Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz PiciKenny #20106 üzenetére
Keregni nem kereg csak néhe, de viszont a ledje állandóan világit miután betölt még akkor is ha ugy hagyom 1 hétre, ez viszont nem tudom miért van, arra gonoltam rosszul kötöttem be, de mikor bekapcsolom akkor villog vagyis rendesen dolgozik, de mikor a win betölt már csak folyamatosan ég....
-
diablo1984
veterán
válasz PiciKenny #20111 üzenetére
és akkor az xp-s nem jó neki, jól értem? akkor vagy vissza az xp-hez, vagy kuka a scanner!
B-L-A-C-K: sehogy ezt már magának csinálják ezek a mostani lapok, az én gigámban és abitomban sincs ilyen!, de ne aggódj, nem veszi el a progiktól, csakha esetleg szükség lenne rá, akkor használja azt is!
kerregésről: az elején, telepítés után kb nekem is 1 hétig tette ezt, majd abbahagyta(gondolom elvégezte a háttérben a dolgát oszt csókolom) majd elmúlik!
-
sNORh
addikt
válasz PiciKenny #20129 üzenetére
Riltek, 7.1 ALC889A Giga P45-DS5, nincsgáz a lappal előte 64-es XP-n faszavolt
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sanzi89
addikt
válasz PiciKenny #20127 üzenetére
A driverek nincsenek fent, mivel nem is lehet őket feltenni, mert telepítés után 1-2 perc és újraindul a gép. A BIOS-ban állítgattam a boot-olásnál, de azóta már visszaállítottam mindent DEFAULT-ra a BIOS-ban, és így se jó.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
diablo1984
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest