozgathatom közben az egeret (de már nem szuper stabilan; G600, de nem igazán típusfüggő). Szóval nekem ezek az MMO egerek nagyon komoly előnyt jelentettek, teljes rotációmat, meg még pár spellt (összesen 9 hotkeyt) kiraktam a hüvelykujjamra, és annyira természetesen tudtam játszani, mint soha semmilyen más beállítás mellett.

Elhiszem, hogy másoknak, és így Neked sem volt akkora segítség ez a fajta egér, de magamból indultam ki (nem beszéltem eddig senkivel ilyen témában), és mivel nekem tényleg forradalmasította a WoW-ot az MMO egér, ezért úgy gondoltam, hogy ez tényleg egy ennyire jó megoldás:) De akkor ez is csak egy egyedi történet volt, és valószínűleg sokan sokféleképpen értékelik ezeket az egereket. Nekem tényleg ez volt a tökéletes beviteli eszköz, gyakorlatilag nem tudok egyetlen hátulütőt se mondani róla. A nagy álmom amúgy egy olyan kesztyű, ami a virtuális térben kezeket ad, így a különböző spelleket úgy castolhatnánk, hogy személyre szabott módon a valóságban mindenféle mozdulatokat tennénk - például a két tenyér befelé fordítva a mellkason keresztez -> Ice Block; 3 ujj feltartva csuklóból forgatás -> Fire Blast, stb. de mindenki magának találhatna ki ilyen mozdulatokat; még addiktívabb lenne így a Wow:)

• Lacee1986

senior tag

válasz Cathfaern #78242 üzenetére

Nekem nagyon bejöttek az mmo egerek. Több évig volt Razer Naga, most pedig egy Corsair-t használok. El se tudom már képzelni, milyen lenne nélküle. :) A 12 gombból igaz csak 6-ot tudok elérni kényelmesen, de megduplázom egy ctrl-al. Ezen kívül ugye még van a görgő és 2 extra gomb előtte, szóval 15 összesen. Az a jó benne, hogy mozgás közben is használni tudom.

Új hozzászólás Aktív témák