Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok! Megkisérlem a vista felrakását de nem nagyon értek hozzá van 50 fajta 32bit, 64 bit ilyen olyan az adataimban lévő konfigra melyiket lenne érdemes felraknom?
Válaszokat előre is thx....
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok felraktam a vistát minden oké volt addig mig egy régi verziós daemon toolst fellöktem onnantól kezdve ujraindul és a jelszóig lép be ott ha beirom kékhalál csökkentett módba ugyan ez....Most ujra rakom de milyet tegyek fel hogy ne legyen ujra ez s ha esetleg ujra előjönne valami proginál lehet valamit csinálni vagy ujra kell rakni megint?
A másik kérdésem a vistába van virusirtó vagy fel kell telepiteni egyett tudom láma kérdés de nem tudom...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudjátok a mappák nézeteit hol lehet beállitani hogy ha 1 beállitom mindenhol ugy legyen....?
-
B-L-A-C-K
titán
Amuyg még annyit hogy láttam egy videót hogy az egész asztalt lehet forgatni mint egy kockát azt hogy lehet?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok a következö lenne a prolémám letöltöttem egy avit 44mb és nem engedi letörölni ujra inditottam a gépet, nem használja más program és le szeretném törölni, ha a fálj tulajtonságaira lépek nem hozza elő csak ennél csinálja ezt a többinél nem, mit tegyek?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Még most se jó segitsetek sehogy sem jó...
-
B-L-A-C-K
titán
Loretto, mindent megprobáltam hdd viszont nem raktam uj gépbe de viszont annyira idegesitett hogy visszaraktam az xp-t és rájöttem ez nekem jobb mint a visztam igaz csili vili meg minden de ez stabilabb és gyorsabb....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok lenne egy láma kérdésem.
-Hol is lehet beállitani hogy minden ikonoknak azonos méretük legyen mindig minden mappában?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Core2duo6600 #19789 üzenetére
Már, megvan de azért THX....
-
B-L-A-C-K
titán
Haligali!
A kérdésem a következő 32Bites illetve 64Bit-es vista között mi az észrevehető külömbség?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz PiciKenny #20106 üzenetére
Keregni nem kereg csak néhe, de viszont a ledje állandóan világit miután betölt még akkor is ha ugy hagyom 1 hétre, ez viszont nem tudom miért van, arra gonoltam rosszul kötöttem be, de mikor bekapcsolom akkor villog vagyis rendesen dolgozik, de mikor a win betölt már csak folyamatosan ég....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz diablo1984 #20108 üzenetére
Értem, még annyi hogy a vga-mnál megosztja a memóriát amit hogy tudodk kikapcsolni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz diablo1984 #20119 üzenetére
Forditva nem is ég, de nem értem mig nem jön be a win rendesen villog ahogy kell neki, ahogy betölt meg már égve marad, nincs a vistában on/off menűje...
-
B-L-A-C-K
titán
[link] Erre valaki valamit tudna mondnai?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz diablo1984 #20239 üzenetére
Jah észre se vettem...Thx
-
B-L-A-C-K
titán
A nyelvet hol tudom állitani?
-
B-L-A-C-K
titán
Felraktam a vista 64bites verzióját, nem sok változást tapasztaltam, de pl a 3Dmark06 nem indul el ezt irja ki: [link]
Valakinek valami ötlet?
-
B-L-A-C-K
titán
Thx:
Thx:
-
B-L-A-C-K
titán
Egyre gyakrabban kerreg sokáig a vinyóm 64bites vista alatt...Valami megoldás?
-
B-L-A-C-K
titán
Miért van az hogy ha bekapcsolom a vistát 30 percig dolgozik átnéz minden fájt, amit letöltöttem + minden programot és nem értem miért csinálja, nem kértem teljes rendszervizsgálatot meg semmit, szerintetek hogyan tudnám olvosolni ezt a problémát? Amugy vista 64 van fent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...