- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Ok, de én freeben játszom, tehát csak akkor lesz új cuccom, ha megtalálom. A kezdő pénzt warframe slotokra költöttem, így abból van négy, a fegyverekre már nem jutott, de abból szerintem nem lesz nagy választék úgy sem, és lehet megunom a játékot, ire mind a 8 slotot tele tudom rakni fegyverekkel. 8 slotba csak belefér minden fajta fegyverből 2 típus, meg még marad két szabad slot, ha valamihez nagyon ragaszkodok. Eddig egy cronos kardot tudtam gyártani, azt gyorsan le is cseréltem, és most azzal szüttyögök. Valami 24-es szinten van, most jutottam el oda, hogy mindhárom elementálból tudtam bele rakni, úgyhogy éget-fagyaszt-ráz és vág is egyszerre
. Lehet megúnom a játékot, mire telefarmolom mind a 8 slotot.
A kard óta semmilyen fegyver bp-t nem találtam. mondjuk frameből is csak egy fajtát, de abból már vagy 5-öt.Azt egyébként jól látom, hogy a Naptól távolodva nem feltétlenül nehezednek a rendszerek? A Mars mintha húzósabb lett volna, mint a Szaturnusz, ha jól rémlik, hol jártam az este...
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Jövedelem
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Lehet megúnom a játékot, mire telefarmolom mind a 8 slotot.