Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Cathfaern #78242 üzenetére
Ez nagyon egyénfüggő. Nekem extrém mértékben olyan hüvelykujjam van, amit régen simán hitchhiker thumb mutánsnak hívtak, ezért nagyon kényelmesen le tudok fogni bármilyen MMO-egeret; claw grippel akár hosszasan is (órák), és ha kell, akkor 5-10 percekre megy egy ilyen fingertip fogáshoz nagyon hasonló valami is (az első ujjperc alatti résszel tartom az egeret, és egy állandó nagyon gyors mozgással nyomkodom a gombokat - miközben folyamatosan fel-le mozog a hüvelykujjam, de csak a legfelső ujjperc - amin a köröm van). 190 fokban forog el a felső ujjpercem csak magában, és olyan 270-280 fokig, ha az alsót is mozgatom; a claw gripnél kissé kiemelem a hüvelyujjamat, a második ízülettel támasztom az egeret, így szabadon áll a hüvelykujjam, ami derékszögben áll a gombok felé. Mivel a hüvelykujjam nagyon lazán mozog, ezért tökéletesen stabilan tudom tartani az egeret, miközben 6 gombot simán, csak a legfelső ízület mozgatásával elérek, 9-et pedig úgy, hogy enyhén feszítgetem a második ízületi pontot is, így is stabilan mozgathatom közben az egeret (de már nem szuper stabilan; G600, de nem igazán típusfüggő). Szóval nekem ezek az MMO egerek nagyon komoly előnyt jelentettek, teljes rotációmat, meg még pár spellt (összesen 9 hotkeyt) kiraktam a hüvelykujjamra, és annyira természetesen tudtam játszani, mint soha semmilyen más beállítás mellett.
Elhiszem, hogy másoknak, és így Neked sem volt akkora segítség ez a fajta egér, de magamból indultam ki (nem beszéltem eddig senkivel ilyen témában), és mivel nekem tényleg forradalmasította a WoW-ot az MMO egér, ezért úgy gondoltam, hogy ez tényleg egy ennyire jó megoldás
De akkor ez is csak egy egyedi történet volt, és valószínűleg sokan sokféleképpen értékelik ezeket az egereket. Nekem tényleg ez volt a tökéletes beviteli eszköz, gyakorlatilag nem tudok egyetlen hátulütőt se mondani róla. A nagy álmom amúgy egy olyan kesztyű, ami a virtuális térben kezeket ad, így a különböző spelleket úgy castolhatnánk, hogy személyre szabott módon a valóságban mindenféle mozdulatokat tennénk - például a két tenyér befelé fordítva a mellkason keresztez -> Ice Block; 3 ujj feltartva csuklóból forgatás -> Fire Blast, stb. de mindenki magának találhatna ki ilyen mozdulatokat; még addiktívabb lenne így a Wow
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Cathfaern #78242 üzenetére
Nekem nagyon bejöttek az mmo egerek. Több évig volt Razer Naga, most pedig egy Corsair-t használok. El se tudom már képzelni, milyen lenne nélküle.
A 12 gombból igaz csak 6-ot tudok elérni kényelmesen, de megduplázom egy ctrl-al. Ezen kívül ugye még van a görgő és 2 extra gomb előtte, szóval 15 összesen. Az a jó benne, hogy mozgás közben is használni tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Mikrotik routerek
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Filmvilág
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest