Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Ok, de én freeben játszom, tehát csak akkor lesz új cuccom, ha megtalálom. A kezdő pénzt warframe slotokra költöttem, így abból van négy, a fegyverekre már nem jutott, de abból szerintem nem lesz nagy választék úgy sem, és lehet megunom a játékot, ire mind a 8 slotot tele tudom rakni fegyverekkel. 8 slotba csak belefér minden fajta fegyverből 2 típus, meg még marad két szabad slot, ha valamihez nagyon ragaszkodok. Eddig egy cronos kardot tudtam gyártani, azt gyorsan le is cseréltem, és most azzal szüttyögök. Valami 24-es szinten van, most jutottam el oda, hogy mindhárom elementálból tudtam bele rakni, úgyhogy éget-fagyaszt-ráz és vág is egyszerre
. Lehet megúnom a játékot, mire telefarmolom mind a 8 slotot.
A kard óta semmilyen fegyver bp-t nem találtam. mondjuk frameből is csak egy fajtát, de abból már vagy 5-öt.Azt egyébként jól látom, hogy a Naptól távolodva nem feltétlenül nehezednek a rendszerek? A Mars mintha húzósabb lett volna, mint a Szaturnusz, ha jól rémlik, hol jártam az este...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Lehet megúnom a játékot, mire telefarmolom mind a 8 slotot.