Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Itt a PH-n olcsóbb, de nem sokkal, ezért azt hiszem jó ár. Csak számtech cuccot és monitort sose vennék nem számtech boltban.
- A betük mérete állítható a Windowsban, Vistában elvileg még jobban (ikonok nem különben!), a böngészőkben állítható a betüméret, bár én ilyen szempontból az Opera Zoom funkcióját jobban szeretem.
- A 16:9 filmek elég jól nézhetőek a 16:10-es monitoron, sőt a 4:3-as is, ellenben 4:3-as és 5:4-es monitoron a 16:9 filmből kb. semmit nem látni.
- A frekvencia általában TFT-nél 75 és 60HZ, a gyári ajánlott a 60HZ (élettartam!), de sok monitoron DVI-on nem is lehet nagyobbat beállítani."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
TeeJay
félisten
60pénzért jó ár a 2032BW mert Ramirisben is annyiba kerül
igazából már párszol leírtam hogy 2032BW-t az vegyen aki szereti a kis pixelméretet 2232BW-t meg az vegyek aki inkább csak a nagyobb pixeleset látjaén a 20" moncsit natívban járatom DVI porton mert úgy a legfaszább
és 80-100centiről nézve is minden látok rajta mindig mert nekem hibátlan a látásom.
ha te is ilyen távolságból nézed akkor persze neked a 22" való elmondásod alapjána doboza nem zavarja a szemem mivel koromfekete és nem látom soha
zúgni nem zúg olyan kussban van hogy ihaj, nagyon jófajta lehet a belső tápja pláne hogy az új Samsung moncsik készenléti üzemmódban sem fogyasztanak 1wattól többet asszemdivx filmen természetesen van alul felül fekete csík mivel a monitor 16:10 a film meg 16:9 képarányú
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-FHD VA 144Hz (200Hz OC) 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Ívelt LED monitor, 24", Full HD 6Hó jótállás + Áfás Számla!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- Dell U2717D - 3db karc a képen alul - 2560x1440 2K IPS panel 2560x1440
- DELL P2417H - 2cm-es karc a képen bal alul- 24" 1920x1080 full HD IPS panel állítható magasság HDMI
- Philips 22PFL3517 (56cm) Full HD/1080p LCD LED TV /monitor. Gyári táv! 3HDMI /2 USB, DVB-C és DVB-T
- LG Flatron 23EA63V-P
- AOC 27B2H IPS monitor.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest