- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
teljesen igaz, mind a kereső, mind az esetleges hibaok. de még videokártya is okozhatja. ezt zártam, a linkelt topikban kérdezd meg.
-
[toget]
csendes tag
Üdv!
A gondom a következő. Mikor az XP Cd bebootol, akkor ugye elkezdi tölteni a különböző modulokat, fileokat.. Ahogy ennek vége, bejönne a particionáló része a telepítőnek, nahmost nekem ez nem jön be, hanem kék halállal elszáll. Kiírja, hogy Távolítson el minden újonnan telepített merevlemezt, merevlemezvezérlőt, majd indítsa újra a számítógépet. Majd futtassa a CHKDSK /F programot, a hibák kilistázásához, vagy valami ilyesmi. Nahmost a CHKDSK semmi hibát nem talál. Mondták páran, hogy Memória hiba lehet, viszont a Memtest86 progi, kb. másfél órája fut, és semmi hiba eddig. Nem tudom már mit csináljak.. Valakinek valami ötlet? előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest