- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:28 Téma összefoglaló
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Melyiket lehet? Nekem csak olyan van, amit nem enged.

-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Én szellőzés, vertstab, távcső kombót tettem fel rá először, de lehet a távcső helyére megy majd egy fejlesztett forgási mechanizmus, mert brutális, ahogy kanyarodik, plusz úgy mozgás közben is tud majd lövöldözni.
Szerintem a 850K p-t rátolom a commanderre, akkor meglesz a két látótávjavító skill és úgy már biztonságos a távcső nélkül is.
-
Bad Pritt
félisten
Az eredeti koncepció az volt a Bat-Chattel kapcsolatban, hogy egy multi purpose hibrid legyen, főleg a langyos CW csaták megborítására hozták be, mert akkoriban nem volt még T10 light ugye. Egy nagyon jó tank volt kismillió lehetőséggel, minden pályán és helyzetben használható képességekkel, kis túlzással szerintem a legjobb, de nem op járműnek számított a maga szintjén, viszont elég jó játékos kellett kellett hozzá, mert minden hibát hatványozottan büntetett, se páncél, se dpm, az ágyú sem a legjobb azért és tárazás után egy emberöltőn keresztül tölt.
Na ez már nem érvényes rá. A többi táras med jobb nála sebzésben, a T10 lightok jobbak nála felderítésben, úgyhogy egy olyan köztes limbóban van, ami miatt az amúgy is magas skill korlát kilőtt a sztratoszférába, hacsak nem játszod totálisan passzívan (én ezt fogom tenni szerintem).
A lényeg ugye az lenne a játékban, hogy találj egy helyet vagy helyzetet minden meccsben, ahol tudod büntetni a butákat úgy, hogy téged nem büntetnek, na ez a Bat Chattel pokoli nehéz most, mert túl sok a light minden meccsben. Őket lehetne vadászni, viszont ahhoz, hogy ezt megtedd, minden kell, hogy az ágyú a lehető legpontosabb legyen mozgás közben is (improved rotation, vert. stab., vent.), akkor viszont a látótávod fog szenvedni, ami megint nem jó dolog.
Én is elindultam most felé, mert anno nagyon jókat gurultam vele másik accon és kíváncsi vagyok, most milyen lehet. Őszintén szólva én tuti defenzíven fogok játszani vele a meccsek többségén, hátulról lövöldözök, mint a Lorraine-nel meg Charral, őrzöm a hp-t a meccs végéig, és a hajrában büntetek minden low life ellenséget.
Ez az elmélet, meglátjuk, mit mutat majd a gyakorlat.
-
Bad Pritt
félisten
Milyen rejtett statjai vannak, ami miatt jobb?
Azt el tudom fogadni, hogy vannak helyzetek, amikben jobb (hulldown), de nekem (és általában azért a játékosok többségénél) egy papír tárasnál a sebesség a legfontosabb, az meg nincs a Somuának. De tessék, rejtett statok:Ennyi a lényeg. Akármit rakhattam volna a többiek helyére, azoknál is jobb lenne, pár nyilvánvaló kivételtől eltekintve.
Ezzel a tankkal megvan a képességed arra, hogy gyorsabban válts oldalt, mint a medek többsége, felvegyél jó pozíciókat és a pálya egészén tudod a csapatot támogatni, ha szükséges. Sand Riveren kitáraztam a folyómeder egyik oldalán, mire újra betöltöttem, már a túloldalon petéztem a gonoszokat, zseniális lehetőségek vannak ezzel a tankkal (Char ugyanez egy szinttel feljebb).
De nyilván el lehet dönteni, hogy a jelenlegi metában egy 37-tel vánszorgó, de hulldownra alkalmas heavy, vagy egy 60-nal száguldó med a jobb az ember játékstílusához.
-
Bad Pritt
félisten
A Somua két dolgot leszámítva (5-ös tár a Lorraine 4-ével szemben, 10° gundep 8 helyett) gyengébb tank: sokkal lassabb, több idő, mire kitáraz (de cserébe két lövés közt kicsit kevesebb a töltésidő), alacsonyabb látótávja van, szarabb az álcája és sokkal pontatlanabb az ágyú rajta.
Tier 8-ként a Lorraine aprít és baromi nagy előnye, hogy jó kezekben nem igazán kell goldot használni vele. -
Bad Pritt
félisten
Teljesen más, ez egy támogató med.
Meglett a Char pár napja, elég jókat megyek vele, úgyhogy ezen felbuzdulva megvettem a Lorraine-t, elég hasonló stílusban kell velük játszani, túlzás nélkül brutálisan erős tud lenni, ha van türelme az embernek és jó pályaismerettel rendelkezik. Megállsz kicsit hátrébb és ha bárki több másodpercre kint van a semmi közepén, azt megpetézed 1200-zal, aztán eltűnsz onnan, hiába böszme, az álcája annyira nem szar és 60-nal megy, azt is el is éri hamar, cserébe úgy fordul, mint egy csatahajó. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Skillnél látom, hogy ha felderít valakit, kiírja, hogy kit, ez mod? Nekem csak az van, hogy Felderítve, most néztem a beállításoknál, de nem láttam ilyen változtatási lehetőséget.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ennyi, játszhatatlan. Konkrétan vannak meccsek, amik játszhatatlanok az ilyen unbalanced tankok miatt.
Esküszöm PTSD-m van tőle, utoljára akkor éreztem ennyire brokennek egy egész tiert, mikor behozták a WT E 100-at.
Szerk.: azt hozzáteszem, hogy most nem csak a boratok miatt szar a helyzet, a kerekesek, meg az egész meta szutyok high tierben. -
Bad Pritt
félisten
Egyre magabiztosabban merem leírni, hogy a tier 8 játszhatatlan lightokkal a sok szutyok Bourrasque miatt.
Az nem baj, hogy kiszed, mert medként az a dolga, de az, hogy nem lehet időben spotolni, egészen nevetséges. És sok van belőlük, 2-3 meccsenként/oldal.
GG WG, ügyesek vagytok. -
Bad Pritt
félisten
Tanks Chat #124 | FV4005 Tank Destroyer | The Tank Museum
Hátha érdekel még valakit, én imádom ezeket a videóikat.

-
Bad Pritt
félisten
Számomra is azért egy éles kontraszt, mert a 13 90-ből ültettem át a srácokat, ugyanazt a felszerelést használnám rá, ugyanúgy állnék minden meccsben és nem megy. A kilencessel olyan 2500-3000 között van a kombináltam, ezzel jelenleg 1500 20 meccs után úgy, hogy fejlesztve kezdtem játszani vele...
Én tényleg azt érzem, hogy a tier 8 matchmaking meggyilkolja, mert egyszerűen nem tud érvényesülni Bourrasque-ok, kocsik meg a többi light mellett. A legnagyobb baj számomra maga a tár, ez a 680 sebzés, amit max el lehet vele érni 170 pennel egyszerűen szar.
Nem lehet vele úgy játszani, mint a Bourrasq-e-kal, mert az megpetéz 2 sec alatt, majd mire feleszmél a másik, már ott sincs. A 12t-nek meg 6 sec kell kevesebb sebzéshez kisebb átütéssel.
A másik gond, hogy nem merek kávés crossiant--nal zúzni, mert folyamatosan ellövik a motort és ég a járgány, szóval úgy érzem, kell a tűzoltó bele. Volt meccs, ahol 3 találatot kaptam, mind a három gyújtott, nem akartam elhinni...Na mindegy, ez eddig nagy csalódás, még próbálkozom valahogy életet lehelni bele, de nem hiszem, hogy sikerülni fog.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Bat Chat 12t csak nekem nem működik, vagy egyezményesen fos?
Bár el tudnám képzelni, hogy ez a broken MM az oka, 4-5 light oldalanként, ezzel a max 600 dm-es tárral semmit nem ér ez a tank bármi ellen...
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Folyt.: jó legénységet tier 5-ben, vagy tier 6-ban tudsz fejleszteni. Tier 5-ben elég jó xp-ket lehet már szerezni és aránylag gyorsan lehet fejlődni, tanulni, tier 6-nak viszont van egy olyan előnye, hogy tudod gyűjteni a battle pass pontokat és onnan is tudsz szerezni legénységi könyveket, amik elég szépen meg tudják dobni a fejlődést, de ott azért bele lehet már szaladni masszív szopás csatákba.
Magasabb szintre biztos nem mennék.
-
Bad Pritt
félisten
Szinte minden pályán van hülyebiztos kezdőhely, ahonnan vagy tudod büntetni az ellen áthaladó tankjait, vagy onnan kiindulva tudsz menni a fontos helyekre. Vannak wotinfón meg más helyeken is nagyon jó pályaleírások, érdemes őket átolvasgatni, néha bokorról bokorra elemzik őket, illetve Youtube-on Skill4ltu-t ajánlom, mert ő a gyors tankokat szereti, szóval általában ilyen baromi jó helyekre szokott gurulni a meccsek elején.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
A Chi-Ri-t sokan nem szeretik és statok alapján nagyon gyengén mennek vele a játékosok átlagban, én mondjuk esőember vagyok, szerettem.

Az STA-1-gyel szenvedek most, egy kis hiba és annyi a tanknak, nagyon egysíkú, support játékot kell vele játszani sajna, max ilyen t6-t8 matchmakingben merek első-második sorban harcolni. -
Bad Pritt
félisten
Ez az oldal szerintem még releváns, ki tudod számolni.
De amúgy itt egy táblázat is hozzá, gyorsan meg lehet nézni, hova is dobná őket.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ezeknél a küldiknél szintkorlát van? Mert ha nincs, akkor esetleg SU-85 a troll ágyúval akár egy lövésből megvan, 100%, hogy meglesz egyből.
Vagy SU-85B a gyűjtőik közül, ugyan 400 hp-ja van, szóval három lövés, de alacsony szinten sokkal könnyebb gyorsan nagyot sebezni, op szutyok amúgy is. -
Bad Pritt
félisten
Nem nem, tier 6-tól tudsz a tankokkal pontokat gyűjteni hozzá, győztes csatára 5-öt (ha xp alapján top 3-ban vagy, akkor 7-et), vesztes csatára 3-at (ha xp alapján top 3-ban vagy, akkor 5-öt).
50 pontonként szintet lépsz, összesen 150 szint van, minden szinten kapsz valamit pénztől kezdve prémnapon át legénységi könyvekig és blueprintekig. Ha fizetsz, akkor minden szinten kapsz még több cuccot.
Annyi a hátulütője, hogy minden tankon van egy limit, hány pontot szedhetsz össze vele (t6: 100, t7: 250, t8: 400, t9: 550, t10: 700). -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Jaja, a T28 Prottal 42 meccs kellett csak a T30-hoz, szóval ha stockként kezdtem volna, akkor is bőven 100 meccs alatt lenne. Anno 2013 körül a T28-at eladtam egyből, mikor meglett a T95 és 239 meccset mutat a számláló kicsit rosszabb statokkal...
A 13 90-nel szerintem szintén 50 meccs alatt meglenne a 13 105, ha ellövöldözném a napi háromszorozókat meg küldiket rá, pedig az több mint negyedmillió xp.Egyszerűen nincs grind hangulata a játéknak semmilyen szempontból, minden tankot, legénységet, küldetést tök hamar ki tudsz húzni, sőt, tank fejlesztéseket még offolni is lehet a blueprintekkel.
Most pl. az összes Battle Pass-es blueprintet a cseh med ágra lövöm el és így a tier 6 után egyből a tier 9-cel tudok menni. Időben kb. ugyanannyi lesz, mert amúgy sem sietnék velük, cserébe nem kell szar tankokkal mennem.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Hát ez a játék már rég nem a grindolásról szól. Egy tier 9-es tankot egy hétvége alatt ki lehet húzni, 75%-os legénységnek 100 meccs alatt két skillt lehet adni és folyamatosan adja a segítséget minden téren.
Tök őszinte leszek, a prém tankok lényegét se látom már, most a Leo PTA-val tesztelem, hogy mire kihúzom a 10-est, mennyi kreditet termel és jelenleg úgy néz ki (félúton vagyok kb), simán meg lehet venni az ezzel a tankkal szerzett pénzből majd a Leo 1-et és nem is kell kredit booster végig. -
Bad Pritt
félisten
Hát ja, nagy szomorúságom, hogy az a tank ennyire megrekedt 2014-ben. Legtöbb sebzésem és killem azzal a tankkal van, brutális köröket lehetett vele menni, ha találtál valami jó támogató, hulldown helyet akkor dpm-ből bedarált mindent maga előtt.
-
Bad Pritt
félisten
Megvettem tegnap este a Firefly VC-t, meg is lett az ász vele (3800 kombinált tier 6-ban).
Jó kis tank, szerettem a Firefly-t alapból is, csak szokni kell az ágyúsüllyedést, vagyis inkább annak a hiányát.
Kifejezetten jót tett amúgy neki az Equipment 2.0, turbóval egész más feeling ez a tank. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Az imént mentem egyet az A-20-szal, elkezdtem a light ágat.
Airfielden beálltam oda a bokorba a pálya szélén és kb a 14 perctől majdnem 10 percen keresztül spotoltam egy Challengert meg egy Ikv-t a td magaslaton, illetve két nehezet (volt két arty-nk), összesen összeszedtem 400 spotot.
A végén már csak azért nem akartam hasznosabb lenni, mert nem akartam elhinni, hogy ennyire leszarják a csapattársak, főleg mert volt egy pár perces időszak, mikor mind a négyen plusz az arty-juk is engem lövöldözött blind.
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk az tök menő lenne, ha a négyből csak egy láncát lövik el, akkor el tudna még döcögni lassan. Mint a kerekesek, csak még lassabban, a leírás alapján kb ez lett volna a lényege a négy lánctalpas kialakításnak.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Bocsika, valóban.

Battle Passból nem tudom még biztosan mit vennék ki, és nem tudom, hogy a Kunze megér-e ennyi tokent.
A Char tetszene szerintem, de nincs bele legénységem, meg nem tűnik túl jónak a jelenlegi metában, a td jó szarnak néz ki, a két heavy meg olyan tizenkettő egy tucat.
Most van 9 tokenem, szóval végülis ki tudnám szedni már valamelyiket, de inkább várók még. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Megér amúgy kétszer annyi tokent, mint a Char Futur 4 mondjuk, van annyira fun?
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Cobra medál, ami a Prime Gaminges loot dropban van tulajdonképp micsoda? Nem találom sehol, azt hittem ilyen jelvény hülyeség, ami a neved előtt van, de nincs a listában.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
AMX 13 90 tank ász
Ez egy baromi jó meccs volt, tudjátok, mikor megvan az a jóleső hasznos voltam feeling.
Iszonyatosan élvezem ezt a tankot amúgy, pedig a legénység még nem az igazi.Viszont kérdés: meccs közben a végső assist kevesebb, mint a csata eredményeinél garázsban, ilyenkor miket ad még hozzá? Hisz blind nem lehet spotolni szerintem.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Hát meg a low tier gyakorlatilag játszhatatlan, mert akik fejlődni akarnak és már ismerik a játék fejlődési rendszerét, nem mennek oda, helyette a seal clubberek ütik szegény kis fogalmatlanokat.
Kb, tier 5-től kezdődik az igazi World of Tanks, minden, ami alatta van, kukázható lenne ma már. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Rárakod a tankra és ad bónusz álcázást, úgy működik, mint egy rendes álcafestés.
Amúgy csak egy tanács, nem tudom, más küldte-e már: ezt én átolvasnám tüzetesen, ha kicsit is komolyan akarod venni a játékot és nem akarsz idegeskedni rajta. Főleg a 6, 8, 9, 10, 11 pontok fontosak nagyon egy csatában és érdemes velük tisztában lenni.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Felmész erre a honlapra és elköltöd, nagyjából ennyi.
-
Bad Pritt
félisten
Mindenképp közepes tankot ajánlanék először, mert velük tudod leggyorsabban bejárni a pályákat, megszerezni a szükséges pályaismeretet, szóval T-34-85, M4A3E8, Cromwell, Type 58, ilyesmikben gondolnék
A T34-85 egy szolid, mindenben jó tank, gyors, jó az ágyú, jó a torony, ágyúsüllyedés átlagos. Ráadásul az ág végén van két remek tier 10-es med. Ugyanerre az alapra épül a kínai Type 58, azzal sem lehet mellélőni szerintem. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
7700 kombinált tier 10-ben, brutál jó meccs volt bukó ellenére is. Classic td módban toltam most.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ezt a kettőt nézd meg, szerintem ezekre gondolsz.
Ja várj, a számláló az a legalsó ugyanitt, töltésidő számláló, ha 100-ra rakod, akkor látszik teljesen.
-
Bad Pritt
félisten
Td-t tanulni szerintem az első szovjet ág (SU-85, 100, 152, ISU-152, Object 704, Object 268) meg a kínai jó lehet, most ez utóbbit húzom és elég decent tank mindegyik.
Az amcsik nagyon lassúak lesznek tier 8-tól, a két németből a másikon van a játék egyik legrosszabb tankja (Sturer Emil), a másik eléggé vegyes, se a Ferdinand, se Jagdtiger nem túl jó manapság.Ranked csak tier 10-ben van, ne foglalkozz vele még szerintem.
Gagarinnál ha jól láttam, nincs tier limit, csak a küldit kell megcsinálni (szerezz 600 xpt-t) bármilyen tankkal. Kapsz naponta 150 a csillagos tokeneket, felmész erre a honlapra és elköltöd, nagyjából ennyi.
-
Bad Pritt
félisten
Végén volt egy olyan 10mp lag spike, amit régen tapasztaltam, de láthatóan mindenkinél beállt a játék.

-
Bad Pritt
félisten
Na tök jó.
Most az első pár meccsben működött, persze belövik, de látok benne potenciált.
Az meg tök nagy előny, hogy a teljes felszereléshez nem kell a fejlesztett lánctalp, a másik ágról megvolt minden, úgyhogy egyből szinte a fullos tankkal tudtam kezdeni. -
Bad Pritt
félisten
Megvettem a T28 protot, első körben raktam rá töltésgyorsítót, turbót meg fejlesztett forgási mechanizmust, van ennél jobb build hozzá szerintetek?
Csak kíváncsi vagyok, ki hogy használja, ha használja egyáltalán ezeket az amcsi heavy td-ket.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Én szakaszoztam az utóbbi időben német, belga meg angol címen játszó sráccal is, mindenkinek volt problémája.
Magyarországon szolgáltatótól függetlenül van probléma, eddig három különböző helyen két szolgáltató háromféle csomagjával is volt gond, szóval régiótól lehet függő. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Kezd engem is kicsit fárasztani, délután 4-kor még 20-30, este 9-re szépen elérte a 120-140 pinget olyan packet lossokkal, hogy az E 25-tel leestem az 50 méterre előttem lévő szikláról, mert a szerveren közben megérkeztem.
Ráadásul meccseket se kell menni hozzá, a szerverválasztó menüben látod, ahogy szépen kúszik felfele a szám mindkettőnél.
Közben minden más tiptop, Xboxon Apex Legends 20 alatti pinggel muzsikál. -
Bad Pritt
félisten
felejtsd már el azt a DPM-nek nevezett szart. mikor lövöd meg bármelyik tankal?
Mondjuk ha normálisan helyezkedsz és folyamatosan tűz alatt tudod tartani az ellenséget?
Olyankor azért jól jön, ha időben le tudsz bontani valamit, ha már nagy alfája nincs.tudod, ugy számolják ki, hogy 1 perc alatt az összes kilőtt lövedék maxot sebez.
Nem, úgy számolják ki, hogy az átlagsebzést szorozzák fel, nem a maxot.
az a 240hp sebzés inkább 250-300 között, ritkán lövök vele 240 vagy alatta és 6,2 alatt köpödi.
Az a 240hp az 240, nem 250-300. Az, hogy neked néha mákod van és átlag felett sebzel vele többször nem jelent semmit.
De figyelj, én örülök neki, hogy te szereted meg jól megy, de ettől még nem lesz jó tank távolról sem. Én is tökre élveztem a Chi-Ri-t, nem is ment szarul, pedig egy szutyok tank. Peace. -
Bad Pritt
félisten
Tuti ugyanarról beszélünk?

jó sebzés - 240 az alfája, mikor a vele egyszinten lévők közül soknak már 320 (T25 AT, Jagdpanther) vagy nagyobb (Sturer Emil, SU-152, T-34-2G FT). A dpm nekem 5skilles legénységgel, töltésgyorsítóval 2200 körül volt, ezt alapból tudja szinte minden más.
jó átütés - 170 az alap, ismételten az egyik legrosszabb a 7-esek közül. A prém legalább fasza 258-cal.
pontos ágyú - ez mondjuk átlagos, de ilyen alacsony átütés mellé lehetne pontosabb. Ennél a Super Hellcaté is pontosabb hasonló átütéssel, de még a Jagdpanther, Challenger, AT-7 ágyúja is jobb sokkal jobb pennel.
mozgékonyabb td-k közé tartozik - az egyik legrosszabb a mozgékonysága a hetesek közül, csak a Sturer Emil rosszabb nála, a többiek vagy ezen a szinten vannak kb. (T-342G FT, AMX AC 46) vagy sokkal gyorsabbak, mozgékonyabbak.Semmiben sem igazán jó, az álcája is max átlagos, a többi tornyos td mozgékonyabb és/vagy jobb az álcája, a többiek meg sokkal nagyobbat csapnak. Ott az E 25 ellenpéldának, annál is szar a pen, szar a dmg, de cserébe megy 60-nal, láthatatlan és tűpontos az ágyúja 3400 dpm mellé. Egyedül az AT-7-nél lehet jobb, mert a páncél nem ér semmit már ebben a játékban, de annak is van egy irgalmatlan dpm-je.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Megvan a T28 prot szerencsére, száz meccs alatt vagyok vele, adom is el a francba, 47% winrate, 928 átlag dmg (ennyit csinálok az M10-zel is pl és abban nincs normális legénységem...), 0,8 átlag kill.
Az, hogy rossz, egy enyhe kifejezés erre a tankra, ez 7 éve volt rossz, azóta viszont egy szuperszonikus rakéta sebességével húzott el a játék mellette, gyakorlatilag borderline játszhatatlan.
2200 dpm felszerelve egy fasza legénységgel a T25 AT, vagy ha tornyost nézünk akkor a Challenger üresen tud ennyit és mindkettő gyorsabb, kisebb, jobb álcával bír. Nem igazán értem, miért nem nyúl hozzá ehhez a tankhoz a WG... vagyis de, értem, senki nem játszik vele, de akkor is szégyenteljes.
Gyakorlatilag pár olyan meccsem volt csak, ahol alkotni tudtam valamit és ehhez is a fent látható módon hülyék kellettek, akik begurultak a vágóhídra elém, sok hozzátett értékem nem volt. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
T25/2 880xp már első osztály...

Soha nem csináltam még ilyet teljesen kifejlesztett tankkal, de feltöltöttem prém lőszerrel, az alap 170 pen gyakorlatilag semmire nem elég a meccsek többségében. A prém apcr 258mm átütése overkill, de legalább nem vagyok teher a csapatnak, csak a kasszának.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ez a T42 jóféle? Szeretem a Boys-t, kísértésbe estem.

-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
A 19 az a kritikusok száma. Amúgy 12 lövést adtam le, 9 talált, 4 ütött át. Tehát átlagban találatonként két modult lőtt el.
Ez amúgy a B.L. 5.5inch ágyúja a Conway-nek, ugyanúgy működik, mint a 183-as az FV4005-ön (AP, HE, nagy pen prémium HE), de ez "csak" 140mm. Gyakorlatilag egy mini halálcsillag.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- SörcsaPH!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest