Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Blom
aktív tag
válasz Antonius1978 #34591 üzenetére
jobb is óvatosnak lenni, de azért néha belefér egy kicsi vakmerőség.
különben amit leírtál az szerintem bármelyik pályán beválik, mert egységben az erő.
ez pedig nagy igazság.
és most lépek játszani, mindenkinek további kellemes napot és jó játékot. -
Stirlitz
senior tag
válasz Antonius1978 #34777 üzenetére
Én is megyek rá, az összes KV termék jelen lesz a garázsomban, nekem már a kv1s is jobban bejön mint a kv3, még, ha nem is vagyok vele annyira eredményes. Egyelőre...
-
Szibilla
aktív tag
válasz Antonius1978 #34982 üzenetére
Milyen járművel? Vagy hogy van ez?
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #35420 üzenetére
Remélem leszek. Tegnap lányom nem akart aludni és csak 9 és 10 között tudtam játszani.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Plasticbomb
addikt
válasz Antonius1978 #35924 üzenetére
Gondolkodtam az 57esen, kifejlesztettem, de nekem valahogy a 76 mm S-54 jön be rajta jobban... Kicsivel nagyobb a sebzése ha jól emlékszem... Igen: 57 85ös átlagot ír, a 76osnak 115öt... Viszont az 57es mellett szól a gyorsabb célzási sebesség..
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Plasticbomb
addikt
válasz Antonius1978 #35924 üzenetére
Meg a gyorsabb töltési idő...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #35938 üzenetére
Örülök ha tudunk menni együtt megint, de (Ant ne sértődj meg ) mással is kipróbálnám magam innen
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #35943 üzenetére
Érdekes hogy ezt mondod. Én egyáltalán nem érzem magam jó játékosnak (nem ismerem a gyenge pontokat, a fedezékeket stb). Ugyanígy nem érzem magam jó irányítónak, de tény hogy szeretnék az lenni és nagyon jó tanáraim vannak. Egy ELIT, egy HWM tag és egy Belga srác. Minél többet tanulok tőlük, annál idegesítőbb látni, hogy milyen bénák mások és milyen béna voltam én is az elmúlt 3xxx játékom alatt. A régi rossz rutin pedig még a mai napig előjön néha.
[ Szerkesztve ]
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Antonius1978 #36696 üzenetére
Várjunk egy percet, én sehol nem állítottam, hogy azok milyen tankok voltak, sőt sejtettem is, hogy kis tankok lehettek mivel akkor még Tigris sehol nem volt, persze aztán jöttek a Tigrisek és társai, győztek is sok helyen, mindaddig míg meg nem jelent az ellencsapás a háború végére az IS-ek személyében...nem egy beszámolóban olvastam, hogy meglepetés lett a vége amikor a Tigrissel rárohantak egy fejlesztett IS-re, mert azok felvették a versenyt velük, sőt...de ez már történelem..
=^-^=
-
CptMisi
őstag
válasz Antonius1978 #37604 üzenetére
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
válasz Antonius1978 #37611 üzenetére
5szörözővel. 1593XP, csak az 5*-nél nem írta a játék, mint a duplánál, hogy (~doubled for the first victory), mert nehéz lett volna megcsinálni....
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #37614 üzenetére
nem ott 10x-es
mod:
"Ha te T-95-ttel talalod szemtol szembe magad, altalaban ki nyer?"Szemtől szemben a T95, viszont az ojjektum fürgébb ki tud térni.
Bolond az aki f2f áll le egy T95-el.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #37617 üzenetére
Nem orosz, normál EU szerver csak bizonyos event-ek alkalmával adnak ennyit xp-t.
No akkor részletesebben.
A T95-öt szemből semmivel sem tudod olyan szinten sebezni hogy komoly esélyed legyen a győzelemre. Párszor sikerült komolyabb sebzést ejtenem rajta objekt-el, de marha nagy szerencse kell hozzá,tekintve a BL10 pontosságát.
Én egyébként a láncot lövöm, de belülről kifele mutató irányban. Tehát a láncnak azt a felét amelyiket a löveg mellett belülről tudom célozni. Illetve a kupolákkal érdemes foglalkozni.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
xLt`
tag
válasz Antonius1978 #37616 üzenetére
Igazából övé az object, csak az ő gépén laggolt a játék picit nálam nem
Objectről így nem tudok nyilatkozni.
Nekem is-7em van én speciel a t95-t utálom a legjobban. Elölről halál -
emre
veterán
válasz Antonius1978 #37627 üzenetére
Nem hinném hogy bárki is az én oktatásomra szorulna, de természetesen mehetünk együtt. Most még én is objekt vs T95 replayt keresek,utána ingame leszek.
A tegnapi ferdi sorozat csak a szerencsének köszönhető, mert amíg ezzel ment addig az objekt-el nem tudtam értelmes kört enni.
Azt azért ne felejtsd el, hogy a JT nem sebez 700 felett. Ezzel szemben a T95 és az objekt-nél nem ritka 8-900-as találat.
A sebzés sok mindentől függ. Mit ütsz ki a lövéseddel, felgyullad-e, legénységből ki hal meg...Ha 1-2 kritikus pontot többször el tudsz találni akkor annak a javítása már nem lesz acélos, így folyamatosan javulnak az esélyeid.
A napokban gyújtottam fel egy JT-t meg E100-at is közvetlen közelről has lövéssel. Ebből a szempontból jobb ez a közvetett sebzés, mert a közvetlen találaton felül is amortizálod az ellent. De kupola lövéssel is egész sokat lehet leszedni. De hogy mikor mennyit és hogy mi dönti ezt el arról fogalmam sincs.
Fel, Virkir, MarkedOne, sokkal "tudományosabban" játszik mint én, ők lehet meg tudják ezt neked magyarázni. Én elég ösztönösen tolom, inkább a megérzéseimre hallgatok.pfhü, ennyit írni....
-
Veatta
aktív tag
válasz Antonius1978 #37628 üzenetére
Ha játékélmény akkor atigris, ha az IS3, IS4 IS7 a cél akkor kénytelen leszel megbírkózni az IS-el is. Átlövés szempontjából a Tigrist szinte bármi átlövi, az IS valamivel pattogósabb.
-
Chris0321
addikt
Nekem meg van a Tigris(elit), TigrisP(elit hamarosan), IS(ma vettem meg). A Tigris nekem nagyon bejön, bebetonozott helye van a garázsban. Az IS vonalat azért érdemes nyomni, mert az IS4 az ez utáni frissítéskor átkerül egy másik ágra top tanknak és egy 9-es szintű tank áráért kap majd az ember egy 10-es szintű tankot.
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #37640 üzenetére
Ha gondolod (vagy más is jöhet), mostantól játszok.
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #37643 üzenetére
1, ok.
2, már megtörtént
3, igen[ Szerkesztve ]
-
xLt`
tag
De át tudja lőni bizonyos helyen, azt hiszem a lánctalp felett közvetlen meg a löveg tövénél. Egyszer valahogy egy t-29el is tudtam hitelni a t-95-t, elölről.
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #37779 üzenetére
Amit tegnap csináltál a kv13-al meg JT-vel az nem volt gyenge.
Különben nem értem ezt a stat dolgot, mert ahogy játszol jóval jobb is lehetne.
Szerintem a felderítés, foglalás, védekezés sokat számít az eff értéknél.Nekem Ferdivel asszem olyan 1400 körüli. objekt-el meg 1875, tegnap (és még pár napja) mégsem megy jól a játék. (Folyamatosan csökken 1900-ról, kb 1,5 hete.)
Nem is mentem tegnap többet.A mikrofont meg csináld meg aztán nyomathassuk a TD partykat.
Mert írogatni nincs mindig idő.[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #37796 üzenetére
Javítsatok ki de a goldos lánctalp az nem javít semmin, csak segít felrakni egy nehéz tornyot ha még nincs kifejlesztve a sima fejlesztett lánctalp.
Sajna messze még a 60 000 XP KV13-hoz Most Su-85-re és T43-ra gyúrok Medium ágon és T6-re US heavy ágon. De továbbra is IS(TEN)-4 a fő cél
Úgy értem Gold-os leszedni, ha újra akarod használni
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Antonius1978 #37803 üzenetére
Én nem igazán a prem tankok (T8) ellen vagyok, az még csak-csak... Ami nem tetszik, hogy ezekkel vagy ezekkel is összekapart xp-t átváltják, és normál 9-10es tankokat oldanak fel vel, aztán az összehozott creditből egyből meg is lehet venni. Egy-két 8as tankot talán még lehet ellensúlyozni, akár még ha top tank is adott esetben a csatában. De 9-10es tankokat már elég nehéz, ha az ellen hasonló tankja mind élnek, míg a sajátok elhullanak 1-2 szinttel alacsonyabb tankok keze által.
Ahogy te is mondtad "korlátozások" kellenének. Vagyis inkább elvárások, ne csak szimplán xp-ért lehessen megszerezni az egyre nagyobb tankokat, hanem bizonyos számú achi, átlag dmg, találati arány, ezek kombinációja, bármi! Hogy tényleg egyfajta "kitüntetés" legyen nagyobb tankot megszerezni, azzal játszani, nem csak több-kevesebb farmolás (avagy xp váltás) eredménye."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #37806 üzenetére
NEM ad hozzá. Emiatt nehogy megvegyed
-
CptMisi
őstag
válasz Antonius1978 #37806 üzenetére
Na most megnéztem:
"A higher load limit does not improve acceleration, traverse rates, or anything else, it just increases max weight capacity and can be useful while you still use the tank's stock tracks. The more useful aspect of this equipment, which unfortunately does not appear on the ingame description, is the increase to suspension hitpoints, which makes your tank harder to track."MCGaiwer: Akkor olvasd el! Ezt írja a hivatalos leírás.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #37796 üzenetére
Kifejlesztettem én is a KV-13-at, meg a T-43 is csak a vásárlásra vár.
Ha lesz akcióban akkor meg is veszem. De most a JT a fő célpont.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
joergie
őstag
válasz Antonius1978 #37843 üzenetére
Szerintem itt abba is hagyhatjátok, moderátor úgyis törli az összes hsz-t, semmi értelme ennek a meddő vitának. Ne nehezítsétek a dolgát...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #37841 üzenetére
Hát elég gyengén állok vele, 50k xp van a ferdin, szóval már csak 120 kell a JT-hez.
De mg csak 96 csatát mentem eddig vele. A 128-as löveget fele részből goldal fejlesztetem ki. A pénz meglesz rá szerintem.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
MCGaiwer
addikt
válasz Antonius1978 #37903 üzenetére
nem a francia tankok az erősek, hanem vagy te csinálsz hülyeséget, vagy a csapattársaid a szokásos balfaszok gyülekezete. esetleg mindkettő. de ha 1 francia ki tud lőni úgy 6 töltényt hogy ő max 1et kapott, akkor vagy nagyon rossz helyen állsz, vagy ő talált egy nagyon jó helyet.
batchatem van és ha értelmes az ellenfél nem egy freewin a tank.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
virkir
veterán
válasz Antonius1978 #38317 üzenetére
Ilyennel még nem foglalkoztam de ebben a könyvtárban (\World_of_Tanks_test\res\packages\gui.pkg\gui\maps\vehicles\decals\ ) van a graffiti_stickers.dds ami a felségjelzéseket tartalmazza.
Ezt PS-el lehet szerkeszteni egy dds plugin installálása után."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
válasz Antonius1978 #38323 üzenetére
Próbáld meg ezt
Nem ismerem a dds formátumot, így az alapbeállításokat használtam megnyitáskor-mentéskor, felelősséget nem vállalok érte. Egy netről leszedett állományt dolgoztam át(nem vagyok WOT közelben), ez volt benn, lehet már moddolt, a jobb felső orosz szöveg kivételével az összes jelet átpakoltam a 1942-45 közötti magyar felségjelre.
-
válasz Antonius1978 #38342 üzenetére
Az általam módosítottat kell ide másolni:
\World_of_Tanks\res_mods\0.7.1.1\gui\maps\vehicles\decals\
A könyvtárakat létre kell hozni ha nincsenek. Más nem látja. Az összes jelet módosítottam, kivéve azt az orosz szöveget. Nem láttam a játékban, lehet valami káromkodás. Gyanítom valami moddolt dds-t szedtem le.
-
vbbb
addikt
válasz Antonius1978 #38434 üzenetére
Én sem értem néha hogyan szednek össze annyi TP-t. Vagy korábban többet adott a játék és később lehúzták. Mert pl. 1900TP körül kapott 3db killért! Én meg 7-ért (Tier4 tankokat) kaptam 1800TP-t prémiummal.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Antonius1978 #38427 üzenetére
Nem fog látszani semmi, felcseréltem az átlátszatlant átlátszóra.
Itt a javított. Ez már jó, garázsban ellenőriztem. Mind a négy nemzetnél kicseréltem magyarra a felségjelzést, tehát mindenki magyar tankkal fog játszani nálad, beleértve a kínai Type59-eket is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Antonius1978 #38434 üzenetére
Átlagosan 1100-1300TP-t hoz a T-44 prémiummal.
1600-2000-hez azért nagyon jó győztes csata kell. Sok sebzéssel, pár killel és nem árt ha van benne pár spot-olás is.
T-44 el folyamatosan mozgásban kell lenni és berohanni az ellenfél közé, jól összezavarni, csipegetni. -
H@lede
tag
válasz Antonius1978 #38475 üzenetére
Nem! csak 150% premiummal
[ Szerkesztve ]
Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede
-
Plasticbomb
addikt
válasz Antonius1978 #38431 üzenetére
Szemből is ki lehet lőni T-34 57esével a KV-kat a tornyán. Az ágyú fölötti részt kell lőni, és garantált a siker. Volt már, többször is, hogy szemtől szemben nyírtam ki vele KV-t.Csak okosan kell fedezékbe húzódni.
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #38479 üzenetére
A lepattanó is találat. Itt az nem számít hogy melyik lövés mennyit sebzett.
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #38491 üzenetére
Na, mégegyszer.
Ha 12-ből 2 lepattanó,akkor az 12 találat.
Ha 12-ből 10 talált akkor 2 mellé ment, és lehet volt 1-2 ami lepattant, tehát nem sebzett, vagy csak keveset.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
káen
tag
válasz Antonius1978 #38497 üzenetére
használd a wot logger-t. Az pontosan megmondja neked csata után, hogy mennyit sebeztél.
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #38504 üzenetére
Ebben a játékban? Bármit el tudok képzelni, de leginkább az kézenfekvő, hogy, kedves usernek nem tetszett volna, ha egy M6 (akinek több killje és talán damage-e is több van, mint neki) nyírja ki a T95-öt, amivel 13 percen át nem tudott semmit sem csinálni.
Csak emiatt vesztettük el a kört, semmit másért, mert ha nem halunk meg, akkor 4-en hülyére szopatjuk a VK-t meg a Su-152-t...
-
H@lede
tag
válasz Antonius1978 #38480 üzenetére
Nos én sem tudom pontosan hogy megy de azért megpróbálom megfejteni talán 1 példával sikerül
Tegyük fel Lowevel megyek 90.000 credites kört premium accal akkor az premium acc nélkül csak 60.000 credit lenne nyertes csataként de ha veszítek akkor ennek kéne 30.000 creditnek lenni?!
Szerintem akkor úgy értelmezte hogy a vesztes csatát vette a 100%-nak de inkább a nyertes csatát kell venni a 100% és ha veszítesz úgy kapod csak az 50%át mindennek és jön még a premium bónusz ami ugye +50% és ha vesztes csatát bukod premiummal akkor is kapsz 45.000 creditet ez így egyébként ismerős is ez a 45k credit mert ált. vesztes csatákért ennyit szoktam kapni Lowevel remélem valamennyire érthető
[ Szerkesztve ]
Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #38510 üzenetére
Én 5-re érek haza. Kb 6 vagy fél 7 mire eljutok oda hogy Wotozzak. Én is szereztem már partnert, de ő kb 8-tól van.
Vedd meg a Sherman E8-at, ha most sima M4 Sherman-ed van. Hamar kihúzod a maxos löveget, ami egy álom. Kicsi pen és sebzés, do állati jó rof és kitéríthetőség.
Míg az E8-at grindolod, simán összeszedsz kb 500 000-ret vagy többet is akár az IS árához.
IS is állati, azt is csak ajánlani tudom, de nekem az IS teljesen Medium tank nem heavy, ergó ha belejössz a Shermanekkel, hogy vigyázz a seggedre, akkor az IS-sel jó lesz menni, mert lesz erős löveged és HP-d is, cserébe kitéríthetőség és Rof nem
IS tisztán nem hoz annyi pénzt mint most a Sherman tankok. 7.2 után ez változni fog mert jól megcidáztatják a 6-os szintű Shermaneket.
[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
válasz Antonius1978 #38497 üzenetére
Eddigi legnagyobb sebzésem a játékban az SU-152-vel volt egy Panther oldalába sebeztem kb 330 méterröl 1160 at. Természetesen van olyan, hogy ammorackkal egyhitelsz egy másik tankot, de ez HE vel volt az oldalába és nem volt ammorack robbanás, ki sem gyulladt. Ezt még az ISU-val a BL-10-el sem sikerült eddig felülmulni, bár ott a legtöbb szembejövő egylövéses tier 8 alatt.
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #38523 üzenetére
Így van. Annyira mozgékony és aránylag könnyen páncélozott (IS-3 hot képest), hogy mindig Medként használtam az IS-t. Nekem teljesen olyan mint a T-34-85 100 Millis "IDIOT" gunnal . Sajnos nem volt garázsom és eladtam, hogy legyen M6 heavy...
Kedvenc Platoon társam Private_Miros alkotott. Egyedül (Ő volt szembe vele, mi meg oldalról próbáltuk sebezni, de senki sem tudta...) hull down-ban feltartóztatott egy IS-7-est és kicsit sebezte is T29-cel, míg a csapat megkerülte a pályát és le nem darálta a többi ellent. A srácnak 1000-re Eff ratingje van, de úgy játszik, mintha 1800 lenne, mert saját bevallása szerint eddig szar volt, de US heavy és Med vonalon megtanult játszani
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #38532 üzenetére
E8 bújkálós gép. Sőt ha már itt tartunk szerintem medtől felfelé minden US tank bújkálva és/vagy hull down jó csak.
Mindig elbújok, várok és ha valaki van olyan hülye hogy lenézzen, szétszedem az oldalát vagy seggét.
T20-ra vagyok kiváncsi
IS-t én is a Maxos löveggel toltam, csak hasonlít a T-34-85 maxos löveg combóhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Antonius1978 #38483 üzenetére
Az a trollgun az egy nagy VICC..............
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #38545 üzenetére
hull down = törzs lent.
To keep your tanks hull down behind cover = Nem hagyni rálátást a tankod törzsére, csak a tornyod lóg ki a fedezékből.
-
CptMisi
őstag
válasz Antonius1978 #38566 üzenetére
Így van.
-
Djuree
félisten
válasz Antonius1978 #38716 üzenetére
Haegemonia! á ez az, erre gondoltam reuniont nem ismerem
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic