- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm szépen, hogy szerinted sem látom a működést, meg nyilván a geometriával sem vagyok egészen tisztában, mert nem tudom, mi az a középpont, és mi az a sugár.
De attól még a Te ábrád nem specifikus ide, és bár lényegét tekintve ugyanaz, az adott kérdésre sokkal körülményesebben adja meg a választ.
Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy a látótáv és a rádió hatótáv összeadódik, tehát ne arról győzködj, mint egy rossz Jedi, hogy nem látom a működést, hanem magyarázd el, hogy mégis miért?
#32036 Ez meg tök másról szól, most megint a rádió összeadódásról beszélsz. Azt mond meg, hogy amit fentebb rajzoltam, az IGAZ, vagy NEM IGAZ
slayer006
Hallod, komolyan besz@rok most már. TUDOM, hogy körkörös, ugyanakkor mégsem az, mert mindig csak egy körszeletet látsz, nem vagy te pók bakkerJézusom, 12 évesekkel vitatkozom, hagyjuk tényleg:
EZENNEL KIJELENTEM? HOGY A LÁTÓTÁV ÉS A RÁDIÓ NEM ADÓDNAK ÖSSZE.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest