- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendben, beteszem oda

Egy másik kérdés:
Beléptem ugye az insider programba, de mivel magyar a rendszerem, nem jött rá semmi. Ma felfrissítettem a Creators-ra, mert a rendes frissítéseknél volt egy link, hogy "elsőként szeretne hozzájutni..blabla" és onnan egy oldalra vitt, ahol lejött a frissítéshez egy segéd, és szépen fel is tette.Most viszont ugye indítás(sleepből is) után zaklat a fentiekkel, hogy változtassak az adatküldési beállításokon. Nem akarok, gondoltam inkább kilépek, úgyis a Creator miatt léptem csak be(vagyis mert bajom volt az előző public build-el). Insiderből kilépéshez ugyanakkor meg kéri, hogy álljak vissza egy legutóbbi public kiadásra, de vicces, hogy elvileg azon vagyok. Vagy nem? A Creators update még insider-nek számítana?
Ha rányomok itt a visszalépésre, csak a Helyreállítási lapot hozza fel, de nem kezd bele semmibe.
Ha itt rámegyek, hogy visszaállítás az előzőre, akkor vaj' mire állna vissza, vagy mit akarna csinálni, ha Insider programon belül egyetlen build sem érkezett nekem?
Legyalulni mindent nem akarok, akkor magyarul most megszívtam és ördögi körbe kerültem?
Szerk.: Na, most látom, hogy teljes méretűre állított alkalmazások még mindig rálógnak a fentre helyezett lapos tálcára.. Örülök, hogy ezt sikerült megoldani..

Új hozzászólás Aktív témák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- 9 módszer, hogy tovább bírja a telefonod (és 2 legenda, ami nem igaz)
- Filmvilág
- Formula-1 humoros
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm