Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
1. a napi ajánlott mennyiség 60mg. 300 mg szerintem csak 5-szöröse, bár nem tudok számolni
2. nem akarom propagálni a c vitamin fogyasztást, de úgy rémlik egy magyar professzor valami ilyesmiért kapott Nobel díjat, és biztos Lenkei találta ki, de valami napi 10 grammot nyomott, és végül is csak 90 akárhány éves koráig élt. Bár tuti élsportoló volt és amúgy vesebetegségben halt meg...."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
ja személyes tapasztalat, 1 hónapja meg ynapi 2-szer 1 grammos kapszula, meg ami még jön a kajából, narancsból, pezsgőtabiból, semmi negatívumot nem tapasztalok.
De ez nem a vitamin topic, szóval hogy On is legyek mára már sikerül a propagandagépezetnek engem is bexaratnia szóval nagyon úgy néz ki beoltatom magam"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
ja, akkor ennyit a kinyilatkoztatásról
Nem azt mondom, hogy szükséges a magas dózisú c vitamin, vagy hogy hasznos, de azt ne akard már bemagyarázni miután olvasgattál a vitaminokról, hogy a most elfogyasztott 2 gramm c vitamin miatt 30 év múlva lesz vesedialízisem Vagy akkor nyomjál be mellé egy olyan kutatási eredményt ami minden egyéb változót kizárva erre a megállapításra jutott... Olvastam én is ilyet, 70 éves nőnél veseelégtelenséget állapítottak meg, aki az elmúlt jópár évben 3-4grammot szedett (bár nem emlékszik, húha... de tudományos).
Az meg hogy az orvos mit ajánl egy dolog, biztos van jópár aki meg ajánlaná, mint ahogy a topicnál maradjunk, rengeteg van aki nem ajánlja a védőoltást, vagy még magát se oltatta be.Persze könnyebb a mainstream-nél maradni, abban nincs kockázat. Szedjél napi 60mg-ot, attól nem lesz veseköved, vagy ha igen akkor meg a WHO tehet róla én nem. Ha meg azt mondod szedjél 10 grammot aztán valamitől veseköved lesz akkor meg az a hibás aki ajánlotta...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz bullseye #1424 üzenetére
nem, de nem is mondtam hogy veseköved lesz a c vitamintól. Azt se hogy nem. Sőt mint irtam nem mondom hogy hasznos vagy káros, de hagy kérdőjelezzek meg olyan véleményeket, amik a házipatika.hu-n alapulnak.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
hello, na végre péntek van. Ma jól bekajálok, majd megyek gyúrni.
-
Woodslave
félisten
egy kérdésem lenne még. van itt valaki aki ismer személyesen olyat aki H1n1-ben betegedett meg? Csak mert a környezetemben egyet sem tudok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.