- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
5150head
üzenetére
"Primed mod nem esik sehol, csak Barotól tudsz venni. [Baro] [Primed modok] (vagy daily tribute-ből kaphatsz még)"
Lasd elobbi."Archwing küldetések loot table-jét [ITT] találod (nincs benne primed mod)"
Nem archwing kuldetes volt. Plains of Eidolon 5 csillagos bountykat csinaltunk, lehet annal volt reward. Csak nem volt kedvem ugrabugralni, az archwinget meg amugy is huzni kellett ezert repkedtem egy oraig.""A neveben is ott volt." - Pl a Pressure Pointot simán félreolvashatja az ember."
Hallod, nem vagyok szinvak es tudok olvasni..."Elképzelhető, hogy egy uncommon modot benéztél mert azok szürkék."
Nem. Nincs baj a latasommal, sokadjara mondom. Tudom hogyan neznek ki a modok.
Bronz, ezust, arany, riven (lila). Ez meg matt feher volt, azaz primed.Ha annyira linkelgetni akarsz inkabb ezt kellett volna.
https://warframe.fandom.com/wiki/Mod♦ Bronze - Common
♦♦ Silver - Uncommon
♦♦♦ Gold - Rare
♦♦♦♦ Platinum - Legendary
♦♦♦♦♦ Crystal - RivenAdditionally there exist a few special types without any rarity tier assigned to them:
Smoke - Peculiar
Sentient - Amalgam
Obsidian - RequiemDe mindegy, mivel oda lett. Temat lezartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- ASUS ROG Strix X670E-A Gaming WiFi alaplap.
- ASUS ROG Strix B550-F Gaming alaplap.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest