- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
moonman
titán
nem tudom, honnan veszed, hogy a drivered támogatja. ha támogatná, működne, ugyanis semmit nem kell beállítani hozzá.
"On Windows 7 and later, the operating system installs a virtual device if a Hosted Network capable wireless adapter is present on the machine. This virtual device normally shows up in the “Network Connections Folder” as ‘Wireless Network Connection 2’ with a Device Name of ‘Microsoft Virtual WiFi Miniport adapter’ if the computer has a single wireless network adapter."
-
rezme
tag
igy van
egyébként hogy szedted ki a hozzászólásaimat? -
rezme
tag
Nah szóval újjításként belerakták a win7 be ezt a vwifi nevezetű dolgot ami elviekben szoftveresen 2 adapterre osztja szét a wifiadapter. Ez mind szép és jó csak miután kb 1 napja kijöttek a windows 7 wifi driverek (amiknek kötelező támogatni ez a technológiát) megpróbálkoztam a használatával sikertelenül mivel a hálozati kapcsolatokban ugyan úgy csak 1 adapter van. Azért nyitottam ezt a fórumot hogy keressek hozzáértő embereket akik tudnának segíteni ebben a kérdésben nekem és azoknak akik ezt még használni szeretnék!
Várom a hozzáértőket!
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest