- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
MrWhite #6735 üzenetére
És még ~11500 a vámnak, áfa+2000 ft ügyintézési díj. Azért a chuwi egy tizessel olcsóbb, 24-25 körüli áron van a shopokban, 8750 volt még rá a fizetnivalóm. Például nincs szükségem gps-re, van külön gps, az összes telefonunkban is van. A 3g nem rossz, de nem létszükséglet, a telefon úgyis mindig a zsebben van, hotspot funkcióval, tudom használni a netet a tablet wifijével, és nem kell +1 simkártyával vacakolni amit csak a tab miatt tartanék fenn. Úgyhogy nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy mi a jobb, nekem nem érné meg az a plusz 13e érte, a képernyőjét se láttam hogy milyen, a chuwinak meg kifejezetten jó bármilyen irányból.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite #6735 üzenetére
Elsősorban a magyarországi gari és számla miatt választom azt a tabletet, meg véginéztem a teszteket és mind jót írt róla, ajánlotta. Nem nekem kell ezeket intézgetni, pl. garanciális dolog esetén a szállítási költséget állni, én ilyen kényelmes, lehet elkényelmesedett, kockázatekerülő vagyok vagyok no.
Alapból nem venném le az androidot, én nem utáltam, és vannak olyan játékok, progik amik jól jöhetnének időnként, meg azért jó volt hogy a felületet, billentyűt teljesen le lehetett cserélni, bár annyira nem lételem az egész. Csak akkor venném le az androidot, ha Windows-nak kevés lenne a 14,6 GB pl. Win 10el lehet hogy ez lesz, de legjobb lenne az, ha szét lehetne particionálni úgy hogy 20 GB a windowsnak, maradék az Androidnak.
Elsősorban azért jöttem át kb. 3 hónapja WP frontra mert az 50 ezer alatti alsó középkategóriás telók támogatása android fronton nagyon rossz és nem bántam meg, sokkal rosszabbat gondoltam róla. Lumia 640-et vettem és a csempés dolog egész jól használható és alap progik meg vannak, nagyon stabil, jól optimalizált a WP is, még ebben az olcsó kategóriában is, nem kellett újraindítgatnom, nem lassult be.
Az Andorios Tablet bekrepált leesett párszor, meg már lassú is, régi is ezért már régóta terveztem a tabletet, és gondoltam maradok Windows fronton, hátha a 10-zel a kütyük jól össze lesznek kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged