Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
King Unique #18078 üzenetére
Ezzel arra akarok célozni, hogy nem értem, mi szükség van lapozófájlra, egyetlenegy írás is lassítja a gépet, ha a nagyon lassú HDD-vel történik, hiszen az adat a ramon is keresztülmegy, másképp nem fog írni a hd sem, ráadásul ha a lassú (nálam 7000MB/sec a max, talán nem a legroszabb érték az utcában, de köze nincs a ram sebességhez) SSD-re íródik a gyors memória helyett:
Szóval nézhetjük bárhonnan, még mindig időt vagy sebességet vesztünk.
Jó, én nem érzem, szerintem néhány spéci tesztprogramon kívül mérni sem lehet, de ettől az elmélet még elmélet marad.
A kérdést körüljárva nekifogtam buzerálni a gépet, ebből lett egy szelekítv indítás, majd egy komplett reinstall, ezért nem válaszoltam idáig, és hogy kerek legyen, most egy frissen a ms oldalról letöltött rendszer van fent (eddig megfelelt a spectre compact win11-is, minden ugyanaz, egy kamera stream, egy hd stream, két böngésző, 35+1 megnyitott ablakkal, de ne legyen támadható a tuningolt rendszer, amaz megelégedett 7GB rammal, ennel 10 kell ugyanarra, de van bőven, felőlem zabálhatja bármi.
Nem nyúltam a lapozófájlhoz sem, egyelőre marad így, sem eszerint: [link] sem ezek szerint nem látom, hogy lenne a dolognak létjogosultsága, de természetesen ha bárki meg tud győzni, elfogadom, igaz mindig ugyanoda kanyarodunk vissza, ha éhes vagyok, eszek valamit, ha kifogy a dízel a kocsiból, megállok tankolni, ha kevés a ram, veszek még a gépbe..
Hogy az ms meg mit javasol, hát inkább engedjük el, amit sokszor gondolnak, az néha minden, csak nem következetes, logikus, amit kiadnak az sokszor nem, vagy nem jól működő, szándékosan, vagy pongyolaságból gyengített...De természetesen várom azt a megerősítést, hogy a 7000MB/s sebességgel az ssd-mre írt, és 6000MB/s sebssséggel visszaolvasott adattal joban járok, mint a 12x-es sebességű rammal, valamint tök logikus-e önmagától 5GB plusz adni a 32GB-hoz, mikor 190GB szabad hely van a c meghajtón, a d meghajtót meg végképp nem is akarja használni, pedig azon is van még 140GB szabadon. De tényleg, élc, kifigurázás, elpoénkodás helyett érdekel, hogy hozzáértő szakemberek szerint ez így miért jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest