Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
töltsön már fel valaki legyen kedves pér screnshotot az új buildről...
köszi előre is
-
Glenda
addikt
woland celeb lett
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
cattus
addikt
Képeket és cirkuszt!
Do the thing!
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
BobTail
őstag
válasz Partyface007 #1101 üzenetére
Jaj... ez tényleg ocsmány [link]
-
rbertkrl
aktív tag
Még 15 perc emberek... Mondjuk már nem hiszek benne
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Воланд
titán
nem, itt azt hiszi, hogy elbujhat.
amugy nem tudom, hogy ez volt-e mar, de ugye meg mindig nem lehet kepet csatolni feedback-hez, csak ujat kesziteni, ami eleg ize. a trukk az, hogy elnavigalsz a problemas teruletre, lenyomod a hangero le plusz kikapcsologombot egyszerre, az bedob a feedback app-ba, majd ott ha a plusz jelre kattintasz, akkor megjelenik egy ures feedback, benne az elkeszitett keppel. azt mar csak ki kell tolteni, ki kell valasztani a kategoriat es lehet is bekuldeni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Glenda
addikt
Szóval, négy órával a tervezett kezdés után végre "Configurating device ...".
-
félisten
-
azopi74
addikt
Na én még nem tettem fel, de kissé el is bizonytalanodtam. Szól akármilyen ésszerű érv amellett, hogy az ember feltolja?
-
Воланд
titán
válasz azopi74 #1126 üzenetére
nezd, ha van kedved bugvadaszathoz, meg normalis feedback-ek kuldesehez, akkor tedd. amugy nincs sok ertelme.
-
Воланд
titán
-
törölt tag
Na befutott az első hands on videó!(#1130) woland_y2k: Meh...
[ Szerkesztve ]
-
boncser
aktív tag
"A Windows 10 Technical Preview jelenleg az alábbi telefontípusokra telepíthető (feltéve, hogy legalább 8 GB tárhellyel rendelkeznek, a vásárlás időpontjában már a Windows Phone 8.1-es verziója volt telepítve rájuk, és a verziószám legfeljebb 8.10.14219.341)"
Nalam a verzioszam: 8.10.14226.359
Szerintetek ez lehet akadaly a frissitesnel?[ Szerkesztve ]
-
Levwi
aktív tag
Na akkor várom a 920 tulajok beszámolóit én még nem merem felrakni, már működne, de inkább kikapcsoltam az automatikus letöltést amíg nincs érdemleges vélemény, és most nem a kinézetről beszélek hanem a stabilitásáról és használhatóságáról.
Xiaomi 14
-
szaki26a
aktív tag
Nekem valahogy felpakolta valahogy a 8.1 update 2-t elsőre. Érdekes volt a beállítások menü, de most már tölti 10 et is
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
valaki_xy
tag
Lehet, hogy csak én hallucinálok, mert késő van, de tényleg megváltozott a vissza gomb funkciója is? Mikor csempéről nyitotta meg a háttérkép beállításait, akkor a vissza gomb lenyomására nem a start screen-re ugrott, hanem a beállításokban egyet fel. Nem lesz ez így jó..
-
Glenda
addikt
Nálam valami frankenstein rendszer települt. Nincs régi mail, de Outlook se, Spartan se. Hátteret nem tudok berakni, mert a chooser elhasal. És voltam olyan ügyes, hogy eltávolítottam a régit.
A labelek touchpontja a label, nem a körültte levő border, a skálázás viszont jobb, kisebb betűk, de sok minden lelóg vagy nem látszódik.
SMS küldésre meg megkapom az üzenetet (magamnak küldöm), de a mobile operatortól kapok egy választ, hogy hibás cím.
-
chipesz
őstag
A PIN kód beírásánál nektek is lefagy? Kénytelen voltam kihagyni. (De jó ez a WordFlow magyarul. 😊)
Amúgy az Internet Explorer is sokkal "kisebb" lett.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Boonen007
őstag
válasz temagad.aho #1143 üzenetére
HR után működik a Zárképernyő testreszabása, van Mobilnet kapcsoló a gyorsgombok között és lehet az IE-ből képernyőre tűzni oldalt? Mert egyelőre én csak HR nélkül használom, de ez mind hibás.
Most nézem letölthető W10-re egy frissítés legalábbis én most töltök valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Van valahol összehasonlítás az új, és a régi felületről? Olyan kellene ami képekben is mutatja hogy milyen volt, és milyen lett. Annyira szidjátok, hogy most már kíváncsi vagyok.
-
azopi74
addikt
Na csak feltettem, azért nem annyira gáz, mint itt írjátok páran. Alakul.
Spartan fasza, de miért kellett a hülye címsort felülre tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest