- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
alcapone386 #2219 üzenetére
Véletlenül, de jájöttem hogy kell. Most próbálom ezzel
Tényleg köszönöm!
-
alcapone386
őstag
válasz
pibácsi #2218 üzenetére
Az első program amit írtál, az nagyon bejött, de valamiért nem veszi át a teljes dideó anyagot. Pl 60 perc van felvéve, de csak 25 percet vesz át. Utána újra kezdi a számozást. Lehet kivették két felvétel között a kazettát a kamerából és ez megzavarja a programot. Nem tudod, hol lehet beállítani, hogy egyben megállás nélkül vegye át a kazit?
Amit másodszorra linkeltél CaptureFlux 5.2.3 . Ez is jó lenne, de nem találom hol lehetne beállítani a dátumot és időt
v6.0.5.0 erre nem dobott találatot a google
-
alcapone386
őstag
Sziasztok!
Igaz egy másik témában is feltettem ezt a kérdést, de itt úgy látom aktívabb az élet
Firewire kábelen keresztül Sony DV kameráról tömörítetlen AVI formátumba digitalizálok virtualdub segítségével. Amit sehogy se sikerül megcsinálnom az az, hogy a digitalizált videón nem látszik az idősáv. Értem én ez alatt a készítés idejét illetve a dátumot. A kamerán visszajátszáskor látszik jobb alsó sarokban, tehát a kazettára rögzítve van. Mi lehet a megoldás? Melyik szűrő lehet az?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós kamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS ROG Ally
- PlayStation 5
- Autós topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest