Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
addikt
-
Thrawn
félisten
válasz B-L-A-C-K #2803 üzenetére
Csökkentett módnál az elején megkérdezi hogy betöltsön-e egy drivert (nem emlékszem a nevére de a Daemon-é), azt ne engedd neki. Így talán le tudod szedni.
A Vistában nincs vírusirtó, tegyél fel egyet.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
Bash
addikt
válasz B-L-A-C-K #2819 üzenetére
Két cikkben is írtunk róla: A mappanézetek egységesítése a Windows Intézőben, Az automatikus mappatartalom-felismerés kikapcsolása.
http://bashtravel.com/
-
TIV
tag
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #3267 üzenetére
.mov a quicktime formátuma. Task managerből zárd be a quicktime folyamatokat, ha vannak, aztán próbáld törölni. Windows explorerből próbáltad már, ha máshonnan nem megy. Esetleg futtasd a Vistat csökkentett módban és úgy töröld. Több ötletem nincs.
''Elménk nem megtöltésre váró edény, hanem lángra lobbantandó tűz!'' Plutarkosz
-
s7evcsenko
addikt
válasz B-L-A-C-K #3267 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy azokkal a programokkal, amikkel próbáltad indítani, azokkal a progikkal (összessel) elindítasz egy másik valamit!
Nem elég rámutatni, el is kell indítani az új valamit!
Lehet valamelyik program magábazárta a file-t, és ez miatt nem tudod törölni!
Anno daemon tools-nál volt ilyen, de szerencsére ott ez a hiba már javítva van!
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #3280 üzenetére
Igazság szerint arra gondoltam, hogy a windows explorerből probáltad-e törölni.
Ez a Vista beépített fájl kezelője, de valószínű, hogy ez sem oldja meg a problémát.
Még arra tudok gondolni hogy valami plugin kavar be. Az én gépemen sincs quicktime csak egy plugin, valami maradvány amit lusta voltam eltakarítani. Ha ez sem jön be akkor sajna jobb ötletem nincs.''Elménk nem megtöltésre váró edény, hanem lángra lobbantandó tűz!'' Plutarkosz
-
haxy27
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #3284 üzenetére
Hát meg kéne nézni hogy mien engedélyek vannak rá ki osztva, és hogy nem e blokkol a vírus irtó. karantén vagy hasonlók de azt atol még törölni tudni kéne. vagy a fájl védelem nem engedi törölni és az csökkentet módban sem fogja a vista esetén.
de az xp igen miután saját tulajdonba veted. vagy van egy linux vindows emulátoralal 148MB méret kezeli a registrit meg egy pár dolgot az tudja törölni
a neve: vista_live_cd[ Szerkesztve ]
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
Core2duo6600
veterán
válasz B-L-A-C-K #19731 üzenetére
Beállítod ugy ahogy a köv képen a pipát neked ezesetben ki kell venni.
Majd utána beállítod, hogy milyen kinézetet akarsz akkor mind olyan lesz.(#19746) Sziszifeca
Lenyekkented az egész particiót.(#19760) Narancs
Talán úgy, hogy tényleg felteszed.(#19763) bme
Egy próbát megér, ha valami akkor a cpu lesz kevés.(#19775) Barthezz2
Ha nem használod huzd ki a gépbőn ennyi.
Jobb 5letem nincs.
Akkor tutira nem tudja senki sem használni.(#19783) [KGR]
Ha routert használsz akkor a utorrentben a max kapcsolatok számát vedd visszább
Én avastot használok, nem emiatt egyéb okokkból lett elegem a nodból.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
sNORh
addikt
válasz B-L-A-C-K #20165 üzenetére
egy kis bug, netörődj vele, kössrá egy Cateye panelt és villog..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
diablo1984
veterán
válasz B-L-A-C-K #20165 üzenetére
jolvanna, a válasz számodra:
1. használj dos-t, azt mondtad, hogy csak win alatt csinálja
2. húzd le a ledet róla, vagy csukd be az ajtót és ne foglalkozz vele
3. a vinyód szar, kösd le, használj memóriakártyát!
leviske: szedj le valahonnan mentést, vagy kezdd újra!
sNORh: egészségedre! aztán most inkább esernyővel ne sétálj a tetőgerincen, mert könnyen szték lehet belőled! vigyázz, ha már OFF-olsz, akkor legalább OFF-ba tedd a HSZ-t![ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #20235 üzenetére
Notid van? Az erre vonatkozó dolgokat egyébként a BIOS-ban tudod belőni, már ha van lehetőség rá, de az a megosztott izé az szerintem nem éppen azt jelenti. Nálam is ír ilyet, 1791 Mb-ra, pedig nekem desktop gép, külön vidkarival. Bevallom, ezt egyébként nem igazán tudom, hogy mit jelent.
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #20758 üzenetére
B-L-A-C-K: Szépen nézd végig, hogy mi ír/olvas, mint az állat, de ahogyan látom, az Indexer megyegetett. Az majd fogja magát, és abbahagyja. Többet én nem látok erről.
kerinagy: A későbbiekre egy ajánlat; Computer -> Properties -> Advanced system settings -> Advanced fül -> Satrtup and recovery részben settings gomb -> vedd ki a pipát az automatically restart elöl, így nem indítja újra a gépet, és el fogod tudni olvasni a kékhalál okát. Mellesleg itt megtalálod, hogy hova is tolja a dump file-t.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Szellem.
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #21144 üzenetére
Az mit jelent pontosan nálad, hogy 30 percig dolgozik, átvizsgál mindent?
Minden egyes alaklaommal ez van?
Nem lehet, hogy a víruskeresőd csinálja?
A következő lehet:
Vagy a Defender vizsgál, ezt ki lehet kapcsolni Vezérkőpult/Defender/Eszközök.
Vagy a víruskeresőd csinálja. Vagy ha friss a telepítés a Superfetch dolgozik még.
Illetve még egy megoldás lehetséges, az indexelés kikapcsolása. Ha nagyon sok fájl van a gépen az indexelés nagyon sok időt vesz igénybe több 10-100 giga adatnál, mivel létre kell hozni egy index adatbázis. Ezt is ki lehet kapcsolni:
Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Rendszerkonfiguráció/Szolgáltatások fül és azon belül megkeresed a Windows Search opciót, és a pipát kiveszed. Majd újraindítod a géped, és a probléma meg van oldva. Remélem, tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest