Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Bizonyára nálad az is benne van, hogy nálam klasszisokkal jobb játékos vagy, ezért te sokkal könnyebben fordítasz egy csata menetén. De gondolom nálad is megesik, hogy egyetlen életképes csapattárs sem akad és csúnyán kikaptok.
Ha ebből kapsz 20 vagy még több csatát zsinórban akkor azért az rohadt bosszantó. Örülök, hogy téged elkerül, de ilyenről nem csak én írtam, hanem mások is.
Persze én nem tulajdonítok neki misztikus erőt, szándékosságot, meg sorra lepattanó lövedékeket. Csak szimplán bosszantó.
Ezen a hétvégén megkerestem egy valag kreditet meg XP-t így is, mert becsűrtem egy jókora dmg-t az ellenségbe, de azért jobban szerettem volna kicsit többször látni a Victory feliratot. Még a kreditem is több lett volna.
Aktív témák
- Egérpad topik
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest