- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
válasz
KaLeun #81422 üzenetére
Mondok jobbat.
(természetesen moderátori utasításra ezt a témakört is felveszem a tiltott témák listájára és kerülöm a mások által felvetett ilyen témára való posztolást is) [link]
Ő maga írta, ott van, ahhoz képest állandóan kelti itt a feszültséget. Merre is van a modker topic?
-
Diarmand
senior tag
Íme egy újabb FV4202 Tankász
És itt van hozzá a replay is. Erlenbergen védekeztünk és megvédtük magunkat ott, ahol dfsz szerint mindig áttörnek. Vannak még csodák
Szerk: Ja igen. Közben elkezdtem vezetni egy listát, hogy mivel megyek, milyen tierű a meccs és hány arty van oldalanként. Még csak 17 meccsnél járok, de már most érdekesen alakul. Ötször nem voltak artyk, tizenegyszer csak egy-egy volt oldalanként és csak egyszer volt három. Nem tudom, előlem talán bujkálnak azok az artyk, amik állítólag annyira megszaporodtak
És 7-10-es meccsekről beszélünk. Természetesen folytatom még a listát, mert remélem, hogy most az egyszer talán igaza lesz fsb kollegának. Talán -
Diarmand
senior tag
válasz
szbalogh #81340 üzenetére
Ööööö nem értem.
Párszor ki lett már tárgyalva és a vége mindig ugyanaz lett. Amit leírtam, abba nem lehet belekötni. Menj fel tanknumbersre és lehet számolgatni, hogy pl töltésben hány százalékot is jelentenek a fentebb felsorolt cuccok.(#81341) fsb1000 Végtelenül egyszerű. Tapasztalom. Illetve tapasztaljuk, mert csak te állítod vehemensen, hogy javulnak az arty, nő a számuk. Így a helyénvaló kérdés az, hogy TE honnan veszed ezeket?
(#81344) Zolee_70 Ha hiszed ha nem, hosszú hetek óta nem láttam 5/5 artyt. De esküszöm, a végén még rávesztek, hogy irkáljam a számukat...
-
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
Feszültségoldás ON:
Szar a WoT? Akkor nézzétek meg ezt, már aki nem látta. Eszembe nem jutna ezzel játszani -
Diarmand
senior tag
Ahogy nálam kinézne.
Parancsnok: Hatodik érzék, Javítás, Ezermester, Felderítő
Lövész: Javítás, Pillanatkép, Mesterlövész, Fegyverkovács
Sofőr: Javítás, Sima utazás, Off Road vezetés, Kuplung égető
Rádiós: Javítás, Helyzetfelismerés, Bosszúálló(k), Álca/Rádió jel erősítés
Töltő: Javítás, Biztonságos elhelyezés, Adrenalin roham, ElőérzetFelszerelés: Rammer, Stabi, EGLD
Az én elképzelésem ez lenne, ha lenne IS3-am.
Ja és tűzoltást soha senki semmilyen körülmények között ne adjon egy emberének sem. Nekem volt kifullozva minden emberen, hát, még akkora csalódás nem ért skillek terén -
Diarmand
senior tag
Szeretem ezt a pályát, mind támadásban, mind védekezésben. Sand Rivert bírom még ennyire ugyanezekben
Ja, ezt meg csak a vicc kedvéért, gondoltam ha már ajándékba adták, felszerelem mindennel, teszek bele full gold ammo tárat és megyek vele EGY darab kört. Hát, soha többet nem megyek ezzel a szarral, az ziher
-
Diarmand
senior tag
válasz
Lunky88 #80905 üzenetére
Nem használok szerveroldali célkeresztet. Nekem nem tűnt fel szaggatás, lehet nem vettem észre. Bár mostanában szokott villogni a lagjelző és néha észlelem is az akadozásokat, de ezen a meccsen nem rémlik ilyen. A WT-t meg körbe kergettem (meglepően gyors hozzám képest
), de hiába
Kösz mindenkinek srácok -
Diarmand
senior tag
FV4202 Tank Ász kör.
Ez télleg epic kör volt, legalábbis én úgy éreztem, főleg a második felét. Mindkét csapat nagyon jól játszott, voltak kékek mindkét oldalt és én aztán nem kempeltem, lehet csekkolni
Ja igen, szerencsétlen FV-t egyszerre sajnáltam és nevettem rajta, SerB megáldott a második lövésnél -
Diarmand
senior tag
válasz
rlazol #80782 üzenetére
Óóó hallanád élőszóban. Olyan primitívség áradt a fülhallgatómból, hogy belesajdult a fejem. Ott nem ilyen modoros és nyájas, keményen anyázik és nem hagyja szóhoz jutni az embert (nem viccelek, szabályosan nem hagy beszélni), hogy így hitesse el magával, hogy neki van igaza. Jaj meg azok a fenyegetőzések
fsbéla te meg ne hazudozz, mert állítólag (ny)elveid vannak
Más.
(#80829) MongolZ
Blokkolós nem blokkolós témához csak annyit, hogy én már túltettem magam azon rég, hogy leálljak veszekedni cseten ha még élek (kilövés után sem szoktam btw), arra meg mindig figyelek, hogy ne nagyon tudjanak blokkolni. Pont ma volt, hogy urambocsá, húzódnék vissza FV4202-vel a spottolásból és pont mögém jött egy zöld, tehát nem tomato IS4. Az ellenféltől nem kaptam lövést, de az IS4 csak próbál eltolni, mert ő nem fog kikerülni, menjek csak ki megint. Erre seggbelő. Hagytam rá a dolgot, a hülyéje...
Vagy mikor meglő egy lila (!) játékos, mert úgy mertem elmenni előtte a tankjával, hogy nem engedtem el és koccantunk. Aztán beírja, hogy bullshit. Eszem megáll néha az ilyeneken.
Megfigyeléseim alapján, a zöld/kék/lila játékosok arrogánsabbak ha arról van szó, hogy ki enged el kit. Én mindig elengedem azt, akinek láthatóan keresztezném az útját, még akkor is ha sietnék a spot helyemre. Na olyankor van, hogy én és a narancs is7 is a másikra várunk, hogy induljon elAmúgy meg meg szoktam köszönni ha elengednek.
-
Diarmand
senior tag
válasz
rlazol #80725 üzenetére
Ja igen, az tényleg az egyik csúcs beszólása, hogy majd 52%tól megváltozik a véleményed
Biztosan a hasraüt-algoritmus alapján számolgatja ezeket az értékeket(#80726) Spenike
Ugyan már, csak a templomot őrizte a szerencsétlen, bár amikor megindult az erdőben bujdosó STB1 felé, azt hittem bespottolja, de sajnos 2700 hp és egy erősen páncélozott tank sem volt elég neki ahhoz, hogy kivételesen bátor legyen -
Diarmand
senior tag
válasz
Pete55555 #80681 üzenetére
Meg fogsz lepődni, ez a tank olyan, mint az AMX 50B. SOHA nem szabad csak úgy random rálőni a testére, mert nem fogod átütni. Ebben más, mint a többi top med. Nem hinnéd el, miket vettem már le mellel, Foch155, Jagdpanzer e100 20 méterről vagy kétszer, batchat tár, két E100 gold ammo (tegnap a ddt-vel való szakaszozás közben, szidott is az E100), hihetetlen. Betonkemény a teste az FV4202-nek, erre lehet építeni, mivel med, sokan nem gondolkodnak a célzáson
Ellenben a tornya, nos, igen, de a csőlehajlás kiváló -
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
válasz
fsb1000 #80648 üzenetére
Akkor én meg tisztelettel megkérlek arra, hogy ne hazudj és ne próbáld magad jobbnak beállítani annál, mint ami vagy.
Egy. Tudod a ts címet, mert privátban elküldtem már korábban (nem, nem nyilvános).
Kettő. De, megszegted a szavad, mert TE írtál rám anno, hogy menjek fel, kértél tőlem címet (adtam), aztán mikor felmentem, te nem mertél jönni. Ott vannak ezek a dolgok a levelekben, ne feledd. -
Diarmand
senior tag
válasz
fsb1000 #80623 üzenetére
Feltételezem nem esett le, hogy ddt poénnak szánta a dolgot, mesélj, hol tartod a humorod?
Felőlem szakaszozhatunk, akár ts3-mal, akár anélkül, majd eldöntöd hogy föl akarsz e jönni, csak ne úgy, mint legutóbb
(#80621) ddt500hu
Valahányszor a Jagdpanzer-ben ültél nem kevés aranyat pazaroltak el rád -
Diarmand
senior tag
válasz
ddt500hu #80605 üzenetére
Azért ennyire ne álljunk már ennyire távol az igazságtól kedves ddt500
Egyszer sem küldtelek előre, mindig magadtól mentél, de ez nem meglepő, forrófejűséged köztudott. Az ominózus Jagde100-as eset is, annyi volt, hogy pingeltem a térképen, hogy onnan lőnek miket, te meg nekik mentél azzal a baszom nagy td-vel, aztán meg csodálkoztál, hogy négyen legyűrtek. Csak tudod utána volt bennem annyi jó érzés, hogy elnézést kértem tőled, amiért "odaküldtelek" még ha ez így nem is hangzott el cseten.
Azt se felejtsük már el, mikor - ismét - előre rusholtál az IS4-gyel, aztán meg nyomkodtad az F7-et, én meg írtam neked, hogy "ésszel papi, nem rusholva". Szóval mikor küldtelek én téged állandóan bárhova is IS4/7-tel? Főleg úgy, hogy jöttél FV183-mal, Jagde100-zal, IS4-gyel, Object xxx-szel...
Ami a kemper köcsögségemet illeti, néztél te vala is visszajátszást tőlem? Megnézhetném a tegnapiakat is papi.
És ki ne felejstem a kedvencem, hogy a rusholó barmoknak mindenki más kemper köcsög aki nem megy velük, hogy aztán párban nyomogassák az F7-etÉrtem én az iróniát és a humort ddt és értékelem is, de oktalanul leszel szíves nem degradálni
-
Diarmand
senior tag
(#80587) Tomi0703 Így van, nem az első, ezt én sosem rejtettem véka alá (nem úgy, mint pár fórum társunk...). Az elsőt _NMI_ néven lehet megtalálni.
fsb1000 Btw amikor elkezdtem az accot, az az ingyér beszerezhető SP miatt volt, amit az ötösökkel húztam ki. Amúgy sem mentem már kis tierben (5-) hetek óta és nem is hiányzik. Nagy tierben kell alakítani
Ami az SP-t illeti, egyrészt valamivel farmolni kell, másrészt szerintem kimondottan jól megy vele az itteniek közül -
Diarmand
senior tag
Az E25 még mindig tápállat
Sokat lőttem (mellé), így a végén már csak a tíz arany maradt, de szerencsére csak kettőt lőttem belőle így maradt bőven money
jano77, ddt500hu
El kellene fogadni a játék mechanikáját, hogy nem az egész tank hitbox, főleg nem a lánctalp alsó része oldalról. Azt nem mondom, hogy nem idegesítő, velem is rengetegszer előfordul, de ne kelljen már állandóan ezeket a csodálatos "ténymegállapításokat" olvasni. Igen, tény. Igen, mi is tapasztaljuk. Igen, ez a játék része. Hányszor fogsz még erre rácsodálkozni? -
Diarmand
senior tag
válasz
04ahgy #80481 üzenetére
Khm-khm War Thunder?
Egy átütő és kb használhatatlan vagy, vagy felrobbansz a 'csába
(#80478) HáGé Úgy tudom, hogy akkoriban még nem volt stabilizátor, így a Tigrissel sosem lőttek menetből, másrészt ugyanezen okból kifolyólag asszem keletkezhetett volna valami károsodás a toronyban a löveg visszarúgó ereje miatt. Szal szépen megállt a nagymacska ha lőnie kellett. Ezért is orbitális marhaság a Fury. Sajnos megnéztem
-
-
Diarmand
senior tag
válasz
Biomokus #80385 üzenetére
Nem is nekem kell a buff, hanem a tanknak
Táras ágyú a mostani paramétereivel, 4 lövedék egy tárban, a HEAT helyett APCR, 16 sec újratöltés, 2 fokkal jobb depression és ki is egyeznék vele.Ja igen és BÚÉK mindenkibe a kisördög
Újév alkalmából közzéteszek egy jó kis tegnapi, indulás előtti replayt.
Legújabb szerzeményem a gép. Szerintem van benne potenciál, pl az, hogy ennek a legkeményebb szemből a teste a medek közül -
Diarmand
senior tag
válasz
LicskaiJ #80279 üzenetére
Én az optikát javaslom. Tehetsz ventit is ha van hozzá BiA-d, de még így sem biztos, hogy megéri. Mi a fontosabb. A jó látótáv mozgás közben is (ez esetben jó ha a legénység is erre van gyúrva) vagy a mindenhez egy icikepicike bónusz.
fsb1000: óh hát persze, emlékszel ugye a levelezésünkre, minden ott van amit tudni kell rólad és a szavahihetőségedről, papi
-
Diarmand
senior tag
válasz
ddt500hu #80248 üzenetére
Jaa repesszel, hagyjuk már, na és az Ojjektumot hol üti be repesszel?
Az AP-ra hivatkoztál oly sokszor, ezért írtam azt amit. Nekem nem rémlik oly sok 600 feletti sebzés az E75-tel, de nagyon rég volt már az.
Ami a 750-es alfájú ágyúkat illeti, nem tudok nyilatkozni, de a témához kapcsolódik, hogy pl a T34-et messze többször látom 400 alatt lőni, mint felette. Vagy csak nekem tűnik ez így? -
Diarmand
senior tag
válasz
ddt500hu #80241 üzenetére
Észrevétel: gyakran hivatkozol arra, hogy ez meg az az ágyú csak 600-hoz közelit lő (pl most is vagy az általad sokat emlegetett Ojjektum 268) és milyen már az, mikor az IS7 visszalő 610-eket. Namármost. Vegyük már figyelembe azt a nem elhanyagolható tényt, hogy hányszor fog a szerencsétlen IS7 a maga 490 alfájával 600 felett lőni. Megsúgom a legtávolabbról sem annyiszor, mint ahányszor te ezt felhozod példának
-
Diarmand
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #80237 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy a mostani SP-vel nem elég kiállni a nyílt mezőre szemben az ellenséggel és hátradőlve figyelni a pattogást/nulla sebzést
Hozzátenném erre ma is képes és nem kis hatékonysággal csupán kicsit okoskodni kell vele. Csuda dolgokat tud még mindig elnyelni (az általad leírt ISU-s eset velem is megtörtént még talán októberben, Karelián kb 5 méterről) és az, hogy vehetsz bele pár darabka aranyat, hogy ne csak a fejedet fogd visítva ha szembe jön egy E75, bőven kárpótolja a plusz páncéllemez hiányát.
Szvsz egy kiválóan használható tank, ellenfél szopatásra az egyik legjobb a játékban. -
Diarmand
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #80231 üzenetére
de mindenki tudja, hogy már régóta nem az igazi.
Én nem tudom, mi a gond vele?
-
Diarmand
senior tag
Nagyon rég nem mentem a SU100Y-nal. Egyet mentem vele és ez lett az eredménye. Lehet gyakrabban kéne elővennem
repláj ha kell valakinek.
-
Diarmand
senior tag
Tudja valaki hogyan tudom kivenni a hatodik érzék jelzőhangot? Az Aslain modpackban raktam fel, de rohadt idegesítő és nincs ötletem hogyan keressem meg.
-
-
Diarmand
senior tag
Legyen elég annyi, hogy nem (csak) spotolni kell, hanem sebezni is. És a mostani lightokkal kurva könnyű összelőni a lila WN8-at, mert olyan ágyújuk van, hogy ihaj.
De hogy hozzak egy példát: nekem a leggagyibb hetes könnyű tankkal, a Type 62-vel lila az átlagsebzésem targetdamage szerint (950+), akkor az ehhez tartozó WN8 érték is lila. Most ha beülnék egy jó legénységes T71-be, Bulldogba, T37-be vagy más a kis type-nál jóval erősebb ágyúval rendelkező járműbe, nem volna gond a lila WN8. -
Diarmand
senior tag
válasz
fsb1000 #78559 üzenetére
Szerintem meg az, hogy nem rak veled össze minket a random. Bár egyszer velem voltál t6-ban és előrementél Nashornnal meghalni
A kék csapattársra pajzsként kell tekinteni. Spotolhat, sebzést foghat fel, foglalhat, védhet, kempelhet a bázisnál (aka passzívan védi azt), ergo hasznos is lehet. -
Diarmand
senior tag
válasz
jano_77 #78109 üzenetére
Azért tartom haszontalannak az álca skillt az E50M-en, mert ennek a leggagyibb az álcája a top medek közt. Bazi nagy heavy-med hibrid, ezzel nem fogsz bujkálni még ha akarsz se
Ellenben a javítás messze megdobná a hatékonyságát.
Ami A WZ120-at illeti, én a játékbeli célzásidőt említettem, az a 3,4 kiírva. Lényeg a lényeg, arra akartam kilyukadni, hogy nagggyon lassú a célzása, érdemes turbózni, mert a lassú töltés miatt nem érdemes mellélövöldözni. Btw az ágyú maga szerintem jó, melyik med tud ötszáz felett ütni?
440-es afla... kegyetlen én imádtam. Mellesleg szerintem kurta jól néz ki maga az egész tank, azzal a nem túl hosszú, de bivaly vastag 122-essel, sokkal szebb, mint a 121. Ami miatt szenvedősebb a tank, az nem a töltés lesz, hanem a csőlehajlás, pontosabban a cső-le-nem-hajlás. Ami hajad van, vedd a kétharmadát, annyi talán megmarad
Ja és igen, ez az egyik legszopatósabb tank a játékban ha free nélkül csinálod. Én úgy csináltam és a kínai light ágról ugrottam neki, a többi fejlesztve sem volt. Képzelheted....
(#78112) MongolZ
Jano ITT nézte a dolgot -
Diarmand
senior tag
válasz
Pete55555 #78084 üzenetére
Teljes mértékben jó, nincs ezzel az elosztással semmi gond
Attól eltekintve, hogy nem tudom melyik tankról van szó, de gyanítom, hogy az E50M lesz az
Ha neked bejön ventivel, akkor használd úgy, én csak azért szeretem az optikát, mert jobb egy top meddel minél messzebb látni, hát még ha sunnyogsz egy bokorban. Nem kell, hogy mondjam mekkora előny, ha tied vagy a csapaté az első lövés.Ami a Jagdpanzert illeti, annyit ér rajta az álcaháló, mint dfsz-nek azt mondani, figyelj mán haver, dobj egy spottot
(nem bírtam ki, bocs Zsolt)
Nem kell rá a háló, helyette mehet a szerszámos láda vagy akár a repeszpáncél is jó, ahogy írtad, mivel ezzel statikusabban játszik az ember, mint egy E100-zal és könnyebb arty célpont, mint az a mozgó monstrum. -
Diarmand
senior tag
válasz
jano_77 #78076 üzenetére
Nálam az alapvető top (9/10) medium felszerelés a következő: Stabilizátor, Töltésgyorsító, Optika
Eddig nem volt ezzel probléma, de hozzá kell tennem, hogy nagyon nem vagyok oda a BiA skillért.Ha te BiA függő vagy (és ahogy elnézem igen), akkor marad az egyes opsönöd, Venti, Töltésgyorsító és Stabilizátor. Bár ha a helyedben lennék az Elit Alakulatos legénységemmel, én még akkor a saját verziómat pakolnám fel.
E100: Töltésgyorsító, Célzásgyorsító és/vagy Stabilizátor, negyedik opció ami neked tetszik. Csigaszem, Szerszámos láda, akármi. A repeszpáncél kakukktojás, nem szükséges rá, de ha a lelked megnyugszik, tedd rá
T54E1: Lásd E50M
WZ120: Töltésgyorsító, Stabilizátor és meggondolandó mellé egy célzásgyorsító is (a 3,4 sec célzás ugye), ha nem utóbbi mellett döntesz, akkor szintén lásd E50M (Venti vagy Optika). És tégy rá javítás skillt
Szerk:
Az E50M-ről dobod el az Álcát de rögtön -
Diarmand
senior tag
válasz
bluyoo #77989 üzenetére
Amit a videón látsz, tipikus esete annak, mikor egyetlen tank képes feltartani megannyi Moderálva pedig egyetlen rush-sal beledózerolták volna a zóceánba. Hány ilyet látni
És még vannak akik azért sírnak a fórumon, mert sok a hülye. Lám, mint már mondtuk jópárszor, ők tesznek minket hőssé, a videó az élő példa
[ Módosította: CoolMan ]
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
válasz
Kotomicuki #77537 üzenetére
Minél többször olvasom újra a centi elemzésed, annál kevésbé akarom széjjelszedni mondatokra és reagálni rá. Nem éri meg belemenni ebbe...
Maradjunk annyiban, hogy az általad felsorolt "hibái" ellenére nekem nagyon megy vele a gamma és szívesen megnézném, hogy te hogyan tolod vele. Hidd el, számomra messze beszédesebb lesz a replayed, mint az, hogy mik a "hibái" így leírva, csak mert nem éreztél rá.
Persze csak nem titkos az accod -
Diarmand
senior tag
válasz
Kotomicuki #77531 üzenetére
Érdekes dolgokat írtál a Centi 1-ről hawer. Az igazság az, hogy amiket hátrányként felsoroltál azt kb minden tankra rá lehetne húzni, tehát olyan igazzy hátrányt én nem olvastam, bocs.
A másik. Az APCR messze nem veszít annyit az átütéséből a távolsággal, mint ahogy azt az Urban Legend tartja. Kilóméterekkel jobb lőszer, mint a HEAT.
A fentiekből egy, magánál a wot-nál is kaotikusabb tank képe rajzolódik ki előttem, amivel csak és kizárólag akkor lehet jó eredmény elérni, ha a random mellett a többi 29 is besegít.
Ez meg minden irányból nézve is bullshit
Szóval akkor nekem csak azért van vele jó eredményem, mert a random folyamatosan mellettem áll és állandóan kékekkel és unikumokkal kerülök egy csapatba? Ugye nem gondolod ezt komolyan
Te magad írtad, hogy nem áll kézre a tank, ergo nem értesz hozzá teljes mértékben. Akkor tisztelettel kérlek, hogy tartózkodj a - téves - megítélésétől.
-
Diarmand
senior tag
Még egy Centi 7/1 Ász a mai első meccsen
Ezt a replayt viszont már sokkal inkább érdemes megnézni, a vége felé volt egy pillanat, mikor sikítani tudtam volna a pattanás miatt és azt hittem végünk
Ez már izgisebb volt, mint a tegnapi
Azon meg kicsit meglepődtem, hogy majd negyven csata alatt ilyen átlagot tudok hozni a Centivel.
A játék egyik legjobb tankja, nagyon érzem
Szerk: valaki kérdezte, hogy mit használok a garázs-stathoz, nos az Aslain modpackból pipáltam be ezt a lehetőséget is, hogy külön mi ez, azt nem tudom.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Angel1981 #75572 üzenetére
Szerinted placebo
Mindkét cucc megnöveli a modul hp-t, így innentől nagyon nincs miről vitatkozni. Itt meg tudod nézni, hogy melyik mennyivel növeli a lőszerrekesz hp-ját.
A tűzoltás ellenben a játék leghasználhatatlanabb skillje, soha ne adjátok semelyik embernek sem. Ami meg a BiA-t illeti, volt már róla véleményütköztetés nem egyszer, az enyémet már elmondtam róla, de a Matildán tényleg nem éri meg. Lassan megy, ettől gyorsabb gyakorlatilag nem lesz. Gyorsan lő és céloz, ezért a BiA-tól nem fog sem gyorsabban lőni (plusz 4 század másodperc) sem célozni (ez annyira kicsi értéknövekedés hogy kb észrevehetetlen). Erre nem kell. SZVSZ mielőtt kötözködne valaki.Jah igen, hogy a sofőr
Nekem a tűzoltás szúrta a szemem, mert az FV 183-mon kihúztam mindenkinél fullra, de még akkora csalódás nem ért a játékban
-
Diarmand
senior tag
válasz
Angel1981 #75377 üzenetére
Váltottunk pár privátot, amiben nem egyszer elhordott engem gyáva szarnak, csak mert munka után, fáradtan nem akarok ts-re menni max hétvégén. Pár levélváltás után megírtam neki (aki kéri annak küldöm az egészet), hogy rábaszott, mert most felmegyek.
Ez volt kérlek 21:05-kor. Azóta többször is fellépett ide, olvasta is a levelet, de válaszolni már nem mert és ts-re is baszik feljönni, pedig tudja az elérhetőséget (és lenne ideje is, hisz ő írogatta h nem merek felmenni). Eddig volt nagy a pofája, gondolom rájött, hogy élőszóban enyhén nehezebb lenne azonnal ferdítve reagálni a dolgokra, mivel nincs idő szelektálni a másik mondandójában és időközben kigondolni mit hazudjuk illetve tényferdítsünk.
Ezek után majd jól leírja, hogy stílusom meg a durva sértegetésért (tacskó LEL) nem fog velem beszélni. Pedig ő írt rám, hogy adjak neki ts-t. Adtam. Ennyit erről az emberről.
Szerk: vagy majd azzal jön, hogy fellépett csak már nem voltam ott... -
Diarmand
senior tag
válasz
fsb1000 #75354 üzenetére
És még mit szeretnél?
Azt, hogy legyen ugyanekkora arcod akkor is, amikor feljössz ts-re és megmagyarázod húsz tömör percben, hogy miért 52% WR-től fog csalni a játék
Meg a többitMás.
T-44-85 és T-34-85M a játékban? "Majd ha készen lesznek."A T34-85M-re nem mondtak valami küldetést, hogy abból lehet megszerezni? Meg négy másikat is adnak egyéni küldikért vagy ezek kampánytankok lesznek?
-
Diarmand
senior tag
válasz
[HUN]Dani #75353 üzenetére
Abszolúte nem. Neki fültanúk kellenének, akik hallgatják az egészet, hogy később ne legyen félreértés abból, hogy ki mit mondott a másiknak vagy a másik kérdésére, így viszont minden elhangzott marhaság megmarad az utókornak, amit nem lehet majd utólag letagadni. Mivel nem hiszem, hogy bárki is kíváncsi lenne erre, így ketten leszünk, akkor meg nem marad más lehetőség.
-
Diarmand
senior tag
Látom fsb hozza a formáját. A stílusa, a kommunikációja, ferdítései nagyon emlékeztetnek valakire innen a topicból. Szerencsére az illető már jobb útra tért
Ja igen, fsb annyira kardoskodtál a ts beszélgetés mellett miután felhoztam és ahogy írtam is, nem zárkózom el előle továbbra sem. Hétvégén megejthetjük, aki akar jön oszt hallgatja, fel lesz véve teljes terjedelmében. -
Diarmand
senior tag
válasz
fsb1000 #75080 üzenetére
Maga a kérésed is hibás, hiszen senki nem fogja odaírni minden mondata után, hogy Most érveltem egy komolyat!
A gond ott van, hogy teszel egy idióta kijelentést, mit te tényként közölsz és aztán ezt még meg is magyarázod! Itt az érv, amit annyira keresel. Az, hogy magyarázol másoknak egy nyilvánvaló hülyeséged, bőven eleget tesz a kérésednek, lásd az ominózus 52%-os eseted. De van még ott ahonnan ez jött. Soroljam?
Ha nem is teljesen, de egyetértesz azzal, amit nemrég valaki belinkelt, hogy miként csal a WG.
Képes voltál a kockakobás "modellemet LOL" is félreértelmezni és ezen lovagolni.
Olyan dolgokra is rácsodálkozol, amik már régóta a játékban vannak, de mégis, nem egyszer érveltél már a tapasztalatoddal és a 37k csatáddal.
Két ide írónak is írtad már, hogy "nem megfelelő vitapartner", csak nem azért, mert jól látták a dolgokat?
Azt elismered, hogy a tomatok sokat képesek menni nagy tankokkal, hogy gyűljön a zikszpé, de azt már nem, hogy ugyancsak sokat menjenek ötös tankokkal is farmolás céljából. Kriminális vagy hawer.
Vagy a már emlegetett RNG eltérítés, manipuláció, nevezd ahogy akarodÉs még csak most hoztad felszínre magad két év után...
-
Diarmand
senior tag
válasz
jano_77 #75070 üzenetére
Nekem csak abból van elegem, hogy páran hülyítik itt a jónépet a csalásról meg a manipulációról biztos tényekre hivatkozva és sajnos vannak olyanok, akik ezeket elhiszik. Teljesen felesleges ezeken mindig újra és újra átrágni magunkat, hiszen kismillószor ki lett már tárgyalva, hogy ilyen nincs csak bebeszélitek magatoknak vagy ha mégis, akkor mutassatok rá valami bizonyítékot, mert az nem az, hogy éppen buktál nyolcból nyolcat.
Ebből van elegem.(#75076) fsb1000 Kicsi virágoskert, ideje volna felhagyni a szemellenzővel és úgy társalogni, hogy nem hagytok ki orbitális dolgokat a másik hszéből úgy tekintve a kihagyott dolgokra, mint amik nem léteznek csak azért, hogy megpróbáljátok mentesíteni magatokat a saját magatok által leírt hülyeségetek alól. Idézzek neked? Rendben. Te magad írtad, rlazol kollegának, hogy 52% győzelmi arány felett megváltozik majd a véleménye. Meg is kérdezte, hogy miről? Te meg nagy bőszen kezdted írogatni a manipulált RNG-ről.
A baj csak az, hogy ezt leírtam az előző hsz-ben is, csak basztál észrevenni. Ad2. Elég volt ezelből a baromságokból? Érted? Elég volt. Be lehet fejezni. Nem vagy okos, nem vagy tapasztalt, mert aki ilyet ír és ebben hisz, az lesz szíves...
-
Diarmand
senior tag
válasz
fsb1000 #75057 üzenetére
Érveknek mered nevezni a légből kapott "szerintem így csal", "biztosan így csinálják", meg az "én így gondolom" baromságaitokat?
Ezek lennének azok a tuti biztos tényeken alapuló érvek? [moderálva]
(#75061) KaLeun Hagyd rá, tudod ezek úgy működnek, mint a gépek. Ha a szemébe mondod, hogy nincs igaza és hogy amikkel ő dobálózik azok nem mások, mint csupa feltételezésen alapuló dolgok, akkor máris figyelmen kívül hagyja a hozzászólásodat és nem foglalkozik vele, hiszen ő nem
süllyed le, akarom mondani emelkedik fel a mi szintünkre, ahol tényleg alá kellene támasztani azt amit írsz. Nem, ő nem. Soha. Az nem az ő stílusa, inkább megmarad a kis korlátolt világában, ahol a sokezer csatás tapasztalatára alapozva kijelent ilyen és ehhez hasonló matrokozmikus baromságokat, hogy 52% felett majd megváltozik a véleményedSőt, tudod mit kívánok? Hogy legyen elég bátorságuk egyszer feljönni ts-re és felvett beszélgetés keretében vitassuk meg ezeket a biztos tényeket. Élőszóban nem lenne idő kitalálni ennyi hülyeséget
Angel: Kösz, majd lesz egyszer 5k felett is ha úgy adja a manipulátor
[ Módosította: Qru ]
-
Diarmand
senior tag
Egy újabb Ász E25-tel és egy új sebzésrekord
9 másodperccel a vége előtt sikerült nyernünk, habár nem hittem a győzelemben mivel ismét jóval rosszabb csapatunk volt (fene a manipulációba megint, mik vannak...), de a végén mit ad isten alapon átugrottam a buckát is és sikerült behúzni
replay itten -
Diarmand
senior tag
válasz
jano_77 #74737 üzenetére
Valahányszor látni fogsz egy ehhez hasonló sorsolást feljössz ide ríni? Tudod mennyien unjuk már ezt janó? Nőj már fel bazmeg. Tisztában vagy vele, hogy én is hányszor jöhetnék fel ide sírni mert sokkal gyengébb a csapatunk, mint az ellenfélnek? Vagy akárki más a topicból? Rengetegszer. És nem, nem érdekel a fellengzős, lenézős, akkor-ne-olvasd dumád, mert amit művelsz az kimeríti a primitívség fogalmát.
(#74738) fradi81
A HE lőszernek át kell ütnie a max sebzéshez, ha nem, akkor alapból feleződik sebzés és még az is csökken páncélvastagságtól (és repeszpáncéltól) függően. -
Diarmand
senior tag
válasz
fsb1000 #74687 üzenetére
Te most tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted? Te magad mondtad, hogy a korod alapján a felső x százalékba tartozol, erre most úgy viselkedsz, mint egy makacs kisgyerek.
Áruld már el nekünk, hogy mi akadályozza meg ezt a kitartó stronk plajerert abban, hogy t5-6-os tankokkal menjen több száz/ezer meccset, ha már olyan sokat megy noob létére a kifullozandó E75-tel, csak hogy a példánál maradjak.
-
Diarmand
senior tag
Bocsánat, de nem akartam az előző válaszba tenni.
Most nem terhelném képpel a topicot, így csak a linket rakom be a Centi 7/1 Ászról. Végre megadta magát a gép, bár erősen kételkedtem a győzelmünkben. Megjegyzem itt is gyengébb csapatunk volt, de odatették magukat a fiúk. -
Diarmand
senior tag
Szia!
Meglepő, de jó álcája van. Volt olyan, hogy egy lövéses voltam és már felkészültem a halálra, de eltűntem az ellenfél szeme elől és csak vaktában lövöldözött, én meg csak néztem, hogy mi ez
Én azt mondom hogy kötelező rá az álca skill és a festés. Egyrészt prémium gép lévén nem esik le róla a teljes álca bónusz lövés után, másrészt mivel ez nagyobb részben egy lapítós jármű, jobb ha minden camo bónuszt megkapsz amit lehet.
Jöhet a kérdés, hogy miért a bino és miért nincs camo net. Azért, mert ugyan vaksi és emiatt másoktól kell neki a spot (amúgy sem szabad előremenni), de számtalan helyzetben mentett már meg az, hogy a végjátékban magamnak kellett adott helyekről spotolnom és olyankor nagyon jól jön a bino. A camo netet feleslegesnek tartom (bár hasznos tud lenni, csak akkor ugye a látótáv bánja), mert ha van spot, akkor úgy is forgolódni kell a jó lövéshez, ha meg nincs spot, akkor a camo nem segít. A festés és az álca skill nekem bőségesen elég mindenre. A méretével kell vigyázni, mert felfelé kilóghat a bokrokbólAjánlom Odin leírását a SU100Y-ról
-
Diarmand
senior tag
Mai első meccs.
Izgis volt, mert jóval rosszabb csapatunk volt xvm alapján, mint az ellenfélnek (mmmmmmanipulációóóó), mégis nyertünk. A kis t50-ünket (miután egy mákos lövéssel megmentettem az E8-tól), elküldtem spotolni a középső feljáróhoz (Karelia támadás) és mit ad isten, a tomato t50 összeszed magának 2k spot sebzést ([link]). Ment is neki a gj t50.
Három másodperccel a vége előtt sikerült behúznom a meccset -
Diarmand
senior tag
A kocka-elmélethez fsb ragaszkodik, miután rájött, hogy baromságokat írkál, így mindig ezt hozza fel, afféle mentsvárként, hogy de há ő erre reagál pfff. Mert ugye új napra virradva meglepődött azon, hogy nem csak én ugrok a torkának, hanem mások is.
Evvan ha valaki két év után visszatér és finoman burkolt egoizmusban (elég csak visszaolvasni őt) teszi a prófétát, hogy ő tévedhetetlen és megvezethetetlen, hogy aztán jó mélyre merüljön. -
Diarmand
senior tag
válasz
fsb1000 #74489 üzenetére
Egyet magyarázz meg akkor (kerülve a fölösleges köröket), amire eddig senki, mindent biztosan tudó, rejtett (de sajnos velünk nem közölhető) tények birtokában lévő manipulációt kiáltó emberfia nem bírt megválaszolni. Ha manipulálva van a játék, akkor miért léteznek "szintek" a játékban?
Bővebben:Miért léteznek unicumok, kékek, zöldek, sárgák, narancsok és pirosak? Miért? Nem mindenkinek csal egyformán a játék? Vannak akiknek több tízezer (!!) csatán keresztül úgy manipulálja a wot csatákat, hogy nem bírnak 45% fölé menni és olyan átlagsebzésük van, hogy sírva fakadsz rajta? Másoknak meg ugyancsak több tízezer csatán keresztül kedvez? És ők lesznek a kék/lila playerek? Vagy hogy van ez? Tudod pont az a helyzet, hogy ha csalna ez a kötsög játék, akkor lennének hasonlóak a statisztikák, de sajna nem ez a helyzet.
Miért?
Lehet, hogy tévedek, mert miért ne, ezért csak nagyon hátulról, félve és suttogva merem megkérdezni: a skillnek nem lehet köze ehhez, csak a manipulációnak?
(#74499) Stigma.HC
Persze, hogy emlékszem. Igazad van, mint akkor volt. Hozzá kell tenni, sajnos.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Pete55555 #74486 üzenetére
Manipuláció? TÉNY? Így nagybetűkkel? Akkor engedtessék meg nekem is: BIZONYÍTSD
de sebzés, spotolás...bármi is egyik napról a másikra leesik.
Még ekkora marhaságot... erre nem tudok mit reagálni, szerintem ezt te sem gondoltad komolyan
fsb1000 kétszer is leírtad, hogy nem jó a példám, de hogy miért nem, azt már nem tetted. Tudod jól mire lehet ebből következtetni ugye?
-
Diarmand
senior tag
válasz
fsb1000 #74468 üzenetére
Ha napi szinten követed a topicot, akkor látod kik acsarkodnak. Ha nem, akkor én nem segítek rajtad.
A példám jó volt, mivel az MM egy végtelen hosszú sorozat, amiből adott részek vonatkoznak rád mikor játszol. És ahogy a kockadobásokban is, így itt is vannak jobb és rosszabb sorozatok (amik ugye részei egy végtelen hosszúságúnak), csak míg a kocka totál random miként gördül, addig itten skillel és nem erőltetett játékmenettel tudod befolyásolni ezt (urambocsá még pozitívan is csak ész kell hozzá, ahogy korábban írtam).
-
Diarmand
senior tag
Hat fele három. Fogjál már egy dobókockát és dobj vele negyvenszer, majd írd le ide nekem, hogy hányszor volt meg vele a hármas dobás, majd azt is, hogy mennyi lett a negyven dobás átlaga.
Ez nem csak neked szól, hanem az összes acsarkodó játékosnak, akik itt a topicban rendszeresen felhozzák, hogy biztosan elfelejtettek játszani egyik napról a másikra. Most tessék megint elolvasni a fenti két mondatot és elgondolkodni rajta.
Nálad maradva, tisztában vagy vele, mennyi a mostani átlagos győzelmi arányod? Elárulom, de markolj a karfába, 49,22%, de kerekítsünk felfelé mer' péntek van, 50%. Ötven százalék. Most bemásolok valamit tőled, figyelj:Hát én nem tudom, de az meglepő, hogy egyik nap 75% a WR a másik nap 30%. Egyik nap tudok játszani a másik nap nem? Ha meg a WG rendesen keveri a köröket, akkor nem 50% körül kellene lennie állandóan?
Jéé mégis rendesen keveri a köröket a WG? HOLY FUCK ez hogy lehet?
Mellesleg mondom neked és másoknak is, hogy mi lenne akkor ha egyszer, csak egyetlenegyszer abbahagynátok ezt a kurva játékot akkor, amikor nektek is feltűnik, hogy nem megy aznap? Ha jól megy (60%+), nyomjad neki. De ha nem (~30%), akkor a fasznak kell erőltetni, alt+f4 és annyi. Kényszerítenek? Mindig elkap a szánakozás azok iránt, akik bőszen írogatják, hogy jajj tizenöt meccsből hármat nyertem. Mer' hülye vagy barátom azért. Ha megvan a három bukó zsinórban azzal amit húznál, szorzóznál vagy akármi, lépj ki és csinálj mást. Bírjuk már abbahagyni, mert ez beteges.
-
Diarmand
senior tag
Hányszor szólt rám admin? Ahányszor hozzájuk futottál, hogy összekapard magad a sértett önérzeted maradékából. Talán egy cserkészlány tábor megfelel a viráglelkednek
Másrészt az okosabbja nem fogja erőltetni a vereséget. Ezek szerint te igen. Mesélj milyen opni a WG kukit? mert én - és megsúgom még jópáran - leteszem a gammát ha elkezdenek jönni a bukó meccsek. Minek erőltessem ha egyszer nem megy. Csak magam idegesítem fel rajta és annál inkább nem fog menni. Vagy talán kötelező leszorzózni a tankokat?
-
Diarmand
senior tag
válasz
scyllarus #74331 üzenetére
Hatalmas pluszpont. Itt a lényeg. Ezt kellene megjegyezni kedves fórumtársnak!
(#74212) LK
Ere meg csak annyit hogy van még itt olyan szerencsétlen homo gyökerusz amelyik ebben hisz? Te jó isten, aki komolyan gondol abból az okádékból akárcsak egyetlen betűt is, annak semmi keresnivalója ebben a topicban!
Csak egy dolgot emelnék ki az egészből: lelassított töltésidő. Gyerekek ne már. Ennyire hülyék ne legyeteket, mert ha itt híreszteltek ilyet, lassan már minket is beégettek vele nem csak magatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)