- Változások a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
psycroptic #19057 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor a grafikus motor technikai problémáit ecsetelve morzsoltam el egy kis szentségelést. Igen, felhúz, mert fizetem a prémiumot, hogy nekem is jó legyen, meg nekik is, cserébe meg csak azt kapjuk, hogy állandóan tologatják a grafikus motor gatyába rázását (és ez alatt nem vakító csillogó effekteket meg a fizikai motort értem, hanem végre tényleg optimalizálhatnák a teljesítményt).
vhw: Igen, jól esett kispárnának használni a fórumot, hogy felszárítsa potyogó könnyeimet. Ahogy teszik azt a többiek is néha napján mikor felidegesíti őket a játék (mindegy milyen okból). Csak te akadtál fenn ezen, a többiek (akinél szintén eljön) csak csatlakoztak, hogy náluk is megjelenik a hiba, vagy csak hozzá sem szóltak.
De akkor ahhoz is hozzászólhatsz (építő jelleggel, mert én is unom már a vitákat), hogy miként is áll a "mindenki másnál jól megy, csak nálad nem" dolog. Mert múltkor is és most is többen jelezték, hogy náluk is csinál erős PC-n csúnya fps dropokat a játék (leginkább maptól függően). Pont úgy, ahogy én is leírtam a problémát.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- Padavan firmware
- Hyundai, Kia topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest