Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Megoldódott.

-
eddie17
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
És ezt hogyan tudom leellenőrizni? Már mindent megpróbáltam, hogy létrehozok új "connection"-t, de minden adatforrás varázsló végén a fenti hibaüzenetet kapom.
Most már kezdek morcos lenni az egészre, mert napok óta nem tudok érdemben haladni.
Plusz az Access Database Engine-ből csak a 32bit-es 2010-es verzió megy fel, a 2016-os 32 bites nyavalyog, hogy 64 bites az Office, a 64bites meg nyavalyog hogy 32 bites az office.
Mondjuk hónapokig ment a 2010-essel is szóval nem ott lehet a baj csak érdekesség.Lacc: köszönöm a választ, én is erre kezdek gyanakodni...

-
eddie17
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Amiket találtam megoldást kipróbáltam de semmi. Amúgy több helyen azt írták, hogy nem létező fájlnál van ilyen, de az nálam nem opció mert léteznek.

Frissítési problémáról nem olvastam. -
eddie17
addikt
Sziasztok,
egy pár napja elkezdte a képen látható hibaüzenetet küldeni, ha adatbázis forrásként egy access adatbázist szeretnék csatolni.
Minden eredeti, az Office, a Windows, a VS
Hónapokig semmi baja nem volt, és most egy újonnan létrehozott accdb fájlal kezdte el, és most már a régebben működő programokban is folyamatosan megszakad a helyi kapcsolat az access adatbázisokkal.
Így nehéz készülni órákra és szakvizsga tervezetet tesztelni...
Az access_database_engine fel van telepítve. Azt is próbáltam újra telepíteni de nem adott megoldást.
-
eddie17
addikt
Sziasztok!
Most tanulok szoftverfejlesztőnek és természetesen a fő csapásirány a C#.
Mivel előtte én nem foglalkoztam ezzel ezért nincs tapasztalatom benne, viszont szeretnék!
Nem tudom jó helyen írok, hogy bárki dolgozik olyan projekten amibe be lehet csatlakozni és tapasztalatot szerezni az szóljon!
Egy a lényeg nekem, hogy élesben is tudjak foglalkozni vele!
Privátban elértek ha adódna ilyen alkalom, amolyan "laborgyakorlat" címen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Call of Duty: Warzone
- AliExpress tapasztalatok
- iPad topik
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest