- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alak8 #158172 üzenetére
SSD bedug egy megfelelő méretű szabad partícióra ráklónoztam a 7 éves belakott, kezemreálló, agyonszoftverezett csicsázott W10-est. Én speciel a Clonezillával csináltam de vannak erre faék egyszerű guis szoftverek.
Majd csináltam egy efi partíciót, arra meg egérhúzással átmásoltam az eredeti komplett efi bejegyzéseket.
Nem nagyon akarózott elindulni, kékhalálos bootképernyő, kellett neki egy pár bcd parancs amit egy Win telepítő pendrive bedugása és bootolása után parancssorba megkapott.
Reboot és szépen működik.
Kiabált az első bootnál hogy ajjaj, én togo lettem, meg ne huzigáljam ki a ssd-t ha éppen fut.
A mutatvány előtt minden sallangot, hibernálást, fast startupot ki kell kapcsolni!!
Arra is fel kell készülni hogy a klón az Univerzum összes gépén nagy valószínűséggel elindul, de azon amiről klónoztad, és még megvan az eredeti, azon UUID ütközés miatt nem fog bootolni.
kékhalállal elszáll, ez teljeséggel érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged