Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
szerintem ez így ilyen formában sehogyan sem élhető... vagyis az, csak nem lesz kényelmes. azokkal a navigációs / funkcióbeli változásokkal (és a GUI elbaszását nem is említem) amiket most hoztak, az gyökeresen ellentéte annak ami eddig volt és ami eddig megkülönböztette a többi rendszertől...
egyszerre swipe és bökdösős hamburger navigáció? elvetélt ötlet. és azt hiszem azon nem sokat kell vitatkoznunk, melyik volt gyorsabban / egyszerűbben kezelhető (tepsifonok rulz)a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Hogyan állítsd vissza Windows Phone 8-ra az okostelefonodat?
Ebben a leírásban lettem figyelmes egy mondatra:
"a sűrű időközönként történő szoftver cserét a telefonok sem kultiválják"
Ezt hogy kell érteni?
x számú flashelés után elkopik a rendszermaghajtó, vagy mire gondolt?
-
NGA
addikt
Nem értem ezt a nagy fanyalgást, hogy ocsmány.
Handrás amikor meglátta az ios7 kinézetét, majdnem elájult tőle, hogy mennyire ocsmány. Mire végetért az előadás, már ez volt a legszebb oprendszer neki, amit eddig látott :-) Ha neki sikerült a buzis kinézetet szépnek látni, nektek is menni fog ezt szépnek látni. :-)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kolosanyi
veterán
-
kemele
csendes tag
Sziasztok! Van egy kétkártyás Lumia 630-am amivel regisztráltam az Insider programba. A probléma az, hogy a háttérben letöltötte a Win 10 frissítést, és kiírta, hogy 17-én mindenképp telepíti. Ugye a kétkártyás telefonok nem támogatottak, ennek ellenére elképzelhető, hogy feltelepül? Nem szívesen csinálnék téglát a telefonomból.
-
vicze
félisten
Aki vállalkozóbb szelleműbb a vállalkozóbb szelleműeknél, azok próbálkozhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Mi a büdös lófrancot képzelnek ezek? Kitaláltak egy marha logikus, könnyen kezelhető és egyedi UI-t 2010-ben, erre 5 év múlva egy Androidból összelopkodott sz.rt csinálnak... ennyiből fel is köphettek volna és léphettek volna egyet. Ja, hogy akkor jobban jártunk volna.
A PC és tablet vonal meg olyan hogy inkább egérre optimalizált mint notebook... hajajj, a gyógyszer messzire gurult. De a hülyeség nem fog terjedni, ettől sem lesznek jobb eladásaik (telefon és tabletfronton biztos).
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kutitomi73
aktív tag
Kb a 20% működik szerintem.Legalább is ahhoz képest amit videón láttam.Felraktam én is de a kezdőképernyőre én nem tudtam kirakni hátteret.A névjegyzék összekuszálva ( p alatt a t betűs nevek és így tovább ).Az értesítés művelet lehuzáskor laggolt...és sorolhatnám.
Azt az egyet nem értem hogy míg olyan 90%-an nem működik,akkor minek adják ki!!![ Szerkesztve ]
"A remény hal meg utoljára"
-
törölt tag
válasz kutitomi73 #277 üzenetére
Ha 90%-ban kesz van akkor drágább módosítani user voice alapján. Ez nem arra van hogy nap mint nap használd hanem hogy teszteld.
-
vicze
félisten
Pontosan ugyan annyi értelme van mint a TP-t felrakni, semmivel se több vagy kevesebb, mivel azt rakod fel 1-1-ben. Max több bug lesz benne, de az elrontási esély azonos igazából. Nyilván nem Józsi-Pisti-nek van kitalálva, aki még az angol leírást se érti, annak nyilán semennyire se ajánlott.
-
Pearce
aktív tag
Igen, ez is, meg azért így laikusként, nem belelátva, az MS azért nem adta még ki a többi telefonra is, mert azokra is le kell programozni (?) vagy mit kell csinálni velük, nem?
Vagyis biztos van eltérés a különböző telefonokra kiadott verziók között /más képernyőméret, más teljesítmény, más RAM, stb./. Lehet, hogy ezért nem lett minden típusra kiadva.
Itt meg felraksz egy 730-asra írt rendszert egy 1520-ra...lehet, hogy nem lesz semmi baj belőle, de nem tudom...én nem lennék nyugodt. -
vicze
félisten
Aha, vagy kicsit túl sok igazság van ebben a videóban...
-
-
Blyan
félisten
válasz kutitomi73 #277 üzenetére
Azért ,hogy minden jöttment feltegye aztán sírjon milyen szar és akadós. Nyilvánvalóan!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Bogyó bá' #287 üzenetére
Csak aztán nehogy kevesen vegyék. Amit a nagygépes / tabletes Windows 10-el csinálnak valami kriminális. Az eddigi ötletes de hiányos tabletes módot teljesen szétcseszik, mintha desktop felhasználóknak szabnák át... mintapéldája annak hogy miért kell UI / UX szakembereket alkalmazni.
Atyavilág, mennyi hiba volt az előző hsz-emben... lehet nem kéne dögfáradtan, széthajtva meló után fórumozni.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
WinPho
senior tag
Tableten ugyanúgy fullscreenben jelennek meg az appok tudtommal, ugyanolyan használhatóak lesznek.
(én perpillanat W8.1-en is egész használhatóaknak tartom a metro appokat touchpaddel fullscreenen is kivéve persze a játékok)I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.