- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
W7-et is kipucoltam, 5évig újra sem kellett húzni, soha nem volt gond pedig grafikázom, intenzív felhasználású a rendszer. Pl. ha nem akarsz otthoni megosztást (HomeGroup Sharing), akkor kb. 6-7 service élből teljesen feleslegesen indul. Továbbá semmi szükségem pl. a "Workstation", a "telefax", a "Server", a "Diagnostic Policy Service", "Error Reporting Service" vagy a "remote control", és egyéb szolgáltatásokra sem, melyek csak azért vannak betöltve, mert előre nem tudja az MS, hogy kinek kell majd, és a "hátha kell valakinek" elvet követve inkább elindulnak. Én viszont tudom, hogy nekem ezek nem kellenek, tehát feleslegesen foglalják a helyet a memóriában.
Nyilván érteni kell hozzá, hogy mit szabad tiltani.
Fura egy rendszer egyébként, még egy olyan egyszerű beállításhoz is, mint a desktop ikonok egymástól való távolsága és fontjának típusa/mérete, fejléc/menü fontok mérete...egy kis külső programot kell használnom, mert alapból nem lehet beállítani a W10-ben ezeket. Korábban még benne volt, de kb. 3éve kivették.
-
Csupingo
veterán
Szerintem itt a topikban sokan sejtettük, hogy nálad ilyen jellegű gond sem merült fel, ahogy eddig semmi más sem.
Milyen használatban van az a gép, naponta nyitsz, zársz rajt 50 programot, vagy egy munkás gép, ami kéthetente van kikapcsolva és egy program fut rajt? Mutatsz egy képet az erőforrás- figyelőből, a lemezhasználatról?
Szerk.: mivel rövid az eszem, én fel szoktam írni, hogy mit állítok el.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest