- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
wwenigma #222726 üzenetére
Abban azért ugye megegyezhetünk, hogy a játékosok nagy része utálja az arty-kat. És nem véletlenül. A hozzászólásodból az jön le, hogy te szereted őket, amivel szerintem a kisebbséghez tartozol. A velük való játék nem igényel különösebb játéktudást, általában 20m-t odébbcammog az ember a csata kezdésekor, aztán onnantól csak kattintgat. Nem igazán kell counterezésre se számítani, mert a játékosok nagy része azt se tudja, hogy van látható tracer. Egy csomó pályán nem is érdemes foglalkozni vele, mert bárhol lehet az arty. Aki ezt a stunt kitalálta és behozta a játékba, egy idióta barom volt. Nagyon sok esetben futok bele olyanba, hogy csak pislogok, hogy az adott szikla mögé mégis hogy a francba tudott belőni az arty. És még csak eltalálnia se kell, visz egy-két modult, meg egy-két legénységi tagot. És akkor ha meghalt a töltő meg a gunner, akkor másfél percig nem sok hasznomat veszi a csapat.
Az hogy nem töltöget fel ide senki arty-replay-t, annak az a nagyon egyszerű oka, hogy az égvilágon semmi izgalmas nincs benne. Plusz semmi információtartalma sincs. Egy light replay-ből pl. lehet tanulni, mert látsz új spot bokrokat, heavy gameplay-ben láthatsz új weakspotokat, egy mednél akár új taktikát, izgalmas párharcokat, oldalváltást. Egy arty-nál semmit. Megpróbálod kitalálni merre mozdul az ellenfél játékosa a következő 5mp-ben, klikkelsz, aztán vagy találsz, vagy nem. Az rng megmondja. Sebeztem már én is 1000-et EBR90-be artyval, miközben teljes sebességgel tépett, de attól az a csata még nem lett feltöltésre érdemes. Vagy volt 4-5 k sebzésem is, na és? Csak ültem a bokorban, aztán kattintgattam, az rng meg megmondta, hogy talált-e vagy nem.
És OP idegesítő az egész kategória, mert nem sokat tudsz tenni ellenük, ha normális csatát akarsz vívni, nem pedig egy hegy mögött kuksolni 15 percet. Aztán a gerinctelenebbje a csata végén vízbe fojtja magát. 3 t10-es arty nagyon tönkre tudja vágni az egész csatát főleg nyíltabb pályákon. Vagy játszál t6-ban O-I-val 3 M44 ellen. Sok sikert hozzá.
Csak egy adalék, hogy mennyire könnyű játszani velük: Az obj260 küldetések közül az arty-t mind a három korábbi szinten paranccsal szedtem ki, mert utáltam játszani velük. Nem is volt még talán t9-es arty-m se. Aztán gondoltam kipróbálom. Hát röhögve lett meg szinte az összes küldetés a Stug IV-től kezdve. Talán az utolsó volt nehezebb (obj260 15-ös küldetés), de az is csak azért, mert nem rajtam múlt, hogy a csapat sebzi-e a kábított ellenfelet, vagy nem. De pár hét alatt az is meglett. Amikor fullos lett az M53/55, és mentem vele egy kört, csak tátottam a számot, hogy te jó ég, de mocskosul OP ez. -
nomic
aktív tag
válasz
Félreértesz. Nem azzal van a gond, hogy játszanak vele. Az emberek 80%-a soha nem artyzna, csak a küldetések miatt játszanak, köztük én is.
Az arty idegesítő, főleg ha több van belőle mint 1. Mellém lő 5 méterrel és repül egy modulom meg legénységi tagom. Nonszensz.
Legyen 1 csapatonként. Vegyék ki a stunt, adjanak neki egy normális, de nem túlzott sebzést, és 8 méterrel a tank mellé lőve ne vigye már el a fél legénységem meg a lőszer rekeszem. Az RNG-je meg vicc. Akárhányszor artizok, célzás nélkül telibe lehet vele lőni 10-ből 8 tankot.
-
válasz
Egy pár arty-t, pl. a 6-os angol borzalmat kipróbáltatnám pár emberrel, aki azt mondja, hogy mennyire OP az arty.
Ugyanakkora kemp megy ha van és ha nincs arty, mert mindenki félti a HP-ját. Az elcseszett spot rendszerben pedig úgy szét tudnak lőni a "bokrok", hogy pislogni sincs időd.
Ezen nem fog változtatni semmilyen nerf sajnos.Kis fejtörő estére: az autoloader-re, ami elvileg emberi beavatkozás nélkül működő mechanizmus, miért hat a stun?
Új hozzászólás Aktív témák
- Z790 / i5-13600KF / RTX 3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI Alaplap
- MSI MEG Z490 GODLIKE Alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest