Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem látom értelmét élből tagadókat győzködni (fölösleges energia-pocsékolás), ill. most előásni régebbi újságokat. OFF a téma. Aki akar, utánanéz (nem is várom el, hogy bárki csak úgy elhiggye, én sem tettem anno ), akit meg nem érdekel, az elvan úgyis. A ''semmi nyom''-ot illetően meg leírtam, hol kell keresgélni. Részemről ezentúl maradok szigorúan topicon belül, csak a fene nagy biztonságot (illetve a belé vetett hitet) kívántam más szemszögből megmutatni, bármilyen rendszert illetően. Tipikus emberi viselkedésminta kizárni tudatunkból a nekünk nem tetsző dolgokat, aztán arra hivatkozni, hogy nem léteznek. Remélem, senkinek nem történik a rendszerével semmi baja. Nekem sem történt, csak a lehetőség van ott.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Nem kábítok senkit, kábítja mindenki magát, ahogy csak tudja. És persze másokat is lehet hülyének nézni, csak ezzel nem azokat minősítjük. Említettem, hogy könnyű zseninek hinni magunkat, ha tudásunkat körbezárjuk, és nem nézünk a falaknál tovább. Ellenkező állítások propagálásában hivatalból érdekeltekkel nem érdemes vitatkozni, mert bármilyen érvet lesöpörnek azzal, hogy ők tudják az igazságot. A maflábbakat ezzel persze meg is tévesztik. Tényleg vannak, akik a tényeknek hisznek (pl. én), nem a propagandának és a marketingnek, mert nem lusták körülnézni a nagyvilágban, ha érdekli őket valami. Ezért nem csak a számítástechnikában vagyok tájékozott (noha vannak nálam e téren tájékozottabbak is). Már mondtam, vaktában tagadás helyett nézzen utána, akit érdekel. Részemről tényleg kiszálltam ebből, inkább szellemileg nyitottabb társaságot keresek.
Jó munkát és hitet mindenkinek!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Magimano
aktív tag
olvasd el amásik topciban mégegyszer. ott arrol volt szo hogy Apple gépen összomlik. mert hogy anyira becsülték avistát hogy hü de jó. és ez egy remek teszet volt hogy tökugyan azon gépen is szétesik a windows
s az hogy jelenleg 1.5 honapja fenn és pc-n az egy két kompromiszum miat van.
pl: hangkártya drvire szelektálása és egyéb@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
Magimano
aktív tag
ööö
azért ez igy ebben a formában nem teljesen igaz.
van egy progi ami képes arra hogy az Apple gépre simán rá lehessen húzni egy windows ugy min egy sima pc-re. na ök ezt csinálták és ugy omlott össze.@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
Magimano
aktív tag
csak tudod ezzel az a baj hogy ha leszeded a rendes windowsos drivereke akkor ugyanugy összeomlik. pedig akkor már semmi köze az apple driverekhez.
csakaz a baj hogy ha sima pc-re teszed fel vista a saját drivereit teszi fel és néha ha egy gyártótól leszedet driver is képs hazavágni... lásd hangkártya. ha csak magát a drivert teszem fel akkor mükszik. de ha felteszem hozzá a progikat is. mnit wave editor és egyéb kész. elinditom és kifagy. majd lelkesen közli egy ujrainditás után hogy sikerült helyreálnia. elinditom megin és már el sem akarja inditani.
és ha belegondolunk nem véletlen volt azt sem hogy a negy neves pc és Laptop gyártók közölték hogy nem teszik fel avistát agépeikre.
mert nem müködik...de nem kezdem el ragozni hogy mi miért van mert Bog már szolt hogy ne...
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
Magimano
aktív tag
igen megy. de ha nem csak kiragadnád aami neked tetszik akkor láthatnád hogy kb 7 honapja van vista a gépemen. és ez idö alat 4 szer kelett ujratelepíteni. a legutolos 1,5 volt (szerencsére)
de nembaj kötözködj nyugodtan. ráérek@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
-
Magimano
aktív tag
ok. értem.
de az userhiba kicsit tulzás.
a vistával kezdetben elég sok macera volt. és egyes hardwerekkel még mindig az van.
és hát azért tudjuk hogy mekkora gépigénye is van. tehát nem feltétlen mindig az user a hibás.
az sp2 es windows az mükszik. de ehez kellet egy sp1 is meg pár év...
amikor kijött az Xp az sem volt tökéletes.
és ha jol tom akkor jövöév közepén jön az sp1 a vistához ami valjuk be nagyon nagyon hamar érkezik az XP-hez képest.- tehát nem biuztos hogy csak nekem van vele bajom. és nagyon valószínű az is hogy pontosan ezért tolták ki az xp értékesitési dátumát fél ével.
és hogy miért használok vistát? mert már untam az XP-tlaptopon azért más a helyzet. laptopba nem lehet csak ugy hip hop kicserélni ezt vagy azt.
ami a szerencsétlenkedés illeti relatív.
mert ugye mikor kijött akkor elég sok szép dolgot mondtak rola meg látta az ember hogy egész jó. meg mondjuk abéták is elég bíztatóak voltak. és csak azért nem térek vissza az Xp-re mert ha (igen hülye voltam mert mindeki montd hogy nem szabad megvenni le is lehet töltni. ez igy vagy csak akkor meg nem fer szidni ha nem legális )
megvettem 31 ezer pénzért akkor már nem fogom visszatenni azt az xp-t amit anno 3 pénzért vetem főiskolán a campus keretén belül."Nem kötözködés, de ha egyszer azt mondod, hogy szar, néhány órával később pedig azt, hogy ugyanaz az operációs rendszer 1,5 hónapja tökéletesen működik, akkor szerintem valamelyik nem stimmel." igazad van odatehettem volna hogy relatív mert jelenleg 1,5 hónapja fenn van. igy hivatalosabb lett volna
ööö remélem mindet leirtam
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
demars
addikt
az a gondom h nem értem h mit engedélyezek... van valami ami disable módban van, de nem tom h mi az... meglesem hamar s beírom!!
Egyébként, volt ugye xp driverben egy Launch Manager nevű driver. itt tudtam beállítani a 3 funkciógombot ill. h a net gombra a firefox induljon be! ezt is feltettem, de semmi! Van 2.0 ás versió is, csak nem tom h honnan szedjem le! sztem elképzelhető h ez a gond nem???
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Anthony28
őstag
-
Thrawn
félisten
És ha már megvette az Ultimate-et?
Én megpróbáltam letiltani az összes MediaCenter szolgáltatást, de a tunerem távirányítójának nyomkodásakor csakazért is előjött újra[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest