Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
rauschie
üzenetére
Első ránézésre az az idióta mintázat, ami nem tetszik a ház oldalán. Ha ez nem zavar, után természetesen oda és annyit lyukat teszel/tetetsz, amennyit csak akarsz, az én házamban sem volt, csak elöl és hátul egy egy ventinek hely, a többit én csináltam bele. Azthiszem nagyon nem bántam meg

Miaz, hogy fémben nem alakítható ki esztétikusan szellőzőnyílás?
Amúgy szvsz nem lenne elég az a 2db 8-as és a táp. Vagyis nem teljesen, különben nem csinálnának ilyen házakat. Elég az, de sokkal melegebb lesz benne, ezért nem árt egy két plusz ventit bele. Az oldallapon a CPU magasságában, amikor a másik gépem volt, ott volt nekem is a lyuk: [link], de a BAT miatt nem fért el, ezért alulra raktam kettőt nagyon nem bántam meg, sőőőt és a proci mostmár hátulról kapja a friss levegőt.
Ha elfér, lehet előre 12 centis ventit, szoktak is, de SZVSZ az nem éppen elég, mert a meleg felfelé száll, az alsó 12 centis a VGA hűsítésére jó lehet.
Ha képet szeretnél rá matricázni, akkor: [link], ha festeni, akkor pedig: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest