Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
ArthurShelby
üzenetére
"Az emberek 90%-a nem olyan kocka mint mi"
Kockából is van már többféle.
Én pl. amióta számítógépet lehet vinni a lakásba (kb a ZX81, Primo, C64 óta
) ) kapcsolatban vagyok velük, sw fejlesztőként dolgozom, de már öreg vagyok én ahhoz, hogy az egész napi meló után, még fél estén keresztül babráljam, meg állítgassam a gépemet otthomhogy működjön. (Nem kell annyit babrálni, ez csak túlzás volt)
De, ha már néhány újdonság, amit észreveszek, és nem a kedvemre való, attól falnak tudok menni. Ez van, sajnos.
Ennekellenére vagyok olyan hülye, hogy most is az Insider Preview van a gépemre feltéve, vagyis ne csodálkozzak, ha teleszórják újdonságokkal
És akkor ez még csak egyetlen sw volt, aminek az újdonságaival adott esetben szembesülhet az ember. Elindítod a gépet, nyafog a Visual Studio, hogy fel kéne rakni az új buildet abból is, közben a windowsupdate újraindítja a renszdert, meg satöbbi. Ha rossz napja van az embernek, akkor ki tud fogni ilyeneket, és legszívesebben a baltát állítaná bele az egészbe. -
Geth
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
mikor igényed lesz valamire, akkor utána nézel, és megtalálod?
Ahaha, igen, pont erről árulkodik egy csomó bejegyzés.nincs meg tételesen, hogy mi hol változott
Nekem ennyi bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sagem MyX-8
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ) kapcsolatban vagyok velük, sw fejlesztőként dolgozom, de már öreg vagyok én ahhoz, hogy az egész napi meló után, még fél estén keresztül babráljam, meg állítgassam a gépemet otthomhogy működjön. (Nem kell annyit babrálni, ez csak túlzás volt)