Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
-
Levwi
aktív tag
no white setup almenuben az is random, az egyik beallitasnal fekete ,maskor meg feher
Az újak fehérek, a régiek át lettek emelve csak. A fehér jobban tetszik, csak az a header bar ne legyen ott.Nekem meg pont a fehér nem tetszik, hagyják meg a választási lehetőséget fehér meg fekete között.
A többivel eddig semmi bajom sőt tetszik.A swype hiánya a híváslistában alatt szerintem azt értette, hogy ne kelljen fent a gombokat böködni hanem oldalra húzással lehessen váltani. Annak mondjuk én is örülnék, ha visszatennék ezt a funkciót.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
válasz this is life #191 üzenetére
A hamburger szerintem maradjon fent csak lehessen oldalra húzással előhívni a menüt. Azért maradjon fent mert így jobban néz ki és ha valakinek kell valami akkor vagy oldalra húzza vagy rábök azt már majd eldönti.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Szerintetek holnap lesz új build vagy jövőhét csütörtökön? Mivel egy hónap volt a határidő az már lassan közeleg. Hogy csütörtökön lesz az biztos, mert eddig mindig csütörtökön volt minden bejelentés.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Kíváncsi leszek mik lesznek azok az új fícsörök amiket beígért Gabe Aul.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
A 735-re kíváncsi leszek hogy tényleg van benne értesítési led vagy csak fake az egész pletyka.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
válasz hodostamas #1026 üzenetére
Azt kihagytad hogy a hívások 1%-ában nem szól a csengőhang
Várom a 920 tulajokat a visszajelzésekkel
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
-
Levwi
aktív tag
válasz boncser #1065 üzenetére
Majd egy óra múlva jó lesz kb szerintem, mivel minden egyes bejövő kérelem megfagyasztja a szerverüket, így szivatja őket a csomó ember aki 2 másodpercenként próbálja megnyitni az insider programot, de annyi eszük nincs, hogy addig letiltják a bemenő kérelmeket míg kijavítják a hibát.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Úgy néz ki nem lesz mégse build mindenkinek egy darabig
[link]Woland te mindig gyorsabb vagy
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Na akkor várom a 920 tulajok beszámolóit én még nem merem felrakni, már működne, de inkább kikapcsoltam az automatikus letöltést amíg nincs érdemleges vélemény, és most nem a kinézetről beszélek hanem a stabilitásáról és használhatóságáról.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Aki felrakta a win 10-et 920-ra annak megköszönném ha leírná mennyire mennek a telefon alap funkciói, mint mondjuk a telefonálás és persze mennyire merül a telefon.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
válasz gyurkikrisz #1710 üzenetére
Az ön készülékében van a hiba
Nekem nem akad a 920 telepítéskor észre sem veszem hogy telepít.
De egyébként várható, hogy nem fog megkapni mindent a 920. Nem mai gyerek már.Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Most komolyan csak azoknak lesz új build akik eddig még nem rakták fel a tp-t?
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok a mostani build menyire használható? mennyire szívja az akkut, ébresztés működik? telefonálni lehet vele rendesen gyorsaság milyen? Hétköznapi használatra lennék kíváncsi, egy lumia 920-ra hegeszteném fel ha már kielégítően jó a használata.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
válasz Gusztáv #4390 üzenetére
Azt addig értem hogy nem tudom újratelepíteni, de mi van azzal hogy panoráma képet nem tudok win 10-el készíteni sőt már 8.1-el se mert levették a storebol? Emiatt egy kicsit beragtam rájuk. Elhiszem hogy megszuntetik az alkalmazást, de attól meg maradhatott volna a storeban. Most épp ott járok hohy ha panoráma képet akarok lőni akkor vagy dev unlockolom a telot vagy nem csinálok panorama képet.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Ahhoz képest hogy nem lesz új build tegnap nekem letoltotte csak még nem engedtem neki hogy felrakja.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
-
Levwi
aktív tag
Az adatvesztes pont nem érdekel mert ami fontos az felhőben van vagy gépen csak megint az a kínlódás mire eljutok odáig hogy a friss build legyen fent
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Nekem ott van a bajom, hogy szépen felkúszott a telefonra, mert arra nincs lehetőségem, hogy kikapcsoljam a frissítést.egyébként már elég stabil a rendszer ahhoz képest hogy preview. Szóval ezen az egy dolgon kívül nincs vele bajom.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
válasz tomboy0013 #5036 üzenetére
itt van egy lista a működő appokról, de én az xda-s közösséget várom, hogy felhefteljék a google szolgáltatásokat és az app problémám meg is oldódna
Xiaomi 14
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest